DIT IS DE BESTE WATERPROOF MASCARA

DIT IS DE BESTE WATERPROOF MASCARA

Hi allemaal,

Ik heb hele lastige wimpers én ik ben ontzettend picky als het op mijn wimpers aankomt. Ik heb hoge verwachtingen van een mascara. Ik wil geen uitgezakte wimpers, een mascara die afgeeft, klontjes of spinnenpoten. Ik wil een mascara die goed blijft zitten, mijn wimpers lengte en volume geeft, mijn wimpers niet aan elkaar laat plakken én geen klontjes geeft. Daarbij is het natuurlijk ook héél fijn als een mascara goed blijft zitten. Zo veel mascara’s die dat beloven, maar zo weinig die deze verwachting waarmaken. Toch is er een mascara die al ja-ren lang mijn favoriet is en waarbij ik dan ook al jaren trouw terug kom.

Je had het natuurlijk al op bovenstaande foto gezien, maar ik heb het over de very low budget Catrice Glam & Doll Waterproof Volume Mascara. Ik denk dat bijna iedereen deze wel eens in de winkel heeft gezien, online voorbij heeft zien komen óf misschien zelf wel al eens heeft geprobeerd.

Zoals alle waterproof mascara’s van Catrice, heeft ook deze Glam & Doll variant een blauwkleurige verpakking. De ‘normale’ variant heeft een zwarte verpakking, zo kun je ze dus goed onderscheiden.

De huls heeft verder een ‘slanke’ vorm en neemt daardoor een stuk minder ruimte in in je toilettas dan veel andere mascara’s. De letters zijn afgedrukt in een zilvere kleur.

Zoals ik aan het begin van dit artikel al benoemde, heb ik ontzettend lastige wimpers. Ze steken recht vooruit en als ik geen ‘extra’ moeite doe (lees: geen wimperkruller gebruik), wordt het helemaal niks met mijn wimpers. Je ziet ze niet en ze zullen dan ook niet meer te voorschijn komen. Hierbij de stappen die ik dagelijks volg als ik mijn mascara aanbreng:
> Wimpers krullen met een wimperkruller
> Met een spoolie (wimper borsteltje) de wimpers doorkammen
> Opnieuw wimpers krullen met een wimperkruller
> Opnieuw met een spoolie (wimper borsteltje) de wimpers doorkammen
> Laagje mascara aanbrengen
> Plekken waar de wimpers een beetje aan elkaar kleven, los van elkaar halen door middel van bijvoorbeeld een pincet of wenkbrauw kammetje
> Nog een laagje mascara aanbrengen

Als ik deze stappen heb gevolgd in combinatie met de Catrice Glam & Doll Waterproof Volume Mascara, geniet ik de hele dag van lange, volle, gesepareerde en intens zwarte wimpers. Het mascaraborsteltje brengt de mascara gemakkelijk aan op de wimpers. Het borsteltje is dun en klein, waardoor ik de aanzet gemakkelijk kan meenemen. De siliconen ‘haartjes’ zijn aan het uiteinde wat smaller, waardoor je ook easy de binnenste wimpertjes kan meenemen. Veel mascara’s zijn in het begin erg nat, waardoor het aanbrengen van de mascara een knoeiboel wordt, er te veel product op je wimpers belandt én je wimpers enorm uitzakken, gelukkig heeft deze mascara daar een last van. Daarnaast geldt voor de Catrice Glam & Doll Waterproof Volume Mascara dat waterproof ook écht waterproof is. Deze mascara overleeft een ‘normale’ dag met gemak, maar kan ook goed tegen een regenbui of een plons in het zwembad. En… je haalt ‘m er gemakkelijk vanaf met een goede make-up remover met olie, speciaal voor de ogen. Mijn twee favorieten zijn de Garnier Skin Naturals Express 2-in-1 Reinigingslotion én de Clinique Take The Day Off Lids, Lashes & Lips Make-up Remover.

Ik denk dat ik in dit artikel wel goed heb kunnen onderbouwen waarom de Catrice Glam & Doll Waterproof Volume Mascara mijn all time fave is. Ik heb deze mascara standaard in groten getale op voorraad liggen, want ik moet er écht niet aan denken om zonder te komen te zitten. Ik bestel de mascara bijna maandelijks standaard mee bij de bestelling bij Notino.nl die ik dan doe, dan ben ik er weer zeker van dat ik ‘m in huis heb. De mascara is te koop voor ongeveer €4,-.

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met Notino.nl

Delen: