THE BODY SHOP LIP JUICERS + JAPANESE CHERRY BLOSSOM STRAWBERRY KISS

THE BODY SHOP LIP JUICERS + JAPANESE CHERRY BLOSSOM STRAWBERRY KISS

Hi allemaal,

The Body Shop is een winkel waar ik voorheen eigenlijk zelden binnen liep, omdat ik de producten eerlijk gezegd allemaal net wat duur vond en dacht dat al het goede wat ik erover hoorde, een hype zou zijn. Een tijdje geleden kreeg ik twee producten uit de kerstcollectie opgestuurd en sinds dien ben ik he-le-maal verliefd op de producten van dit mooie merk. Ondertussen ben ik meerdere winkelbezoekjes en bestellingen verder en is mijn collectie alleen maar aan het groeien. Afgelopen week stond er een groot pakket van mijn geheime aanbidder op mij te wachten. Ik kan je vertellen: mijn geheime aanbidder wist precies wat ik nodig had.

“Valentine must-haves you’ll LOVE”

The Body Shop heeft twee collecties gelanceerd die gerelateerd zijn aan Valentijnsdag. Heel cliché misschien, maar ik vind Valentijnsdag zo’n mooie dag. Natuurlijk is het belangrijk om het hele jaar te genieten van en met je partner, maar toch vind ik het onwijs leuk om samen uit eten te gaan, mezelf extra mooi te maken en elkaar te verwennen met een klein gebaar. The Body Shop komt uit met vijf verschillende Lip Juicers én met de heerlijke, nieuwe geurlijn Japanese Cherry Blossom Strawberry Kiss. Het klinkt al gelijk heerlijk zoet(sappig) en daar hou ik van.

LIP JUICERS | €9,-

“Wear it, own it and love it. Please don’t eat it.”
Schuif je favoriete winterkleuren aan de kant en voeg een vleugje kleur toe aan je lippen met onze nieuwe onweerstaanbare, fruitige Lip Juicers. 

Van fruity  acai tot blueberry, juicy kiwi en kale, de vijf nieuwe moisture-boosting lip balms bevatten community trade-sheaboter en zijn geïnspireerd op gezonde detox superfood smoothie-combinaties waar beautylovers dol op zijn. 

Kiwi, Kale & Watermelon

Ingrediënten:
Olea Europaea Fruit Oil / Olive Fruit Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Polyethylene, Hydrogenated Polydecene, Tribehenin, Behenyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter / Shea Butter, Parfum / Fragrance, Sclerocarya Birrea Seed Oil, Stearalkonium Hectorite, Actinidia Chinensis Seed Oil / Kiwi Seed Oil, Citrullus Lanatus Seed Oil / Watermelon Seed Oil, Propylene Carbonate, Tocopherol, Glycine Soja Oil / Soybean Oil, Brassica Oleracea Acephala Leaf Extract , Citric Acid.

Wat een schattig dingetje is dit zeg! Ergens doet het me denken aan de EOS-lippenbalsems, terwijl de vorm toch heel anders is door de punt. Dit schattige groene balsempje ziet er niet alleen leuk uit, maar ruikt ook nog eens onwijs lekker. Ik denk dat dit een geur is waar iedereen blij van wordt. Persoonlijk ruik ik de watermeloen het meeste terug, een heerlijke zomerse geur! De lippenbalsem is transparant, waardoor je ‘m gemakkelijk kunt aanbrengen, zonder dat je er een spiegel bij nodig hebt.

Acai, Blueberry & Dragon Fruit

Ingrediënten:
Olea Europaea Fruit Oil / Olive Fruit Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Polyethylene, Hydrogenated Polydecene, Tribehenin, Behenyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter / Shea Butter, Parfum / Fragrance, Octyldodecanol, Ricinus Communis Seed Oil / Castor Seed Oil, Sclerocarya Birrea Seed Oil, Limonene, Stearalkonium Hectorite, Vaccinium Myrtillus Seed Oil, Euterpe Oleracea Fruit Oil, Linalool, Carthamus Tinctorius Seed Oil / Safflower Seed Oil, Propylene Carbonate, Tocopherol, Hylocereus Undatus Fruit Extract, Sorbitan Oleate, Glycine Soja Oil / Soybean Oil, Alumina, Citral, Citric Acid, CI 45410 / Red 28 Lake, CI 77891 / Titanium Dioxide, CI 15850 / Red 7 Lake, CI 42090 / Blue 1 Lake, CI 19140 / Yellow 5 Lake.

Oké, eerlijk? De kleur van deze verpakking spreekt mij nog meer aan, haha! Ook deze balsem ruikt enorm lekker, wel een stuk aanweziger en zoeter dan de vorige. Dit is een geurtje waar denk ik niet iedereen van houdt. Wat ik het meeste terug ruik, vind ik moeilijk te zeggen. Eén ding is zeker: het is mierzoet, haha!

Deze balsem heeft wel een kleurtje, namelijk precies dezelfde als de verpakking heeft, erg aanwezig dus. Ook hier moet je van houden. Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar een transparante lippenbalsem, al vind ik deze wel heel erg cute!

De Lip Juicers voelen enorm fijn aan op de lippen, heel erg zacht en totaal niet plakkerig. Extra fijn is dat de lippenbalsems geen Petroleum bevatten. In het artikel dat eerder online kwam over de Chanel Hydra Beauty Nutrition Nourishing Lip Care, leg ik precies uit waarom ik zo blij als Petroleum niet in een lippenbalsem verwerkt is. Ik zie enorm veel verschillende oliën terug in de ingrediëntenlijst staan en daar worden mijn lippen erg blij van! Natuurlijk is €9,- voor een lippenbalsem van 4 gram niet heel goedkoop, maar zeker liever voor de portemonnee dan die van Chanel, en eerlijk? Stiekem vind ik deze Lip Juicers net zo fijn.

JAPANESE CHERRY BLOSSOM STRAWBERRY KISS
EAU DE TOILETTE | €27,-

Onze nieuwe must-have. Ontdek de nieuwe Japanese Cherry Blossom Strawberry Kiss-geurlijn. Deze bloemige geur is subtiel, romantisch en de must-have voor Valentijnsdag. 

De geurlijn bestaat uit de volgende producten:
> Eau De Toilette | €27,- voor 50 ml
> Body Cream (Butter) | €18,- voor 200 ml
> Shower Gel | €10,- voor 250 ml

Deze geur doet zo veel meer dan alleen heerlijk ruiken. Het bevat suiker uit de gemeenschapssuiker, dat duurzaam gedestilleerd is in Brazilië. De handel in dit ingrediënt helpt lokale gemeenschappen te ondersteunen en milieuvriendelijke landbouw te stimuleren.

Het flacon is een gegraveerde glazen fles in retrostijl in een mooie, rode kleur. De kleur past natuurlijk perfect bij Valentijnsdag en de vorm van het flesje vind ik er ook erg lieflijk uit zien.

Deze Eau De Toilette bloeit met onweerstaanbare fruitige noten. Het aanbieden van een zoete reis voor de zintuigen, de intens verslavende geur combineert een subtiel vrouwelijke floraal hart met de sappigheid van verse aardbeien. Daarnaast is deze geur 100% veganistisch. De bloemige geur waar The Body Shop het over heeft, ruik ik heel lichtjes terug. De sappigheid van de aardbeiden ruik ik enorm goed terug en maken het geheel een stuk zoeter. Normaalgesproken ben ik geen fan van de nagemaakte, parfumachtige geur van aardbei, maar in combinatie met de andere noten, bevalt het enorm goed. Deze Eau De Toilette is een echte must-have voor vrouwen die niet vies zijn van een zoet, aanwezig geurtje. Over aanwezigheid gesproken, voor een Eau De Toilette blijft de geur echt lang hangen, pluspunt! Door dit geurtje krijg ik zo veel zin in het voorjaar en de zomer. Als ik weer even last heb van mijn winterdipje, spray ik deze geur even op en waan ik mij helemaal in de zomer! Ik ben helemaal fan van deze heerlijke geur!

Jaaaa, wat een heerlijke producten zijn dit weer van The Body Shop. De Kiwi, Kale & Watermelon Lip Juicer én de Eau De Toilette zijn groot favoriet geworden. Echte must-haves voor komende lente en zomer! Daarnaast geef je niet alleen jezelf of je geliefde een mooi cadeau, maar ook de mensen die zorgen voor de ingrediënten in deze fijne producten. Ik vind het heel mooi dat The Body Shop zo veel waarde hecht aan het eerlijk inkopen van ingrediënten, om op die manier bij te dragen aan een betere wereld.

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review. Ik hecht heel veel waarde aan eerlijke artikelen, dus dit heeft geen invloed op mijn mening.

Delen: