CALVIN KLEIN ONE GOLD EAU DE TOILETTE

CALVIN KLEIN ONE GOLD EAU DE TOILETTE

Hi allemaal,

Zoals jullie ondertussen wel weten, kan ik enorm genieten van een lekker geurtje. Als er een goed en krachtig verhaal achter zit, ben ik eigenlijk al gelijk verkocht. Een tijdje geleden kreeg ik CK One Gold binnen, een Limited Edition van de originele CK One geur. Ik vind de originele CK One erg lekker, maar persoonlijk draag ik graag een krachtigere, warmere geur, vooral in de winter. Zou CK One Gold wel een match zijn?

De print die op het flacon gedrukt is, komt precies overeen met de print op het doosje, wat een leuk effect geeft. Het goud druipt van het iconische CK One flacon af. Het flacon is als het ware ondergedompeld in een ondoorzichtig goudkleurig laagje en daardoor een echte must-have!

“Stoer. Goud. Vastberaden.”

CK One Gold is een eerbetoon aan de jeugd die ‘gouden‘ kansen heeft… Alles is mogelijk.
Vrij van traditionele seksenormen balt CK One Gold de energie van beide seksen samen in een fascinerende uniseks geur met voor iedereen de belofte van een druppeltje ‘goud’. 

De succesvolle geur, die eind 2016 als Limited Edition werd gelanceerd, is vanwege het enorme succes opnieuw uitgebracht.
De CK One Gold Eau De Toilette is levendig, fris en houtachtig. 

Dit parfum is eigenlijk zo’n parfum dat altijd geschikt is. Niet alleen voor man én vrouw, maar ook voor overdag én ‘s avonds. De geur is levendig, fris en houtachtig. De sappige topnoot van vijg trekt gelijk de aandacht met zijn krachtige frisheid. Het heldere hart van neroli is de stralende kroon die schijnt als het licht van de ondergaande zon op de stad. De zondoordrenkte basis van vetiver geeft diepte en laat en trillende, sensuele geeft diepte aan het geheel en laat een trillende, sensuele warmte achter op de huid.
» Top: vijg, bergamot, salie
» Hart: neroli, viooltje, sambacjasmijn
» Basis: vetiver, guaiac-hout, patcholi

Als ik de geur op een papiertje of in de lucht spray, vind ik ‘m echt onwijs lekker. Het parfum is fris, zacht, maar ook warm en diep, heerlijk! Op het moment dat ik de geur op mijn huid spray en de top- en hartnoten tevoorschijn komen, vind ik de geur fantastisch, maar op het moment dat de basisnoten over blijven, vind ik de geur op mijn huid te houtachtig en misschien net iets te mannelijk. Mama heeft ‘m ook getest, omdat ik benieuwd was hoe hij bij haar zou ruiken. Bij haar ruik je ook wel dat houtachtige, maar blijft er ook een frisse, zachtere geur hangen, waardoor ik de geur weer een stuk vrouwelijker vind. Conclusie is dan ook dat het bij deze geur erg belangrijk is om ‘m even op je eigen huid te sprayen, zodat je goed kan ruiken wat je huid uiteindelijk met de geur doet. Ik vind het dus echt een aanrader, maar niet in combinatie met mijn eigen huid!

Calvin Klein One Gold is verkrijgbaar bij de geautoriseerde Calvin Klein Fragrances parfumerieën en warenhuizen.
Adviesverkoopprijs:
» 50 ml – €29,95
» 100 ml – €44,50
! TIP: Bij Ici Paris XL kun je de 100 ml variant nu scoren voor maar €24,99 !

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review. Ik hecht heel veel waarde aan eerlijke artikelen, dus dit heeft geen invloed op mijn mening.

Delen: