RITUALS THE RITUAL OF MEHR

RITUALS THE RITUAL OF MEHR

Hi allemaal,

De zomer staat weer voor de deur en dat betekent dat ik sta te popelen om mezelf weer onder te dompelen in heerlijke zomerse geuren. Waar ik in de winter kan genieten van warme, zoete en kruidige geuren, verschuift dit in de zomer naar zoete, fruitige geuren met een warme/houtachtige ondertoon. In dit artikel ga ik mijn mening over een van de nieuwste lijnen van Rituals met jullie delen, namelijk Ritual of Mehr.

Rituals

Vroeger had ik niet zo veel met Rituals. Waar iedereen helemaal lyrisch was over het merk, sprak het mij op de een of andere manier niet zo aan. Wat daar de reden van is, kan ik zo niet 1 2 3 bedenken, om eerlijk te zijn. Misschien was ik gewoon te jong om de schoonheid van dit merk in te zien? Momenteel vind ik Rituals namelijk een ontzettend mooi merk met een krachtige boodschap, namelijk dat het belangrijk is om goed voor jezelf te zorgen, me-time in te plannen en geluk te vinden in de kleine dingen van het leven. Dat routines je kunnen helpen om meer geluk te ervaren en dat je je rust mag nemen en genieten van een self care momentje, juíst op de momenten dat je het druk hebt.

Ik was afgelopen week in de Rituals winkel aan de Kalverstraat in Amsterdam én ik heb mijn ogen uitgekeken. Zo’n mega mooie winkel met nog meer mooie producten die ik heb geprobeerd. In het artikel van vandaag ga ik je kennis laten maken met een van de nieuwste toevoegingen aan het rituals assortiment: Ritual of Mehr. Al moet ik zeggen dat het niet helemaal nieuw is, want de geur schijnt hetzelfde te zijn als The Happy Buddha lijn, dus als je die al kent, ken je de geur van Ritual of Mehr ook!

The Ritual of Mehr

“De nieuwste home & body collectie, geïnspireerd door Mehr, de zon, boost je humeur, geeft je hernieuwde energie en zorgt ervoor dat je in balans blijft.” The Ritual of Mehr collectie is een eerbetoon aan de zon en zorgt voor positieve energie. Cederhout en zoete sinaasappel zijn de belangrijkste geurnoten uit The Ritual of Mehr collectie. Wat mij betreft een heerlijke combinatie. Toen ik las dat de geur een ‘verkwikkend’ effect zou hebben, was ik eventjes bang dat de geur te fris zou zijn voor mij. Ik houd namelijk niet van geuren die te fris zijn, maar dat is gelukkig niet het geval! De geur is inderdaad verkwikkend en ietwat fris, maar ook in goede balans, waardoor het een rustgevende, maar zomerse geur is.

De collectie bestaat uit ontzettend veel producten. Komt ‘ie: Hand Wash, Fragrance Sticks, 2-Phase Bath Oil, Body Cream, Car Perfume, Shower Oil, Foaming Shower Gel, Scented Candle, Parfum d’Interieur, Anti-perspirant Spray, Shampoo, Conditioner, Body Scrub, Caring Hand Balm, Dry Oil, Hand Scrub, Body Mousse-to-oil, Cartridge, Hair and Body Mist & Incense Cones. Genoeg producten om jezelf en je huis he-le-maal onder te dompelen in deze heerlijke geur.

Review

Ik kan helaas niet alle producten voor jullie reviewen, maar een groot deel van de collectie zul je terug zien komen in deze blogpost. Let’s go!

The Ritual of Mehr Energizing Foaming Shower Gel

“Verkwik de geest met een stralend licht en positiviteit met The Ritual of Mehr schuimende douchegel. Deze verkwikkende geur opent met een sprankelende topnoot van citrus, vermengd met een fleurig hart en een basis van gedroogd cederhout. De vitamine C in zoete sinaasappel staat erom bekend dat het de huid verkwikt en een gezonde gloed bevordert. De zuivere aromatische olie van cederhout verzacht lichaam en geest, terwijl de stimulerende geur je meer energie geeft. De unieke gel transformeert tot een rijk en luxueus schuim als het in contact met water komt, zodat je huid heerlijk zacht aanvoelt.”

De Foaming Shower Gels van Rituals zijn zo’n groot favoriet van mij! Hoe heerlijk is het om jezelf te omhelzen met een luxueus satijnachtig schuim dat zó ontzettend zacht is?! Ik kan echt intens genieten van deze heerlijke foamy douchegel.

The Ritual of Mehr Invigorating Body Scrub

“Scrub de huid voor een zacht en glad gevoel. Dat is niet alleen goed voor je huid maar het is ook een extra verwennerij. The Ritual of Mehr bodyscrub is een luxueuze body polish verrijkt met 92,6% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De rijke oliën in de formule voeden, verzachten en verkwikken de huid. Met suiker en krachtige deeltjes van de schil van zoete sinaasappel scrub je zacht de verouderde huidcellen weg. Er komt een zijdezachte en stralende huid tevoorschijn. Tip: breng de scrub aan op een vochtige huid voordat je in bad stapt. Spoel de scrub niet meteen af, maar blijf heerlijk in bad, en geniet van de voordelen van de scrub. De suiker smelt weg in het water en de oliën in deze scrub werken als een badolie.”

Body scrub is zo’n product dat ik veel en veel te weinig gebruik. Ik onderschat altijd ontzettend hoe fijn scrubben is. En vooral met een product dat de huid heerlijk voedt en een fijne geur achterlaat. Toevallig heb ik gisteren mijn huid weer eens gescrubd en ik ben al de hele dag naar mijn armen aan het kijken, omdat mijn huid er eindelijk weer gezond en glanzend uit ziet. Note to myself: don’t forget to exfoliate your skin! Scrubs die grof én olieachtig zijn, zijn mijn favoriet. En check: deze is goedgekeurd!

The Ritual of Mehr Shampoo & Conditioner

“Geef je haar nieuwe energie met deze voedende The Ritual of Mehr shampoo voor glanzende gezonde lokken, van de haarwortel tot aan de punten. Verrijkt met een multifruit-complex dat het haar glad maakt en kokosolie die een multidimensionale glans creëert. Het toegevoegde rijstextract en de macadamiazaadolie versterken het haar en herstellen de vochtbalans. De conditioner voedt en ontwart je haar en is geschikt voor dagelijks gebruik en voor alle haartypen, maar het werkt vooral goed op dof haar. Gebruik het voor het beste resultaat met de shampoo uit dezelfde collectie.”

De shampoo en conditioner heb ik nog niet geprobeerd, maar ik ben er wel ontzettend benieuwd naar! Ik hoop dat mijn haren ook helemaal naar The Ritual of Mehr gaan ruiken als ik ze gewassen heb, dat lijkt me heerlijk. Voordat je in de winkel op zoek gaat naar de verpakkingen die je op de foto ziet, die zijn volgens mij niet meer te koop. Op internet zie ik nu andere verpakkingen voorbij komen voor deze producten!

“Ancient Persians celebrated Mehr, the sun, as the ultimate source of all life. I your soul in its radiant light and let it warm your heart with kindness and love.”

The Ritual of Mehr Loving Body Cream

“Als je een gezonde, stralende en goed verzorgde huid wilt, maar ook wilt genieten van een heerlijk frisse en vrolijke geur, dan is The Ritual of Mehr bodycrème precies wat je zoekt. Deze lichte geur opent met een sprankelende topnoot van citrus, vermengd met een fleurig hart en een basis van gedroogd cederhout. De crème bevat verkwikkende zoete sinaasappel en stimulerende cederhout, ingrediënten die de huid hydrateren en je geest verwennen met verkwikkende eigenschappen.”

De bodycrèmes van Rituals staan hoog op mijn favorietenlijstje. De crème voedt mijn huid goed, is heerlijk zacht, ruikt intens lekker en geeft me een fijn ontspannen gevoel. Het prettige aan de bodycrèmes van Rituals vind ik dat ze geen vettig laagje achter laten, maar wel een zacht, niet plakkerig gevoel. De zoete sinaasappel lijkt in dit product meer aanwezig dan in de andere producten, maar mij hoor je zeker niet klagen!

The Ritual of Mehr Sparkling Body Mist

“Verlicht je geest met de energie van The Ritual of Mehr hair & body mist. Laat je haar, huid en kamer heerlijk ruiken met de elegante geur van zoete sinaasappel en cederhout. Geniet de hele dag van een positieve boost van energie. De formule op waterbasis is veilig voor de huid en vlekt niet op textiel.”

De naam van dit product vind ik niet helemaal handig gekozen. Door het woord ‘sparkling’ kan de indruk worden gewekt dat glitters in de spray zitten. Dit is niet het geval. Ik denk dat het woord gekozen is op basis van de verkwikkende geur. Wel laat de Body Mist een mooie glow achter, dit komt door de olie die erin verwerkt zitten. Super fijn zo’n multi functionele spray: zowel voor het lichaam, voor het haar als voor textiel!

The Ritual of Mehr Happy Hands Wash

“Transformeer een alledaagse routine tot een betekenisvol moment met deze handzeep van The Ritual of Mehr. De zeepvrije formule is verrijkt met zoete sinaasappel en cederhout. Het hydrateert en beschermt je handen. Combineer de handzeep met onze The Ritual of Mehr handbalsem voor een langdurige geurbeleving en plaats ze voor een stijlvol accent op een van onze luxe trays.”

Eerlijk? De handzeepjes van Rituals zijn zó fijn. Ik vind het een genot om mijn handen te wassen met deze heerlijk geparfumeerde Hand Wash. Niet alleen tijdens het wassen van de handen komt er een enorme geurexplosie vrij, maar de intense geur is nog uren na het wassen ruikbaar. Echt heerlijk!

The Ritual of Mehr Caring Hand Balm

“Deze handbalsem van The Ritual of Mehr is speciaal gemaakt voor de verzorging van ruwe, droge handen. De balsem is verrijkt met verkwikkende zoete sinaasappel en opwekkend cederhout. Combineer deze handbalsem voor een langdurige geurbeleving met onze The Ritual of Mehr handzeep. Plaats de heerlijk geurende set samen op een van onze stijlvolle trays, een must-have voor elke keuken of badkamer.”

Om de geur van de Hand Wash nog eens extra te accentueren, kun je natuurlijk ook nog de Hand Balm gebruiken. De handcrèmes van Rituals zijn ook zo ontzettend fijn. Ik kan er niet heel veel meer over zeggen!

Conclusie

Rituals, wat is het toch een mooi merk met heerlijke producten en een prachtige boodschap. Ik ben weer helemaal happy met al deze nieuwe producten. De komende tijd ga ik er heer-lijk van genieten! Een leuk nieuwtje is trouwens dat het merk sinds afgelopen maand ook te koop is bij Notino.nl! Nog niet alle producten zijn er verkrijgbaar, maar wel een groot deel van de collectie. Dus zeker de moeite waard om een kijkje te nemen. Ik ben van plan om binnenkort de geurstokjes en de geur voor in de auto te bestellen. Nu al zin in!

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met Notino.nl

Delen: