PHILOSOPHY AMAZING GRACE DRY SHAMPOO + TIP

PHILOSOPHY AMAZING GRACE DRY SHAMPOO + TIP

Hi allemaal,

Als ik een aantal producten zou moeten kiezen waar ik niet meer zonder kan, is droogshampoo zeker iets wat in dat rijtje thuis hoort. Eigenlijk gebruik ik altijd de droogshampoo’s van Batiste, aangezien die voor mij prima werken én ook nog eens budget zijn. Een tijdje geleden ontving ik een droogshampoo van philosophy, een merk waar ik al vaker van had gehoord, maar nog nooit had uitgeprobeerd. De droogshampoo heeft een prijs van €22,22, wat ik persoonlijk aardig aan de prijs vind. Juist daarom was ik toch wel heel erg benieuwd naar deze droogshampoo. Zou deze dan écht zo veel beter zijn dan de goedkopere variant van Batiste?

philosophy introduceert het nieuwste lid van de grace familie: amazing grace dry shampoo refreshing style extender. met deze droogshampoo, die het haar reinigt terwijl het volume en textuur geeft, behoud je je look en geniet je ook van je ‘second-day’ haar. perfect voor na de sportschool of na je werk wanneer je haar een kleine boost nodig heeft. nu kun je jezelf helemaal omhullen met grace door een gracieuze ‘layering’ van top tot teen te creëren met je favoriete producten. vind de grace die bij jouw leven en je stemming past! stimuleer je welzijn met de zachte en zuivere, bloemige geur van amazing grace.
• de formule reinigt en absorbeert direct olie, transpiratie en geurtjes
• perfect voor elk haartype, -kleur en -lengte

Iets waar ik pas later achter kwam, is dat ‘amazing grace’ al een bestaande lijn was met een geur die wordt omschreven als:
een zachte vrouwelijkheid die altijd gepast is. uitnodigend begroet bergamot de zintuigen terwijl het hart opbloeit met een onweerstaanbaar zacht en fris lelietjes-van-dalen akkoord die, met een impressie van klassieke schoonheid, overgaat in een langdurig spoor van muskus.

De ‘amazing grace’ lijn bestond dus al uit een parfum, een firming body emulsion én een shampoo, bad & shower gel. Alle producten uit deze lijn ruiken dus hetzelfde, iets wat ik erg leuk vind. Je ziet namelijk niet vaak dat een droogshampoo hetzelfde ruikt als de rest van een bepaalde lijn. Als jij dus helemaal fan bent van de ‘amazing grace’ lijn, is dit een enorm leuke toevoeging!

Dan: de verpakking. Oké, daar kan natuurlijk echt niet omheen draaien. Hoe mooi is deze verpakking? Dit staat zo onwijs leuk in je badkamer. De spuitbus heeft een lichtroze, lieve kleur.

De naam van het product staat er in verschillende lettertypen en -grootten op, wat voor een heel leuk speels effect zorgt. Daarnaast staat er een tekst op, net als bij alle Philosophy producten. Die teksten geven altijd een fijne boodschap mee, iets wat ik erg leuk bedacht vind!

“philosophy: how you climb up the mountain is just as important as how you get down the mountain. and so it is with life, which for many of us becomes one big gigantic test followed by one big gigantic lesson. in the end, it all comes down to one word. grace. it’s how you accept winning and losing, good luck and bad luck, the darkness and the light.”

Nederlands:
“filosofie: de manier waarop je de berg beklimt is net zo belangrijk als hoe de van de berg af komt. en zo is het ook met het leven, voor velen van ons wordt een gigantische test gevolgd door een gigantische les. uiteindelijk gaat het allemaal om één woord. genade. het gaat erom hoe je bepaalde dingen accepteert: winnen en verliezen, geluk en pech, de duisternis en het licht.”

Deze tekst vind ik zó onwijs inspirerend. Iedere keer als ik de droogshampoo aan het gebruiken ben, denk ik aan de tekst die op de verpakking staat. Het gevoel dat je dan krijgt bij het gebruiken van zo’n product, is voor mij heel veel waard. Ik vind de tekst heel krachtig en een echte toevoeging aan de verpakking en het gevoel dat ik bij dit product krijg. Het zorgt echt voor iets extra’s.

De refreshing style extender reinigt direct, geeft volume en structureert voor voelbaar zacht haar.

Er zit 122 gram/200 milliliter product in de spuitbus.

Gebruiksaanwijzing:
1. Schud de spuitbus goed voor gebruik
2. Spray ongeveer 5 tot 8 centimeter van het haar, terwijl je focust op de aanzet, wat zorgt voor meer volume en textuur
3. Wacht een aantal seconden, zodat de poeders de tijd hebben om te activeren en te reinigen
4. Masseer het product met de vingers in of kam de haren door

Meestal gebruik ik droogshampoo ‘s avonds. Ik spray dan voldoende product op mijn aanzet -waardoor mijn haren vaak helemaal wit zijn- en dan ga ik daarmee slapen. De droogshampoo heeft dan de hele nacht de tijd om zijn werk te doen. ‘s Ochtends is het product dan (bijna) helemaal ingetrokken, waardoor ik nog amper een witte waas heb. Als er wel nog een witte waas in mijn haren zit, neem ik een handdoek en wrijf ik daarmee het product uit mijn haren. Op die manier zit het overtollige poeder in de handdoek en zien mijn haren er weer helemaal fris uit. Dit is écht mijn grootste tip op het gebied van droogshampoo gebruiken. Op het moment dat ik ‘s ochtend even snel droogshampoo in doe en het product gebruik ‘zoals het hoort’, zijn mijn haren ‘s avonds weer vettig. Met ‘mijn’ manier kan ik minstens twee dagen vooruit met mijn haren! Dit geldt niet alleen voor deze droogshampoo van Philosophy, maar voor alle droogshampoo’s die ik tot nu toe heb gebruikt.

Ik vind deze droogshampoo erg fijn, zowel de geur als de werking is prettig. Maar wow, €22,22 voor een droogshampoo? Dat vind ik persoonlijk wel heel erg aan de prijs, vooral omdat ik altijd relatief veel product gebruik. Ik denk dat ik nog geen twee maanden met zo’n spuitbus doe, wat dus zou betekenen dat ik meer honderd euro per jaar aan droogshampoo zou uitgeven. Ik ga deze met veel plezier gebruiken tot ‘ie op is, maar daarna zou ik ‘m zelf niet meer voor die prijs kopen. Als jij een grote fan bent van de ‘amazing grace’ lijn van philosophy en het niet erg vind om wat meer geld uit te geven aan dit soort producten, is dit écht een product voor jou, omdat deze droogshampoo een leuke aanvulling is. De droogshampoo doet wat ‘ie beloofd en ruikt mega lekker. Een heel fijn product dus, maar helaas aardig aan de prijs.

De philosophy amazing grace dry shampoo heeft dus een adviesverkoopprijs van €22,22 en is exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris XL en via de webshop van Ici Paris XL.

YouTubeBloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review. Ik hecht heel veel waarde aan eerlijke artikelen, dus dit heeft geen invloed op mijn mening.