MIJN NIEUWE TANGO SHOES | SOOCO.NL

MIJN NIEUWE TANGO SHOES | SOOCO.NL

Hi allemaal,

Tango is een merk dat mijn hartje een hele tijd geleden al heeft gestolen. De schoenen die zij in hun collectie hebben, zijn allemaal net iets aparter dan de schoenen waar ik normaalgesproken voor zou gaan. Als het gaat om schoenen, ben ik iemand die eigenlijk altijd voor save gaat, aangezien ik een schoen wil kunnen combineren onder diverse outfits. Dat is ook de reden dat ik meestal voor redelijk basic schoenen kies. Toch wil ik de komende maanden meer schoenen aan mijn collectie toevoegen die misschien net iets specialer zijn. In deze blogpost laat ik jullie zien welke schoenen mijn nieuwste aanwinst zijn. Waarschijnlijk denken de meesten nu: “Daphne, is het dit?”, maar ik had voorheen nooit voor deze schoenen gekozen!

De schoenen die je in dit artikel voorbij ziet komen, zijn van Sooco.nl, een grote webshop die allerlei topmerken van de schoenenwereld verkoopt. Ze verkopen meer dan 1.500 modellen van zo’n 100 merken. Ze hebben schoenen voor dames, heren, jongens en meisjes, voor ieder wat wils dus. Sooco is de meest complete multibrandstore in shoe- & sneakerfashion. Wekelijks worden er nieuwe items toegevoegd aan de webshop, waardoor er telkens mooie, nieuwe schoenen te vinden zijn op de webshop. Daarnaast hebben ze regelmatig sale, iets waar iedere vrouw denk ik wel blij van wordt!

Laat ik even voorop stellen dat ik niet zo’n typische fashion insta blogger ben. Ik kan geen serieuze blikken geven als ik voor de camera sta en ik vind het er al gauw erg nep uit zien als ik zelf zulke foto’s maak. Ik vind het onwijs knap als mensen dat wel kunnen, maar ik vind het persoonlijk gezelliger en mooier om lekker te lachen op de foto’s. De foto’s die je in deze blogpost voorbij ziet komen, zijn gemaakt door mijn lieve vriendinnetje Loes (@loesrxxmans) en we hebben echt gelachen tijdens de ‘shoot’.


Meest serieuze foto van de hele reeks, haha!

Ik ben dus gegaan voor schoenen van het merk Tango, een jong en trendy merk. Het merk is pas in 2013 opgericht, maar heeft zijn plekje op de markt zeker al veroverd. Ze komen ieder seizoen met een nieuwe collectie uit en hebben ook al meerdere collecties uitgebracht in samenwerking met Manon Tilstra, wellicht dat je het merk daarvan kent! De schoenen die hierboven op de foto te zien zijn, zijn de Tango Chantal 29-C Black Suéde Platform Sneakerseen lange naam die de schoen heel goed omschrijft. Het zijn dus zwarte suéde sneakers die achterop de hak een lak accentje hebben.

Daarnaast hebben de sneakers ook een kiltie accent met een lak finish. Voor het geval dat je niet weet wat ‘kiltie’ is, dan ben je niet de enige, want ik wist het ook niet, haha. Een kiltie is een soort franje die aan de tong van de schoen vast zit. Je ziet op de foto trouwens dat de afwerking van het kiltie niet helemaal netjes is. De franjes zitten als het ware vastgeplakt op een stukje stof, zodat ze op hun plek blijven zitten, maar als je goed kijkt, is het stukje stof te zien. Het binnenwerk van de schoen is een combinatie van leer en textiel. Het uitneembare voetbed is van leer en het overige is van textiel.

Deze schoenen zijn écht he-le-maal mijn ding. Net iets gewaagder dan waar ik normaalgesproken voor zou kiezen, maar oh zo leuk! Ik vind de combinatie van de lak details en de dikke zool heel tof, omdat de schoen daardoor stoer is, maar toch een chique tintje heeft.

Ik heb mijn Tango Chantal 29-C Black Suéde Platform Sneakers gecombineerd met een outfit die zowel chique als casual is, net als de schoen zelf. Zowel de fluffy trui als de chique, hooggesloten pantalon zijn van H&M. Mijn oorbellen zijn van Ti Sento en mijn horloge is van Michael Kors. In de eerste foto van dit artikel zie je ook mijn jas van Mango en grijze tas van Michael Kors.

Ik ben enorm blij met mijn nieuwe schoenen en ben er al volop van aan het genieten. Naast deze sneakers verkoopt Sooco ook allerlei andere soorten schoenen, van allerlei soorten merken. Neem vooral even een kijkje op hun dames pagina, zodat je het diverse assortiment kunt bekijken.

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review. Ik hecht heel veel waarde aan eerlijke artikelen, dus dit heeft geen invloed op mijn mening.

Delen: