MIJN FAVORIETE ZONNEBRAND PRODUCT + WISHLIST

MIJN FAVORIETE ZONNEBRAND PRODUCT + WISHLIST

Hi allemaal,

De afgelopen weken hebben we heer-lijk kunnen genieten van het lekkere weer. Ik word zó ontzettend vrolijk van de lente en zomer! De zon, de vogeltjes die fluiten, de lange dagen, het vele buiten zijn: I love it. Het hele grote nadeel aan de zomer vind ik toch echt wel: zonnebrandcrème. In principe probeer ik mijn gezicht het hele jaar door te voorzien van een laagje SPF, maar in de zomer moet je natuurlijk nog meer opletten én ook echt je lichaam meenemen. Ik weet dat zonnebrandcrème heel belangrijk is, maar ik smeer het vaak niet met plezier op, omdat ik mijn huid zonder dit goedje toch veel fijner aan vind voelen. Toch heb ik afgelopen jaar een heel fijn product gevonden. Dat product wil ik vandaag met jullie delen én daarbij laat ik ook zien welke producten ik nog op mijn wishlist heb staan.

BIOTHERM BRUME SOLAIRE DRY TOUCH

Ik heb al heel wat zonbeschermingsproducten getest in mijn leven, maar deze is tot nu toe toch wel mijn all time fave. Het product dat uit de sprayflacon komt, is wit van kleur. Je moet het dus nog uitsmeren. Het is natuurlijk makkelijker als uitsmeren niet nodig zou zijn, maar het product is zó ontzettend fijn, dat ik dat voor lief neem. Het product trekt super goed in de huid. Het laat geen vervelend aanvoelende laagjes achter op de huid, waardoor het bijna lijkt alsof je geen zonbescherming hebt aangebracht. Dit is voor mij de aller belangrijkste voorwaarde (naast de bescherming ofcourse) waaraan een zonbeschermingsproduct aan moet voldoen. Ik heb oprecht nog nooit een product met SPF gehad dat je zo minimaal op de huid voelt zitten!

De volledige review over de Biotherm Brume Solair Dry Touch Spray lees je hier.

OVERIGE AANRADERS

Naast de spray van Biotherm, heb ik nog twee aanraders op het gebied van zonbescherming.

  • De La Roche-Posay Effaclar DUO(+) met SPF30 is een ontzettend fijne dagcrème voor de onzuivere huid, die tegelijkertijd ook de huid voedt. Bij dit product merk je er amper iets van dat er een zonfactor in verwerkt zit! Dit is een product dat naast alleen bescherming, ook werkzame stoffen voor de huid bevat.
  • De Vichy Idéal Soleil spray voor het gezicht is een echte game changer. Ik schreef er een paar jaar geleden een uitgebreide review over. Dit product kun je over je make-up sprayen. Ik heb gelezen dat het wel goed is om een crème aan te brengen als basis, in de ochtend, want dan zou deze spray nog beter werken. Dit product maakt het veel makkelijker om je huid goed te beschermen. Het is ook een kleine flacon, wat maakt dat je ‘m gemakkelijk mee kunt nemen!

WISHLIST

ZONBESCHERMING VOOR HET GEZICHT

  • De Eucerin Sun Oil Control Gelcrème belooft ontzettend veel goeds. Het product belooft doeltreffend te beschermen, zonder te veel te gaan glimmen. De gelcrème zou onmiddellijk intrekken en perfect te combineren te zijn met make-up.
  • De Hello Sunday The One That’s Got It All Make Up Base is een hele mond vol. Het is een ‘sun primer’ die de huid mat belooft te maken en een perfecte basis zou moeten creëren voor het aanbrengen van je make-up. Daarnaast zou het product je make-up ook nog langer laten zitten.

BESCHERMING VOOR HET LICHAAM

  • Naar de RoC Soleil Protect Spray Lotion ben ik vooral benieuwd omdat RoC normaalgesproken een gemiddelde prijs heeft als het gaat om zonbeschermingsproducten, maar via Notino.nl is RoC zonbescherming heel goedkoop te bestellen, dus ik ben super benieuwd naar de kwaliteit van het product.
  • De Lancaster Sun Beauty Body Milk staat op mijn wishlist, omdat Lancaster een merk is dat zich voornamelijk richt op zonverzorgingsproducten. Daarbij ruiken de producten ook heer-lijk! De Sun Beauty Body Milk is volgens mij de meest ‘basic’ zonnebrandcrème die het merk verkoopt.
  • Rituals is een merk dat ik he-le-maal heb ontdekt. Ik schreef een paar weken geleden een review over de The Ritual of Mehr lijn, wat een heerlijke producten! Rituals verkoopt natuurlijk ook zonbeschermingsproducten en daar ben ik super nieuwsgierig naar. De producten zijn onderdeel van de Karma lijn en die geur is zó heerlijk!

Ik heb weer helemaal zin om komende zomer zo veel mogelijk nieuwe producten te gaan testen. Hopelijk ontdek ik nog een nieuwe favoriet.

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met Notino.nl

Delen: