VAKANTIE MUST HAVES

VAKANTIE MUST HAVES

Hi allemaal,

Het is alweer zomer en dat betekent dat er veel mensen op vakantie gaan. Als je me volgt op Instagram, weet je dat Joey en ik bijna naar Bali gaan. We tellen iedere dag af. De tijd gaat zo snel! In dit artikel laat ik een aantal vakantie must haves zien, producten die ik tijdens mijn vakantie zeker meeneem!

 

MINI FÖHN

Ik kan echt niet zonder een fijne föhn op vakantie. Ik check dan ook altijd voordat ik op vakantie ga of er een föhn aanwezig is in het hotel. Zo niet? Dan neem ik een kleine föhn mee op reis, zoals deze van BrAun. Een gewone föhn neemt vaak ontzettend veel plaats in beslag in je koffer en is daarnaast ook nog zwaar. Gelukkig hebben alle hotels en resorts waar we verblijven in Bali gewoon een mini föhn, maar vergeet het niet te checken van tevoren!

MINI STIJLTANG

Wat voor de föhn geldt, geldt ook voor de stijltang: ik kan niet zonder. Het verschil is dat een föhn vaak wel aanwezig is in een hotel of resort, maar ik heb nog nooit meegemaakt dat er een stijltang in de kamer aanwezig was. Nu ik erover nadenk, lijkt het me ook niet zo hygiënisch, haha. Net als een föhn, kan een stijltang ook genoeg ruimte innemen in je koffer. Ik heb vaak te weinig ruimte in mijn koffer, waardoor een kleine stijltang natuurlijk helemaal ideaal is! Er zijn meerdere merken die kleine stijltangen verkopen, maar deze van Remington lijkt me super! Hij warmt namelijk op in maar liefst 60 seconden en heeft een temperatuurinstelling van 200°C.

KOFFER MET VIER WIELTJES

Afgelopen jaar heb ik een hele mooie kofferset voor mijn verjaardag gekregen. Toen ik jonger was, vond ik koffers met vier wieltjes altijd heel fancy uit zien, omdat je die naast je kan laten rollen in plaats van achter je. Toen ik vorige zomer met Joey op vakantie ging naar Barcelona, kwam ik er pas achter dat het ook nog eens ontzettend handig is! Ik heb nu hele mooie champgne kleurige koffers, maar de koffers van Suitsuit staan zeker op mijn wishlist. Ik vind ze zo ontzettend schattig!

PACKING CUBES

Ik ben zo iemand die het altijd voor elkaar krijgt haar koffer te laten ontploffen. Ik kan mijn koffer gewoon nooit netjes houden. Dat maakt gelukkig niet zo heel veel uit als je in één hotel verblijft, maar Joey en ik gaan dit jaar naar vier verschillende hotels en resorts. Ik heb dit jaar voor het eerst packing cubes besteld en ik ben ontzettend benieuwd of die tasjes mij gaan helpen. Zeker het proberen waard! Ik vind deze van Suitsuit écht te schattig, vooral in combinatie met het koffer hierboven…

GOEDE RUGZAK

Als je op vakantie activiteiten gaat ondernemen en tripjes gaat maken, kan een fijne rugzak niet ontbreken. Een rugzak is zó veel fijner dan bijvoorbeeld een schoudertasje of een handtas. Er kan een flesje water in, een flesje zonnebrandcrème, een stuk fruit of een koekje en een handdoek als je ergens wil gaan zwemmen tussendoor. Joey en ik nemen zijn Eastpak rugzak zeker mee op vakantie! Je kunt zo’n rugzak natuurlijk ook prima gebruiken als handbagage!

STRANDTAS

Valt deze tas onder de must haves? Stiekem niet… Want je kunt natuurlijk ook gewoon de rugzak gebruiken die je bij je hebt, maar hoe leuk en schattig is deze strandtas? De tas is heel erg modieus, je ziet er bijna iedere fashion blogger meer lopen. Het fijne aan deze strandtas van fabrizio is dat er bovenaan een rits zit, waardoor je ‘m kunt dichtmaken en er minder zand in zal komen!

GO PRO HERO 6

Joey heeft er ontzettend lang over getwijfeld, maar ‘m afgelopen week dan toch besteld. De GoPro Hero 6 is een ideale compacte (onderwater) camera, die in 4K kan filmen. De kwaliteit is echt ontzettend mooi! We gaan er in Bali ontzettend veel plezier van hebben, maar Joey gaat ‘m in de winter vooral gebruiken voor het skiën, waar deze kleine camera ook ideaal voor is!

BLUETOOTH SPEAKER

Wij gaan tijdens onze reis in Bali ook drie dagen naar Gili Air, een mini-eilandje dicht bij Bali. We hebben daar een enorm gaaf huisje inclusief een eigen zwembad (zo gaaf!) en dan is het natuurlijk maar al te fijn als je zacht wat muziek kan afspelen. Wij nemen zelf de JBL Charge 2 mee, aangezien Joey en ik die allebei hebben, maar deze kleinere variant (JBL GO) is natuurlijk nog fijner om mee te nemen. De speaker gaat zo’n vijf uur mee en JBL is een merk dat altijd top geluid levert!

BADSLIPPERS

Voor in het resort, naar het strand, naar het supermarktje, noem het maar op… Leuke badslippertjes zijn altijd handig om mee te nemen. Ik vind deze van het merk Roxy wel heel erg leuk! Deze slippers zijn er in meerdere opdrukjes. Zeker het kijken waard!

GOEDE EN LEUKE WANDELSCHOENEN

Als je het mij vraagt zijn Nikes dé perfecte schoenen als je op zoek bent naar een schoen waar je lang op kunt lopen én die leuk is. Ik vind deze zwarte ontzettend leuk en door de kleur kun je ze eindeloos combineren. Zelf neem ik mijn zwarte Air Max zeker mee naar Bali, aangezien we heel wat uitstapjes gaan maken! Ik neem altijd veel te veel schoenen mee op vakantie. Wil jij nog meer leuke schoenen shoppen? Check dan zeker even deze pagina!

Wat is jouw vakantie must have?

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

Delen: