NYX LOVE YOU SO MOCHI + BORN TO GLOW HIGHLIGHTING PALETTE

NYX LOVE YOU SO MOCHI + BORN TO GLOW HIGHLIGHTING PALETTE

Hi allemaal,

Twee weken geleden ben ik naar de Swatch Party van NYX geweest, een persevent. Het event stond geheel in het teken van de nieuwe Love You So Mochi Palettes. Voor deze collectie heeft NYX Cosmetics zich laten inspireren door het Japanse, bouncy koekje, genaamd ‘Mochi’. Naast de drie producten uit deze nieuwe collectie, laat ik in dit artikel ook het nieuwste Born To Glow Highlighting Palette zien!

Op het event van NYX mocht iedereen haar eigen goodiebag samenstellen. Er stond een grote kast, waar allerlei nieuwe producten in lagen. Iedereen mocht twaalf (!) producten naar keuze uitzoeken, onwijs leuk! Ik nam onder andere een highlightpalette uit de Love You So Mochi-collectie én het Born To Glow Highlighting Palette mee. Het oogschaduwpalette met de neutrale tinten én het andere highlightpalette uit de  Love You So Mochi-collectie had ik al opgestuurd gekregen. In deze review zul je al deze producten langs zien komen, inclusief swatches! Het oogschaduwpalette met de koele tinten was helaas in heel Europa uitverkocht, waardoor ik ‘m helaas niet mee kon nemen.

*De genoemde prijzen in dit artikel zijn in Dollars, omdat de Nederlandse NYX-website
geen webshop heeft en de prijzen van de producten dus ook niet vernoemd staan.

LOVE YOU SO MOCHI EYESHADOW PALETTE SLEEK AND CHIC – $20

De Love You So Mochi-collectie bestaat onder andere uit twee oogschaduwpalettes. Het eerste palette heeft de naam ‘Electric Pastels’ en bevat felle kleuren zoals blauw, geel, groen en roze. Het palette dat je hier ziet, is het ‘Sleek and Chic’ palette, degene met de neutralere en meer peachy tinten. Persoonlijk vind ik deze kleuren het mooiste, omdat dit tinten zijn die ik dagelijks zou kunnen gebruiken.

Beide palettes bevatten tien levendige, vederzachte oogschaduwtinten. Alle kleuren (behalve de oogschaduw links bovenin) zijn glanzend. De textuur van de oogschaduws is geïnspireerd op het Japanse koekje ‘Mochi’ en daardoor heel erg te vergelijken met die van een marshmallow.


1 – 2 – 3 – 4 – 5
6 – 7 – 8 – 9 – 10

Wauw, hóe mooi zijn deze kleuren? Ik ben helemaal verliefd! Er zitten allerlei soorten tinten in, waardoor je veel verschillende looks kunt maken met dit palette. Van hele lichte tot een mooie diepbruin en zelfs een zwarte tint. Wat mij wel al gelijk opviel, was dat eigenlijk alle kleuren (behalve de eerste) glanzend zijn. Normaalgesproken wissel ik in een ooglook altijd af met glanzende en matte kleuren, aangezien ik mijn arcadeboog graag aanzet met een matte tint.

Een ander klein minpuntje vind ik het feit dat de oogschaduws geen namen hebben, en dat terwijl het palette wél een enorm leuke naam heeft! Vooral als ik reviews schrijf, merk ik dat kleurnamen toch wel makkelijk zijn. Dan maar met cijfertjes werken…


Van beneden naar boven: 1 – 2 – 3 – 4 – 5


Van beneden naar boven: 6 – 7 – 8 – 9 – 10

Wauw, wát een intense swachtes! Ik word hier heel erg blij van. De oogschaduws hebben een voelen enorm zacht en bouncy aan, een onwijs fijne textuur als je het mij vraagt.

Ik ben niet zo’n kei als het gaat om ooglooks. Bij mij zul je nooit zo’n insta-look voorbij zien komen. Voor deze ooglook heb ik gebruik gemaakt van drie kleurtjes uit het palette:
> Kleur 1: transitiekleur. Deze heb ik gebruikt om een egale ondergrond te creëren voor mijn look. Het is fijn dat deze lichte, matte kleur in het palette zit.
Kleur 6: arcadeboog. Normaalgesproken gebruik ik ook een matte kleur in mijn arcadeboog, maar dat ging in dit geval niet, aangezien het palette geen donkere matte kleur bevat. Ik gebruikte daarom deze mooie, diepe koperachtige kleur met een intense glans. Het viel me direct op dat de glans eigenlijk vrij snel verdween en daardoor amper terug te zien was op mijn oog, pluspunt!
Kleur 5 en 7: bewegend ooglid. Ik wilde een mooie, lichtere kleur aanbrengen op mijn bewegende ooglid. Ik ging voor kleur 5, in de hoop dat deze een mooie, intense en dichte glans zou achterlaten op mijn ooglid. Helaas viel dat een beetje tegen en zag ik enkel wat losse glitters terug. Dat was ook de reden waarom ik kleur 7 erbij nam. Ik sprayde een beetje fixing spray op mijn kwast en het resultaat was precies wat ik wilde bereiken!

Al met al ben ik ontzettend tevreden over dit palette. Toen ik het palette voor de eerste keer zag, was ik al gelijk verliefd op de kleuren, maar de hoeveelheid aan glanzende oogschaduws maakte mij toch een beetje sceptisch. Op het moment dat je de oogschaduws lichtjes aanbrengt en doet blenden, verdwijnt de glans, waardoor je alle kanten op kunt met dit palette. Daarnaast is de textuur erg vernieuwend, wat ik een leuk detail vind. Een echte aanrader!

LOVE YOU SO MOCHI HIGHLIGHTING PALETTE – $19

Net zoals de oogschaduwpalette, zijn deze highlighters geïnpsireerd op het Japanse koekje ‘Mochi’. Deze nieuwste illuminators hebben een onwijs mooie chrome-glans! Het Love You So Mochi Highlighting Palette is verkrijgbaar in twee versies bomvol kleur die het licht in alle richtingen weerkaatsen, met een mooie glossy glans als resultaat.


Arcade Glam – Lit Life

Beetje zonde dat ik in de middelste kleur van Arcade Glam mijn nagelafdruk heb gezet tijdens het openen…

LIT LIFE (WARM TONES)

1 – 2 – 3


Van beneden naar boven: 1 – 2 – 3

Wauw, wat een mooie glansjes! Kleur 3 is het meest natuurlijk te noemen. De andere twee kleuren zijn minder natuurlijk en daardoor veel opvallender, iets waar je van moet houden. Dit palette is voor de lichtere huidjes niet geschikt, maar de kleuren lijken me op de getinte/donkere huid enorm mooi!

ARCADE GLAM – COOL TONES

1 – 2 – 3


Van beneden naar boven: 1 – 2 – 3

Deze tinten zijn gelukkig meer geschikt voor mijn huid. Ik vind de highlighters stuk voor stuk enorm mooi! Vooral de glans van de middelste kleur is ge-wel-dig!

Op deze foto zie je de twee rechter kleuren uit het palette over elkaar heen, wauw!

BORN TO GLOW HIGHLIGHTING PALETTE – $25

Het nieuwe Born to Glow Highlighting Palette bevat zes romige poeders die een overvloed aan glinsterende parels bevatten. Deze parels vangen natuurlijk licht op, waardoor er een verblindende glow ontstaat. De poeders zijn perfect te blenden met de huid, zodat je gezichtstrekken een intense gloed afgeven. In dit palette vind je zes zijdezachte oogschaduwtinten die apart kunnen worden aangebracht of in laagjes, voor een multidimensionaal strobing effect.

Van links naar rechts: 1 – 2 – 3 – 4 – 5 – 6

Dit palette sprong er voor mij gelijk uit, want hoe mooi ziet deze combinatie van kleuren eruit? Het palette is wat mij betreft een echte must-have, omdat je er echt alle kanten mee op kan. Van extreem warme, gouden tinten tot roze, koele tinten, alle kleuren die je kunt zoeken in een highlighter, vind je in dit palette.


Van beneden naar boven: 1 – 2 – 3 – 4 – 5 – 6

Wauw, wauw, wauw. Wat een mooie swatches! Zoals je ziet, zijn niet alle kleuren even licht, waardoor ik helaas niet alle tinten kan gebruiken. Vooral kleur 3 en kleur 6 zijn voor mij echt te donker. De andere vier kleuren kan ik wel heel goed gebruiken! Ik vind het onwijs mooi om verschillende tinten in laagjes over elkaar aan te brengen. De glans van deze highlighters mag er zeker wezen!

Op deze foto heb ik kleur 2 en kleur 5 over elkaar aangebracht.

Op deze foto heb ik kleur 2 en kleur 3 over elkaar heen aangebracht.

Jaaaaaa! NYX Cosmetics heeft mijn hartje weer veroverd met al deze mooie palettes! Mijn persoonlijke favoriet is toch wel het Born to Glow Highlighting Palette, maar dat is puur omdat ik gek ben op highlighters. Het oogschaduwpalette heeft mij blij verrast, aangezien ik écht niet had gedacht dat ‘ie zo mooi zou zijn. Ook de twee highlighterpalettjes uit de Love You So Mochi-collectie mogen er zeker zijn!

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review. Ik hecht heel veel waarde aan eerlijke artikelen, dus dit heeft geen invloed op mijn mening.

Delen: