TO FLAIR MARBLE NOTEBOOK

TO FLAIR MARBLE NOTEBOOK

Hi allemaal,

Ik ben echt verslaafd aan mooie notitieboekjes. Ik ben iemand die -ondanks dat ik altijd achter mijn laptop te vinden ben- toch geen afscheid kan nemen van papieren boekjes, schriftjes en blokjes om van alles en nog wat op te schrijven. To-do lijstjes, blog ideetjes, aantekeningen, etc. Ik kan echt niet zonder het oude vertrouwde papier. Ik moet bekennen dat ik het een stuk leuker vind om dit soort lijstjes te maken als ik daar een mooi boekje voor heb. Een tijdje geleden viel er een onwijs gaaf notitieboek van ToFlair.com op de deurmat en daar wil ik jullie vandaag graag iets meer over vertellen, want oh, wat is ‘ie mooi!

YOUR STYLE, YOUR LUXURY, YOUR NOTEBOOK, YOUR TO FLAIR

To Flair staat dus voor een luxe stijl. Dat is ook zeker terug te zien aan het notitieboek. Ik vind dit oprecht het mooiste notitieboek dat ik ooit heb gezien. Het straalt luxe en klasse uit en dat voor een leuk prijsje van €11,98.

Ik heb gekozen voor de White Marble Notebook, maar als je liever een donkerder notitieboek wil, kun je ook kiezen voor de Black Marble Notebook. De zwarte variant vind ik ook onwijs mooi, maar ik heb toch een lichte voorkeur voor de witte versie.

Het logo van To Flair staat in het klein op de achterkant van het notitieboek gedrukt in gouden letters, onwijs mooi!

Het notitieboek heeft een hardcover, ideaal! Ik ben namelijk redelijk onhandig en laat regelmatig dunne kaften kreuken, onwijs zonde. Daar hoef ik bij dit notitieboek gelukkig niet bang voor te zijn!

Van binnen is het boekje ook heel mooi afgewerkt. De marmer print loopt gewoon door en dat ziet er natuurlijk wel zo mooi uit.

Eigenlijk zit er gewoon een los blok in het notitieboek. De blaadjes in het blok kun je gemakkelijk eruit scheuren. Dat is natuurlijk wel zo handig als je een fout hebt gemaakt of een pagina niet meer nodig hebt. Je kunt er dan een ander schrijfblok in doen.

Op de foto hierboven zie je dat nog beter. Rechtsonderin zie je dat het achterste kartonnetje van het papieren blok in de harcover is geschoven. Ik vind dit mega handig, want op die manier kun je veel langer genieten van je notitieboek. Als de blaadjes vol zijn, koop je gewoon een nieuw blokje papier. Je kunt je hardcover gewoon opnieuw gebruiken, top!

Verder heeft het blokje papier dat erin zit geen stippellijntjes, maar stipjes. Dat vind ik echt leuk! Tegenwoordig is het echt een ‘hype’ om een Bullet Journal te hebben en daar wordt vaak ook papier met stipjes voor gebruikt. Ik heb zulk papier nog nooit eerder in een winkel gezien, maar was er wel erg benieuwd naar. Nu kan ik er wel mee aan de slag! Waarschijnlijk wordt het toch niet mooi, maar dan heb ik het in ieder geval eens geprobeerd, haha!

Als laatste wil ik deze foto nog even laten zien. Het kan zijn dat je vorige week al voorbij hebt zien komen via Instagram, maar ik wilde ‘m toch nog even delen. Hoe mooi matcht de print van dit notitieboekje bij mijn iPhone en de oordopjes van Sudio? Ik ben helemaal verliefd op de classy uitstraling van het boek!

Zowel het witte als het zwarte marmeren notitieboek zijn te koop via ToFlair.com voor €11,98.

»Waarvoor gebruik jij je notitieboek over het algemeen?«

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review. Ik hecht heel veel waarde aan eerlijke artikelen, dus dit heeft geen invloed op mijn mening.