Clinique Moisture Surge™ 100H Auto-Replenishing Hydrator

Clinique Moisture Surge™ 100H Auto-Replenishing Hydrator

Hi allemaal,

Eind vorig jaar schreef ik een uitgebreid artikel over een aantal producten uit de Moisture Surge-lijn van Clinique. Ik vertelde in dit artikel alles over de Moisture Surge Face Spray, Moisture Surge Intense, Moisture Surge Hydrating Supercharge Concentrate en All About Eyes. In het artikel van vandaag ga ik je alles vertellen over de nieuwste toevoeging aan de Moisture Surge-lijn, namelijk de Clinique Moisture Surge 100-Hour Auto-Replenishing Hydrator.

Clinique is een merk dat onder Estée Lauder Companies valt, net als vele andere bekende merken, zoals Bobbi Brown, GlamGlow en M·A·C Cosmetics. Clinique werd in 1986 gelanceerd in New York en was het eerste cosmeticamerk in de wereld dat door dermatologen werd getest en goedgekeurd. Het merk heeft sindsdien een enorm assortiment ontwikkeld en gelanceerd. De filosofie achter het merk is om huidvriendelijk te zijn. De producten van Clinique zijn dan ook allemaal vrij van geurstoffen, die vaak de oorzaak zijn van huidirritatie.

Oké, de Clinique Moisture Surge 100-Hour Auto-Replenishing Hydrator dus. Een hele mond vol en een veelzeggende productnaam. Wat ik uit deze beschrijving opmaak, is dat het een zeer hydraterende crème is. De producten die ik eerder reviewde uit de Moisture Surge-lijn, bevielen me onwijs goed en zijn écht top voor iedereen die altijd struggles heeft met zijn/haar droge en/of vochtarme huid. De Moisture Surge Intense is al een hele tijd een van mijn favoriete crèmes, dus ik ben heel erg benieuwd wat ik van de nieuwste toevoeging vind.

Een aantal jaren geleden bracht het merk de geliefde Moisture Surge 72-Hour Auto Replenishing Hydrator uit. Deze nieuwe ‘100-Hour’ variant belooft dus net iets meer de ‘puntjes op de i’ te zetten ten opzichte van zijn voorganger.

Dit is wat Clinique zegt over de Moisture Surge 100-Hour Auto-Replenishing Hydrator. De nieuwste upgrade van de favoriete crèmes uit de Moisture Surge-lijn is deze lichtgewicht, olie-vrije gel-crème moisturizer met exclusieve Aloë Bio-ferment en Hyaluronzuur. Deze ingrediënten dringen diep door in het huidoppervlak voor een hydratatie die meer dan 10 lagen diep zou gaan en 100 uur aanhoudt, zelfs na het wassen van je gezicht. Geavanceerde hydratatie met ‘Auto-Replenishing Technology’ helpt de huid haar eigen interne waterbron te creëren om zichzelf voortdurend te hydrateren en sluit vervolgens het vocht in voor een eindeloos volle, gezond uitziende gloed.

De hoofdingrediënten in deze crème zijn Geactiveerd Aloëwater en Hyaluronzuur. Geactiveerd aloëwater helpt je huid om water te absorberen en vast te houden voor een langdurige hydratatie. Hyaluronzuur is een razend populair ingrediënt dat iedereen denk ik wel bekend in de oren klinkt. Het is heel helpend bij een droge huid, om je huid meer te laten stralen en het werkt tegen lijntjes en rimpels. Naarmate we ouder worden, vermindert de toevoer van hyaluronzuur. Door het natuurlijke vochtreservoir van de huid aan te vullen, blijft de huid er vol fris en gezond uitzien.

Een lichtgewicht crème, dat is de 100-Hour Auto-Replenishing Hydrator zeker! Zoals op bovenstaande foto te zien is, heeft de crème een hele lichte, frisse, gel-crème substantie.

De crème laat zich onwijs gemakkelijk verdelen over de huid en door de structuur is er maar weinig product nodig om het gehele gezicht en de hals in te smeren. Door de lichte gel-crème formule trekt het product razendsnel in de huid, echt op een paar seconden tijd. Mijn huid voelt na het aanbrengen heel zacht en gehydrateerd aan én heeft een mooie glow. Of ik me helemaal kan vinden in de 100-uur belofte? Nee, dat niet. Maar om heel eerlijk te zijn, is dat ook niet iets wat ik van een crème verwacht. 100 uur, dat zin dik vier dagen! En ik smeer mijn huidje toch twee maal per dag in en juist dat is ook heel belangrijk om te blijven doen. Ik vind de Moisture Surge 100-Hour Auto-Replenishing Hydrator wel oprecht de meest fijne light weight crème die ik ooit heb geprobeerd. Het product voelt prettig aan, hydrateert mijn droge huid heel goed, zorgt voor een mooie glow én legt een hele mooie basis voor het aanbrengen van mijn make-up. Ik gebruik de Moisture Surge 100-Hour Auto-Replenishing Hydrator als dagcrème (waar ‘ie écht TOP voor is, juist omdat ‘ie zo snel intrekt) én de Moisture Surge Intense gebruik ik als nachtcrème. Deze combinatie werkt echt helemaal perfect.

Ik vind de nieuwste ‘upgrade’ aan de Moisture Surge-lijn een hele mooie toevoeging. Deze lichtgewicht crème is helemaal het einde voor iedereen die op zoek is naar een crème voor het gezicht die veel hydratatie biedt, maar tegelijkertijd snel intrekt en niet op de huid blijft liggen. Ik vind ‘m top. Je scoort de nieuwe Clinique Moisture Surge 100h via Notino.nl voor €18,30 (30 milliliter) of €31,90 (50 milliliter).

Het is trouwens goed om te weten dat de prijzen bij Notino.nl dynamisch zijn, het kan dus voorkomen dat als je deze blogpost leest, de prijs anders is t.o.v. de prijs die ik hier heb benoemd in het artikel.

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met Notino.nl

Delen: