CHRISTMAS GIFT GUIDE VOOR HEM

CHRISTMAS GIFT GUIDE VOOR HEM

Hi allemaal,

Eind vorige maand schreef ik een artikel over de geschenksets die op mijn wishlist staan, dus sets voor vrouwen. In het artikel van vandaag zal ik mijn aanraders voor cadeaus voor mannen laten zien. Hierbij de Christmas giftguide voor hem 2021 in samenwerking met Notino!

Notino.nl heeft een speciale pagina ingericht voor cadeaus voor hem. Op deze pagina vind je cadeautjes vanaf €5, maar ook vind je er cadeaus uit het luxere segment. In dit artikel laat ik je mijn aanraders zien!

Gezichtsverzorging

De mooiste geschekset die ik voor mannen ben tegengekomen, is toch wel de ‘Great Skin For Him’ van Clinique. Deze verzorgingsset voor mannen bevat een gelcrème, ooggel, reiniggingsgel, gezichtspeeling én een mooie toilettas. Clinique is zo’n ontzettend fijn merk en ze hebben ook een uitgebreide range aan producten voor mannen. Een mooi en luxe cadeau om onder de boom te leggen. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor losse producten, net zo leuk! In de goedkopere prijsklasse kwam ik een mooie uitgebreide set van Bulldog tegen, de ‘Original Ultimate Grooming Kit Set’. Deze set bestaat uit zes producten en is dus een uitgebreide routine om cadeau te geven, super leuk! Nog een heel fijn en bruikbaar cadeau zijn scheermesjes voor de wenkbrauwen uit de Spa Collection van Notino. Dit lijkt op het eerste oog misschien een ‘suf’ cadeautje, maar dit is zó fijn. Je kunt deze mesjes gebruiken voor het in model brengen van de wenkbrauwen. Het werkt super snel én pijnloos. Ik gebruik zulke mesjes tegenwoordig eigenlijk alleen nog maar voor mijn wenkbrauwen: snel en pijnloos, ideaal, juist ook voor de mannen onder ons.

Parfums

Er zijn zó ontzettend veel heerlijke mannen parfums. Er zijn weinig geuren voor mannen die ik echt niet lekker vind. Mijn favorieten zijn Armani Stronger With You, YSL Y (waar ze een mooie geschenkset van hebben!) en Armani Acqua di Giò. Hugo Boss verkoopt vele mooie geschenksets met geuren erin, zoals The Scent en Bottled. Meer budget vriendelijke cadeaus zijn bijvoorbeeld de sets van Guess, zoals Seductive Homme Noir of 1981. De geuren van Paco Rabanne, Hugo Boss, Armani en Yves Saint Laurent vind ik over het algemeen heerlijk! Mocht je voor een kleiner budget een lekker parfum zoeken, dan zijn David Beckham en Jaguar merken waar je zeker een kijkje bij kunt nemen.

Graveren

Bij Notino.nl kun je zo’n 40 flacons van mannengeuren laten graveren. Echt een ontzettend leuke toevoeging op het cadeau geven van een parfum. Op die manier maak je de flacon ontzettend persoonlijk. Je kunt er elke tekst op laten graveren die je maar wil. Zo heb ik mijn vriend Acqua di Giò Absolu cadeau gegeven en heb ik daar de datum waarop we een relatie hebben gekregen op laten graveren. Voor mijn bonuspapa heb ik dit ook gedaan, maar dan met de tekst ‘liefste bonuspapsie’. Op deze manier zorg je er écht voor dat iemand iedere keer aan jou denkt als diegene het geurtje op sprayt. Het graveren kost €3,70 dus ook nog eens een klein prijsje!

Er zijn natuurlijk nog veel meer leuke cadeaus te vinden op Notino.nl voor de geliefde jongens en mannen in je leven. De webshop heeft echt ontzettend veel keuze!

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met Notino.nl

Delen: