☆ CADEAUTIPS VOOR KERSTMIS ☆

☆ CADEAUTIPS VOOR KERSTMIS ☆

Hi allemaal,

De feestdagen komen ineens wel heel erg dichtbij… Het is gewoon al de week vóór Kerstmis, wow! Waar ik de afgelopen jaren al wekenlang volop in de feeststemming was, gezien ik in een drogisterij werkte en al meer dan duizend cadeautjes had ingepakt voordat ik aan mijn eigen cadeautjes kon denken, moet ik mezelf er  momenteel iedere keer bewust van maken dat Kerstmis over een paar dagen voor de deur staat. In dit artikel ga ik mijn cadeautips voor de mooiste dagen van het jaar met jullie delen!

Natuurlijk draait Kerstmis niet om het geven en krijgen van cadeautjes, maar om het samenzijn met de mensen waar je van houdt. Toch vind ik het altijd onwijs leuk om op zoek te gaan naar toepasselijke cadeautjes voor de mensen om mij heen. Inspiratie opdoen, bestellen of kopen in de winkel en dan alles mooi inpakken. Andere mensen blij maken met mooie items vind ik het leukste wat er is!

☆ MOOISTE CADEAU’S VOOR VROUWEN ☆

Eerlijk is eerlijk; meestal is het voor vrouwen erg gemakkelijk om een mooi cadeau te bedenken. Je kunt een vrouw altijd wel blij maken met verzorgingsproducten, een heerlijk parfum of een lekker product voor in huis. Ik vind het persoonlijk altijd erg leuk om luxere geuren cadeau te geven, gezien dat iets is wat de meeste vrouwen zichzelf gedurende het jaar toch niet veroorloven. Ik geniet er zelf iedere ochtend enorm van als ik een heerlijk luxe geur op kan sprayen, dus hoe mooi is het als je een ander dat fijne gevoel kunt meegeven? Bij Notino.nl kun je in zo’n veertig geselecteerde vrouwelijke geuren een tekst laten graveren, waarbij je onder andere de keuze hebt uit Chloé Nomade, Lancôme La Nuit Trésor, Yves Saint Laurent Black Opium en Gucci Bamboo. Tegenwoordig is er ook de keuze uit een twintig-tal make-up producten die gegraveerd kunnen worden.

Er zijn natuurlijk mega veel cadeausets te koop rond de feestdagen. We kennen allemaal wel de cadeausets met een parfum en een douchegel of bodylotion, maar er zijn ook merken die een heerlijke geur combineren met een mooi make-up product, zoals de Yves Saint Laurent Libre cadeauset, die een flacon van hun nieuwste Eau de Parfum ‘Libre’ bevat én een mini lippenstift in een prachtig rode kleur. Voor de kleinere budgetten kun je bij Notino.nl ook terecht. Zo verkopen ze mooie geschenksets van I Heart Revolution, I Love…, Clinique, EOS, Yankee Candle en L’Oréal Paris.

☆ TOFSTE CADEAU’S VOOR MANNEN ☆

Tsja, cadeau’s voor mannen blijf ik altijd een lastig iets vinden. De meeste mannen vinden het prima om één of twee geuren in hun badkamerkastje te hebben staan, gebruiken weinig verzorgingsproducten en wensen niet zo veel. Toch ben ik iemand die vaak het thema ‘beauty’ laat terugkomen, ook bij de mannelijke cadeautjes die ik onder de boom leg. Ik zie Kerstmis altijd als dè ideale kans om de mannen toch aan het smeren te krijgen, haha. Zo vind ik deze giftset van Nivea echt ideaal. De set bevat namelijk een after shave, scheergel, deodorant, lippenbalsem én een toilettas. ‘Vijf vliegen in één klap’ kunnen we wel zeggen, toch?! Daarbij zijn zulke cadeausets ook goed betaalbaar, waardoor je wellicht nog -in zijn ogen- mannelijker cadeau kunt scoren voor erbij, haha! Ook voor onze mannelijke geliefden heeft Notino.nl ontzettend veel keuze; van luxe geurensets van bijvoorbeeld Yves Saint Laurent en Paco Rabane tot scheerartikelen en crèmes. Ik vind het trouwens ook altijd leuk om een luxe deodorant cadeau te geven aan een man, bijvoorbeeld van Hugo Boss of Burberry.

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met Notino.nl

Delen: