DE MOOISTE BUDGET DECORATIE | ACTION

DE MOOISTE BUDGET DECORATIE | ACTION

Hi allemaal,

Action is echt zo’n winkel waar je gewoon alles kunt vinden: van schoolspullen tot snoepjes en van kleding tot decoratie voor in huis. Ik kom regelmatig bij Action, vooral het laatste jaar. De laatste tijd verkoopt Action namelijk steeds leukere artikelen die ook echt passen bij de trends van deze tijd. Zo kocht ik een tijdje geleden bijvoorbeeld een marble notebook, marble kaarsjes, een roségouden pennenbakje én een contourpalette, die producten kun je bekijken in deze shoplog. Een tijdje geleden zag ik meerdere Action shoplogs voorbij komen op Youtube. In die shoplogs zag ik continu twee artikelen die er voor mij echt uitsprongen en die ik moést hebben: een hele mooie spiegel én een ananas ter decoratie. Vandaag laat ik jullie zien hoe deze toffe artikelen staan te shinen op mijn kamer! Kijk je mee?

Ahhh, hoe cute is deze ananas? Ik was gelijk helemaal verliefd op dit beeldje. Hij is wit van kleur en is (denk ik) gemaakt van gips. De finish is dan ook matte, wat ik erg leuk vind staan. Action heeft enorm goed ingespeeld op de ananas trend die op dit moment gaande is. Deze trend heeft mij eerlijk gezegd nooit echt getrokken, maar dit beeldje kon ik écht niet laten staan. Action verkoopt deze beeldjes niet alleen in de vorm van een ananas, maar ze hadden ook zulke beeldjes van cactussen, ook erg leuk!

Het ananas beeldje kost trouwens maar €2,95 en eerlijk is eerlijk: dat zie je er echt niet aan af. Als je ‘m zo ziet staan, zou ‘ie zo uit een luxe woonwinkel kunnen komen, helemaal top dus! Als je het beeldje optilt, merk je natuurlijk wel waarom deze zo goedkoop is. De ananas is namelijk hol van binnen en is dus niet zwaar.

Daarnaast kocht ik ook een hele toffe spiegel. Ik was al langer op zoek naar een grote, mooie spiegel om te gebruiken tijdens het make-uppen. Eerlijk is eerlijk: mooie spiegels zijn over het algemeen best prijzig, waardoor ik het aanschaffen iedere keer uitstelde. Ook dit item kwam voorbij in een shoplog en hierbij dacht ik ook: “ik moet ‘m hebben!”. De spiegel heeft naar mijn mening de perfecte grootte. De zijkant is matte zwart, wat ervoor zorgt dat de spiegel er erg chique uitziet. Je kunt de spiegel op meerdere manieren neerzetten en zelfs ophangen, mocht je dat willen.

Hi, that’s me!

Ik ging dus voor de zwarte kleur, omdat mij dat juist wel leuk leek bij de witte ananas en alle andere witte accessoires in mijn kamer. Het is ook maar goed dat ik voor zwart ben gegaan, want het ziet er enorm leuk uit. De spiegel is ook te koop in een witte kleur, dus voor ieder wat wils! Het aller tofste is dat ik voor deze mooie spiegel maar €3,99 heb betaald. Ik kan het nog steeds niet geloven. Zo’n goedkope spiegel én dan ook nog heel erg mooi. Yes!

Ik ben enorm blij met deze twee toffe accessoires. Ik ben een echte sucker voor leuke decoratie spulletjes en ik verander daardoor mijn kamer ook maar al te graag. Gelukkig is dit mede door Action mogelijk, omdat ze daar enorm leuke én betaalbare decoratie verkopen. Op die manier kan ik zo veel blijven afwisselen als ik wil, yay!

Mocht je denken: “Daphne, deze komen me wel heel bekend voor!”. Dat kan: ik gebruik de spiegel en ananas namelijk enorm vaak als achtergrond voor mijn foto’s, dus ook daar komen ze goed bij van pas.

Mijn kastje heeft dus weer een leuke make-over gekregen. Het ziet er gelijk heel fris en zomers uit. Zoals je ziet, is dit het ‘beauty’ gedeelte van mijn kamer. Mijn kwasten staan in een witte kaarsenhouder van Ikea en daarnaast zie je de twee nieuwe items. Ook zie een deel van mijn lipstick-collectie, die op een marmeren bakje staat van de Zeeman. Mijn lievelings parfums staan op een mooi spiegelplateautje (ja, ook) van Action! Nu ik dit zo aan het typen ben, realiseer ik mij ineens dat de decoratie op dit kastje eigenlijk allemaal enorm goedkoop is. Zo zie je ook maar weer dat leuke decoratie niet duur hoeft te zijn, want ik ben persoonlijk helemaal blij met hoe mijn kastje er op dit moment uit ziet!

»Wat is jouw favoriete winkel als het gaat om leuke decoratie voor in huis?«

Bloglovin’ | Instagram | Facebook