MIJN MOOIE TOMMY HILFIGER HORLOGE | WERELDHORLOGES.NL

MIJN MOOIE TOMMY HILFIGER HORLOGE | WERELDHORLOGES.NL

Hi allemaal,

Afgelopen september schreef ik een artikel over mijn Michael Kors horloge in samenwerking met Horlogeloods.nl. Nu, bijna een jaar later, mocht ik opnieuw een horloge uitzoeken bij Wereldhorloges.nl. Even ter verduidelijking: Horlogeloods.nl en Wereldhorloges.nl zijn beiden onderdeel van Time Labels B.V.. Ik vond het opnieuw ontzettend lastig om te kiezen uit alle mooie klokjes die er in de webshop te vinden zijn. Ik merk dat ik qua horloges ontzettend kritisch ben. Een horloge moet mooi, vrouwelijk en het liefste zilverkleurig zijn. Daarnaast gaat mijn voorkeur uit naar een horloge met diamantjes. Na lang wikken en wegen koos ik voor een ontzettend mooi horloge van Tommy Hilfiger. Kijk je mee?

Ik heb Wereldhorloges.nl als een hele prettige site ervaren. De site is namelijk heel overzichtelijk. Je kunt gemakkelijk jouw wensen ingeven en dan komen daar een aantal horloges uit die daarbij aansluiten. Denk daarbij aan het merk van het horloge, de kleur, het soort bandje, de vorm van het horloge, waterbestendigheid en ga zo maar door. Dit keer filterde ik op Michael Kors en Tommy Hilfiger. Stiekem had ik niet gedacht dat ik uiteindelijk voor een horloge van Tommy Hilfiger zou kiezen, maar zo zie je maar weer dat je zelfs jezelf kunt verassen, haha! Ik heb gekozen voor de Tommy Hilfiger Carly TH1781914.

De voordelen van bestellen bij Wereldhorloges.nl:
» Op werkdagen voor 17.00 besteld, dezelfde dag gratis verzonden!
» Retouneren is ook gratis, super goede service!
» Grote collectie horloges op voorraad.
» Gratis inpakken is mogelijk.
» Niet goed, geld terug.
» Ervaring sinds 1904.
» Eigen atelier en reparatie.
» Veel verschillende betalingsmogelijkheden: iDEAL (iets wat ik zelf eigenlijk altijd gebruik), achteraf via een digitale acceptgiro, Creditcard, Bancontant/Mister Cash, Giro Pay, vooruitbetaling en PayPal.

Daarnaast verkoopt Wereldhorloges.nl een enorm grote collectie met hele uiteenlopende merken, voor ieder wat wils dus. Even een klein rijtje van de vele merken die je kunt vinden op de webshop: Armani, Calvin Klein, Casio, DKNYFossil, Hugo Boss, Micheal Kors, Seiko en Tommy Hilfiger. Alle merken produceren hele verschillende horloges, iets wat ik erg leuk vind. Op die manier is het ook ietsje gemakkelijker om een keuze te maken tussen de duizenden modellen, omdat je vrij snel kunt filteren in wat wel en niet bij jou past. Al moet ik eerlijk zeggen dat een horloge kiezen een lastig klusje blijft, zo veel moois!

Ik heb dus gekozen voor een horloge van Tommy Hilfiger. De vorige keer was er ook een horloge van Tommy Hilfiger dat ik erg mooi vond, maar toen vond ik die van Michael Kors toch meer ‘Daphne’. Nu ik opnieuw bij Tommy Hilfiger keek, merkte ik dat hun horloges toch wel heel goed bij mij passen. Zoals ik eerder in dit artikel aangaf, vind ik het belangrijk dat een horloge zilverkleurig is en diamantjes heeft, omdat ik dat erg vrouwelijk vind. Ik koos uiteindelijk voor een model met een leren bandje in een grijzige kleur, ontzettend tof!

Het horloge komt in een mooi opbergdoosje binnen. Het doosje is donkerblauw en heeft witte, rode en lichtblauwe details. Precies de echte Tommy Hilfiger kleuren! Als je een bestelling plaatst, kun je er ook voor kiezen om het doosje nog eens extra in te laten pakken, ideaal als je het horloge cadeau wil doen!

Yes yes, daar is ‘ie dan! Ik vind het écht een pareltje. Het horloge zit stevig in het doosje, waardoor ‘ie heel goed beschermd is tijdens de reis naar jouw huis. Ik vind het horloge zó ontzettend mooi!

Natuurlijk zit er ook een klein boekje in het doosje. Ik had eigenlijk verwacht dat er een gebruiksaanwijzing te vinden zou zijn in het boekje, maar er staat in verschillende talen wat algemene informatie in over de horloges van Tommy Hilfiger.

“It gives me great pleasure to present the Tommy Hilfiger watch collection. Water resistant designs crafted with care and finished with the distinctive, unexpected, signature details that brand them as Tommy Hilfiger. Watches that are cool and classic. Spirited, fresh and fun.”
– Tommy Hilfiger

Zoals je op bovenstaande foto kunt zien, zitten er aan de rechter kant van het horloge drie knopjes. Het middelste, grootste knopje kun je als het ware een stukje uit trekken en door te draaien kun je de juiste tijd instellen. Het bovenste en onderste knopje zijn druk knopjes. Het bovenste knopje is ook voor het bovenste kleine rondje dat je ziet op het horloge. Zoals je ziet, worden daar de dagen van de week aangegeven. Iedere keer als je op het knopje drukt, springt het wijzertje één dag verder. Dat geldt ook voor het onderste rondje van het horloge, waar de datums aangeduid staan. Eigenlijk is er ook geen gebruiksaanwijzing nodig. Dit horloge is onwijs gemakkelijk en eenvoudig in gebruik!

Ik vind het klokje onwijs mooi. In bepaald licht zie je ook een heel mooi patroontje in de wijzerplaat. Echter was het ontzettend lastig om dat goed vast te leggen op foto. Op de foto die hier te zien is, zie je het patroontje beter. De wijzerplaat is heel licht (zalm) roze. De kleur lijkt bijna wit, maar ik vind het een leuke toevoeging dat er een beetje kleur in de plaat terug komt. De tijden worden aangegeven door middel van streepjes en de dagen van de week en datums worden aangegeven door middel van afgekortingen en cijfers. Daarnaast is het woord ‘Hilfiger‘ niet heel duidelijk te zien vanwege de zilvere kleur en dat vind ik ook wel mooi! Echter is het logo van het merk wel goed te zien. Ik vind het logo van Tommy Hilfiger erg leuk, dus wat mij betreft is het een toffe toevoeging voor de wijzerplaat! Ook heeft het horloge een subtiel randje met diamantjes, I like it!

Mijn horloge heet dus Tommy Hilfiger Carly TH1781914 en kost €159,-. De kast van het horloge is van edelstaal gemaakt en het bandje is van leer. Op de website staat aangegeven dat de kleur van de band roze is, maar ik zou de band zelf omschrijven als een licht tot medium grijze kleur. Het bandje sluit middels een gesp. Het horloge heeft een wijzerplaat in een licht (zalm)roze kleur en de hardware is zilver. Het klokje heeft een afmeting van 40 mm (diameter) en een dikte van 10 mm. Er zit twee jaar garantie op het uurwerk. Daarnaast is het horloge 3 ATM waterdicht, wat betekent dat je gewoon je handen kunt wassen als je het horloge om je pols hebt.

Ik vind het leren bandje enorm leuk, aangezien dit het enige horloge is dat ik momenteel in mijn ‘collectie’ heb die geen stalen bandje heeft. Aangezien de kleur van het bandje heel neutraal is, is het horloge goed te combineren met iedere outfit. Wel merk ik dat ik het soms wat lastig vind om het horloge om te doen, omdat ik bang ben het leer te beschadigen. Natuurlijk is dat eigenlijk een beetje onzin, omdat leer niet zo snel beschadigd, maar ik merk wel dat ik er voorzichtiger mee ben dan met mijn andere horloges (misschien juist goed, haha!).

Ik vind het heel erg mooi dat het horloge zilveren hardware heeft. Het gespje van het horloge is ook mooi afgewerkt met het logo van Tommy Hilfiger.

Ik vind dit horloge een onwijs mooie toevoeging aan mijn horloge collectie. De wijzerplaat is heel speciaal door het mooie patroon dat er in bepaald licht te zien is. Het horloge is net iets minder standaard dan de meeste horloges, ook wegens het leren bandje dat een grijze kleur heeft. Ik vind de kleurencombinatie die zijn gebruikt voor dit horloge echt ideaal. Het is allemaal net iets anders dan ‘normaal’, maar toch heel ‘veilig’ en draagbaar.

Al met al ben ik weer zo blij als een klein kind. Ik heb de webshop Wereldhorloges.nl als een enorm prettige webshop ervaren. Ik heb het contact met Kevin (de persoon die over de PR gaat binnen het bedrijf) wederom als prettig ervaren, daarnaast reageerde hij ook snel op mijn mails, waardoor het contact ook iedere keer top verliep. Eerlijk gezegd is deze samenwerking als een van de soepelste verlopen in die anderhalf jaar dat ik blog. Dat wil wat mij betreft zeker wat zeggen over het bedrijf!

Ik ben weer onwijs dankbaar voor deze toffe samenwerking met Wereldhorloges.nl en het feit dat ik weer een enorm mooi horloge heb die ik om mijn pols kan dragen. Het horloge dat je in dit artikel voor bij hebt zien komen, is te koop via deze link voor €159,-. Let op, als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief, krijg je een kortingscode van 5%! Het horloge is van goede kwaliteit, waardoor je er lang plezier van gaat hebben en het de prijs ook helemaal waard is!

YouTubeBloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review. Ik hecht heel veel waarde aan eerlijke artikelen, dus dit heeft geen invloed op mijn mening. 

Delen: