MAKEUP REVOLUTION BEYOND FLAWLESS PALETTE

MAKEUP REVOLUTION BEYOND FLAWLESS PALETTE

Hi,

Sinds kort is Makeup Revolution ein-de-lijk te koop bij 400 Etos filialen, zo ook bij het filiaal waar ik werk, yes! Ik heb me lang in kunnen houden om iets te kopen, maar nu had ik natuurlijk een goed excuus; ik moet het wel hebben voor een review op de blog, haha! Ik ben voor het Beyond Flawless palette gegaan, een palette met mooie, neutrale kleurtjes. Kijk je mee?

Om het palette zit een goud kartonnetje, waardoor die heel snel opvalt tussen alle andere palettes in het schap. Er zitten 32 kleuren in het Beyond Flawless palette, genoeg keuze dus! Op de achterkant zie je de verschillende kleuren staan. Het is een veelzijdig palette; lichte, medium en donkere kleuren. Je kunt er dus zowel een everyday look mee maken, maar ook een mooie look voor in de avond.

Het palette ziet er erg strak uit. Het is een zwarte, glanzende doos, met een mooie, grote spiegel.

Wauw, ik ben echt verliefd op deze kleuren! Dit zijn echt mijn kleurtjes; heel neutraal en heel goed samen te combineren. I love it!

Rij 1: Flawless – Light Caramel – Papaya – Bare Pink – Sand Dune – Mineral – Expresso – Warm Grey
Rij 2: Dove – Chestnut – Zorba – Pug – Brunette – Cookie Dough – Chocolate – Stone Grey
Rij 3: Sandstone – Bronze – Autumn – Spice – Wholemeal – Sepia – Muddy – Nightfall
Rij 4: Tawny – Ground Brown – Toasty – Immaculate – Teddy – Cocoa – Bistre – Blackest

Zoals je ziet heeft iedere kleur zijn eigen naam. Ik vind het altijd heel leuk als merken dat doen! Het geeft net iets extra’s.


Flawless – Light Caramel – Papaya – Bare Pink – Sand Dune – Mineral – Expresso – Warm Grey


Dove – Chestnut – Zorba – Pug – Brunette – Cookie Dough – Chocolate – Stone Grey


Sandstone – Bronze – Autumn – Spice – Wholemeal – Sepia – Muddy – Nightfall


Tawny – Ground Brown – Toasty – Immaculate – Teddy – Cocoa – Bistre – Blackest

De namen passen erg goed bij de kleur oogschaduw, heel leuk! Zoals je ziet zijn de eerste twee rijen minder goed gepigmenteerd als de laatste twee. De oogschaduws voelen heel zacht aan tijdens het opbrengen en zijn gelukkig niet korrelig. Ik vond de swatches er al gelijk veel belovend uit zien!

Dit is de look die ik met de oogschaduws heb gemaakt. Het is een alledaagse look geworden. Ik heb de volgende kleuren gebuikt:
Flawless: bewegend ooglid, als basis
Brunette: in de arcadeboog
Zorba: bewegend ooglid, voor de glans
Chocolate: onder het oog
Ik vind dit een hele mooie look, die gewoon net iets meer doet voor je gezicht. Mijn ogen komen mooi uit door deze combinatie!

Ik ben heel erg blij met dit palette. Het is echt een pareltje. Er zitten 32 hele mooie kleuren in. De oogschaduws zijn heel gemakkelijk in gebruik; ze zijn goed qua pigment en blenden heel mooi! Dit is echt zo’n typisch palet wat ik er snel bij zou pakken als ik haast heb in de ochtend, omdat ze zo gemakkelijk werken. Niet alleen ‘s ochtends trouwens, ook als ik meer moeite wil steken in mijn ooglook. Het gaat zich er dan meer om dat de oogschaduws zo gemakkelijk werken dat je er niet lang over hoeft te doen om een mooie ooglook te creëren.

Ik vind Makeup Revolution Beyond Flawless een prachtig oogschaduwpalette. Dit palette is zeker het geld waard, echt een aanrader!

Hier kun je checken of Makeup Revolution te koop is bij een filiaal bij jou in de buurt!
Makeup Revolution Beyond Flawless Palette €12,99

Volg je mij al op Social Media?
Facebook
▸ Bloglovin’
Instagram