EEN STRALENDE GLIMLACH | MIJN DENTAL CARE ROUTINE

EEN STRALENDE GLIMLACH | MIJN DENTAL CARE ROUTINE

Hi allemaal,

Een mooie en stralende glimlach willen we natuurlijk allemaal. Tanden worden gezien als een belangrijk visitekaartje. Mensen kijken nou eenmaal automatisch naar het gebit van de ander. Nu we in Nederland te maken hebben met een mondkapjesplicht, zijn je tanden minder vaak zichtbaar. Desondanks is het natuurlijk alsnog super belangrijk om jouw gebit goed te verzorgen. Voorkomen is immers beter dan genezen. In dit artikel ga ik mijn drie favorieten op het gebied van mondverzorging met je delen.

G.U.M. SOFT-PICKS

Allereerst begin ik met het ‘rageren’ tussen mijn tanden. Tijdens het tandenpoetsen blijven er namelijk tandplak en etensresten tussen je tanden zitten. Het is daarom erg belangrijk om te rageren. Het regeren zorgt ervoor dat je de kans op gebitsproblemen, zoals gaatjes, ontstoken tandvlees en een slechte adem, aanzienlijk verkleint. Ik gebruik zelf de GUM Soft Picks in ‘Regular’. Echter zijn er natuurlijk nog veel meer soorten. Je kunt het beste met jouw tandarts overleggen voor welke ragertjes jij het beste kunt gaan.

PHILIPS SONICARE TANDENBORSTEL

Ik poets eigenlijk al sinds ik me kan herinneren elektrisch. Voorheen gebruikte ik altijd een Oral-B tandenborstel. Echter ben ik zo’n jaar geleden overgestapt naar Philips, omdat deze tandenborstels beter zouden zijn. En daar ben ik het helemaal mee eens. Ik ben echt fan van de Philips Sonicare tandenborstels. Ze zijn gemakkelijk in gebruik en maken mijn tanden optimaal schoon. Ik heb na het poetsen altijd een heel schoon gevoel in mijn mond, mijn tanden voelen dan echt glad aan, iets wat ik met mijn Oral-B tandenborstels niet in deze mate voor elkaar kreeg. Ik deelde de houder van de Philips tandenborstel altijd met mijn ouders, maar ik kocht afgelopen kerstmis voor mezelf en mijn vriend (hij gebruikte nog een elektrische tandenborstel van Oral-B en wilde graag overstappen) twee nieuwe tandenborstels, zodat ik ook een eigen houder had. Ik heb toen de duo set gekocht die Notino.nl verkoopt, waar een zwarte tandenborstel voor mijn vriend én een roze tandenborstel voor mij in zat. Ik vind de verschillende kleuren heel fijn werken, want nu weten we precies van wie welke tandenborstel is! Stiekem vind ik de zwarte variant wel net iets mooier dan de roze, vandaar dat ik die op de foto heb gezet, haha!

Ik hoop dat je wat aan mijn producttips op het gebied van dental care hebt gehad! En denk eraan: ondanks de mondkapjesplicht is het heel belangrijk om je gebit goed te verzorgen!

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met Notino.nl

Delen: