MIJN NIEUWE HORLOGE VAN MICHAEL KORS | HORLOGELOODS.NL

MIJN NIEUWE HORLOGE VAN MICHAEL KORS | HORLOGELOODS.NL

Hi allemaal,

Sinds een aantal maanden draag ik dagelijks een horloge om mijn pols. Ik kreeg voor kerst van mijn moeder een mooi horloge van Zinzi en wat was dat wennen. Ik was niet gewend iets om mijn pols te dragen, dus dat voelde heel erg gek aan. Vanaf het moment dat ik gewend was aan het dragen van een klokje om mijn pols -wat al vrij snel het geval was-, begon mijn liefde voor horloges te groeien. Toch vind ik het zelf altijd heel lastig om een keuze te maken tussen alle modellen, aangezien het er zó veel zijn én ik heel erg kritisch ben. Een tijdje geleden had ik mailcontact met Horlogeloods.nl, waar ik een horloge mocht uitzoeken. Wat vond ik het lastig om tussen alle mooie modellen en merken te kiezen. Uiteindelijk heb ik een keuze kunnen maken en wat ben ik er blij mee! Kijk je mee?

Ik heb Horlogeloods.nl als enorm prettig website ervaren. De site is namelijk heel overzichtelijk. Je kunt gemakkelijk jouw wensen ingeven en dan komen daar een aantal horloges uit die daarbij kunnen aansluiten. Denk hieraan aan het merk van het horloge, de kleur, soort bandje, de vorm van het horloge, waterbestendigheid en ga zo maar door. Iets wat ik zelf  al vrij snel wist, is dat ik een zilverkleurig horloge wilde én dat Michael Kors een merk is dat mij altijd al heeft aangesproken. Ook filterde ik op Cluse en GUESS, merken die wat mij betreft ook hele mooie horloges in hun assortiment hebben. Uiteindelijk kwam ik uit bij een horloge dat gelijk mijn aandacht trok, namelijk de Michael Kors Parker MK5353.

Oké, voor ik met mijn volle enthousiasme mijn nieuwe horloge aan jullie ga showen en uitleggen, wil ik eerst nog even de voordelen van Horlogeloods.nl met jullie delen. Zoals ik al aangaf, vond ik de webshop erg prettig en overzichtelijk werken. Ik heb veel mailcontact gehad met Kevin, iemand die werkzaam is bij de webshop. Kevin komt op mij enorm vriendelijk over en dat vind ik zelf heel erg belangrijk. Natuurlijk bestaat er een grote kans dat jij weinig tot geen mailcontact zult hebben met de medewerkers, maar ik vind deze ervaring wel belangrijk om erbij te vermelden, aangezien ik nog niet vaak iemand ben ‘tegengekomen’ die via de mail zo vriendelijk en behulpzaam overkomt. Mede daardoor ben ik ook heel tevreden over Horlogeloods.nl. Daarbij zijn er een aantal punten waar Horlogeloods.nl voor staat:
» Op werkdagen voor 17.00 besteld, dezelfde dag gratis (bij besteding vanaf €50,-) verzonden!
» Grote collectie horloges op voorraad.
» Gratis inpakken mogelijk.
» Niet goed, geld terug.
» Ervaring sinds 1904.
» Eigen atelier en reparatie.
» Veel verschillende betalingsmogelijkheden: iDEAL (iets wat ik zelf eigenlijk altijd gebruik), achteraf via een digitale acceptgiro, Creditcard, Bancontant/Mister Cash, Giro Pay, vooruitbetaling en PayPal.

Ik vind het zelf altijd wel heel erg prettig als producten snel worden verzonden, want eerlijk is eerlijk: hoe irritant is het als je bij H&M een bestelling plaatst en je 5 (!!!) dagen moet wachten voor je pakket binnen is? Gelukkig hoef je bij Horlogeloods.nl helemaal niet lang te wachten, aangezien bestellingen dezelfde dag gratis worden verzonden (als je voor 17.00 besteld). Alleen dat vind ik al een heel groot pluspunt, want als je zo’n mooi horloge besteld, wil je ‘m natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben!

Daarnaast verkoopt Horlogeloods.nl een enorm grote collectie met hele uiteenlopende merken, voor ieder wat wils dus. Even een klein rijtje van de vele merken die je kunt vinden op de webshop: Armani, Calvin Klein, Casio, Cluse, DKNYFossil, GUESS, Hugo Boss, Micheal Kors, Seiko en Tommy Hilfiger. Alle merken produceren hele verschillende horloges, iets wat ik erg leuk vind. Op die manier is het ook gemakkelijker om een keuze te maken, omdat je vrij snel kunt filteren in wat wel en niet bij jou past.

Oké, dan ga ik het nu eindelijk hebben over het horloge. Ik heb dus voor een horloge van Michael Kors gekozen, een merk waar ik altijd mijn ogen uit kijk, zowel bij de tassen als bij de horloges. Toch vind ik veel horloges van Michael Kors iets te glitterig of opvallend, iets wat niet echt bij mij past. Toen ik dit horloge zag, was ik stiekem al gelijk verliefd.

Het horloge komt in een heel mooi doosje binnen. Het doosje was mooi verpakt en was zelfs voor mij ingepakt, een optie waar jij ook (gratis!) voor kunt kiezen. Erg handig als je een horloge cadeau wil doen aan iemand, dan hoef je het zelf niet meer te doen, haha. Ik vind het doosje enorm mooi en straalt echt klasse uit. Het doosje is ook vrij ‘zwaar’, waardoor ‘ie nog luxer aanvoelt. Alleen bij dit doosje kan ik al wegsmelten, haha.

Als ik het doosje open, komt mijn mooie horloge tevoorschijn. Wauw, ik ben écht he-le-maal verliefd! Het horloge zit om een stevig (maar zacht) kussentje heen, iets wat er ook heel mooi uit ziet. Zowel de binnenkant van het doosje als het kussentje hebben een bruinige kleur en een suède-achtige finish, heel erg mooi.

Als ik het horloge -en het kussentje- uit het doosje haal, komt er een boekje tevoorschijn. In dit boekje is van alles te vinden. Er staat in verschillende talen een gebruiksaanwijzing over het horloge, daarbij staat achterin de informatie over jouw garantie.

Aangezien je niet alleen de tijd, maar ook de datum én de stopwatch kunt instellen, staat er een duidelijke beschrijving in het boekje over het horloge en de functies. Ik vind dat persoonlijk wel erg handig, omdat ik nog nooit een horloge heb gehad met meer dan één knopje, haha. Gelukkig stonden de datum en tijd al goed, dus daar hoefde ik niet aan te veranderen, handig!

Dan stat er ook een uitleg over de waterdichtheid van het horloge in het boekje. Dit horloge is 10 ATM, dat betekent dat het horloge geschikt is voor de meeste vormen van watersport zoals zwemmen, surfen, zeilen of snorkelen in ondiep water, dus niet voor torenspringen of duiken met perslucht. Advies is toch voorzichtig te zijn met grote temperatuursverschillen. Je kunt dus gewoon douchen met dit horloge. Ik doe ‘m persoonlijk altijd af voordat ik ga douchen, omdat ik dat op de een of andere manier geen fijn gevoel vind. Wel vind ik het een fijne gedachte dat het horloge waterdicht is, omdat ik regelmatig -helaas- door de regen moet fietsen, aangezien we toch in Nederland wonen…

Ook iets wat ik enorm prettig vind, is dat er een klein apparaatje bij het horloge wordt geleverd waarmee je het horloge op maat kan maken. Als je een horloge in de winkel koopt en je wil ‘m opnieuw verstellen, moet je iedere keer terug naar de winkel. Hoe fijn is het dat ik nu zelf het apparaatje thuis heb en mijn horloge kan verstellen wanneer ik maar wil?

Het was overigens ook heel gemakkelijk om een aantal schakeltjes uit het horloge te halen. Je drukt het pinnetje als het ware uit het horloge door middel van het apparaatje. De schakeltjes die ik heb weggehaald, bewaar ik in het mooie doosje waarin het horloge kwam. Op die manier raak ik ze niet kwijt (mocht ik ooit een dikkere pols krijgen, ik hoop het niet, haha) en beschadigen ze niet.

Mijn horloge heet dus Michael Kors Parker MK5353 en kost €249,-. Zowel de kast van dit horloge als de horlogeband is van edelstaal gemaakt. Het horloge heeft een wijzerplaat in een zilveren kleur en de diameter heeft een afmeting van 39 mm. Daarnaast is de hoogte van de kast 12 mm dik. Toen ik het horloge voor het eerst zag, was ik bang dat dat erg dik was. Gelukkig heb ik er helemaal geen last van en heb ik er eigenlijk ook niet aan hoeven wennen. Er zit twee jaar garantie op het uurwerk. Wel war ik erg bang dat ik niet zou gaan wennen aan het gewicht van dit horloge. In vergelijking tot mijn andere horloge (een vrij basic horloge van Zinzi) was deze van Michael Kors toch wel wat grammetjes zwaarder. Gelukkig was ik er onwijs snel aan gewend, eigenlijk diezelfde dag nog.

Als ik dit horloge draag, kijk ik er zó onwijs veel naar. Ik vind ‘m echt heel erg mooi. Ik hou van de kleur zilver en de kleur matcht ook enorm goed met al mijn andere zilveren sierraden. Het horloge heeft een rand met twee banen diamantjes om het klokje heen, iets wat ik enorm mooi vind. Daarnaast komen die steentjes ook terug in het klokje zelf, een leuk detail. Ondanks dat ik een heel rustig horloge gewend ben, eentje die totaal niet opvalt, ben ik zó snel gewend geraakt aan dit horloge.

Op bovenstaande foto zie je hoe het klokje eruit ziet als ‘ie om mijn pols zit, ook niet geheel onbelangrijk natuurlijk. Ik vind de afmetingen precies goed voor mijn pols. Hij is niet te groot en ook zeker niet te klein. Daarnaast heb ik helemaal geen last van de drie ‘knopjes’ die aan de rechterkant van het horloge zitten en zit het horloge ook gewoonweg heel prettig om mijn pols.

Ik vind dat dit horloge heel goed bij mij past en ik heb ‘m tot nu toe iedere dag om gehad vanaf het moment dat ‘ie binnen is gekomen (ondertussen al dik drie weken geleden). Sorry Zinzi horloge, maar ik heb een nieuwe liefde gevonden! Ik ben oprecht zó onwijs blij met dit klokje. En kom op, hoe fotogeniek is dit horloge? Ik kan echt naar de foto’s blijven kijken, haha.

Is het echt nog nodig om een conclusie te geven? Ik denk dat het wel duidelijk is dat ik een hele goede ervaring heb met de webshop Horlogeloods.nl. Ik heb het contact met Kevin als prettig ervaren, daarnaast reageerde hij ook enorm snel op mijn mails, waardoor het contact ook iedere keer top verliep. Daarnaast vind ik de service van de webshop heel erg goed en vind ik het ook prettig dat er een apparaatje bij het horloge wordt geleverd waarmee je het bandje zelf kunt verstellen. En over het horloge hoef ik denk ik helemaal niets meer te zeggen, toch? Ik ben zó onwijs blij en dankbaar dat ik nu in het bezit ben van zo’n mooi klokje. Ik heb er eigenlijk geen woorden voor.

Natuurlijk zou ik Daphne niet zijn als ik geen kortingscode voor jullie zou kunnen regelen. Ik heb voor jullie een kortingscode geregeld van 5% korting op een klokje naar keuze. Met de kortingscode: ‘DailyDaphne5’ ontvang jij dus 5% korting op jouw aankoop. De kortingscode is geldig tot 1 oktober 2017. Ik zou zeker even gaan kijken op de website, want het kan de nodige euro’s schelen. Op mijn horloge scheelt het bijvoorbeeld €12,50, daar kun je ook een mooie lipstick van kopen, haha!

YouTubeBloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review. Ik hecht heel veel waarde aan eerlijke artikelen, dus dit heeft geen invloed op mijn mening.