FAVORIETE PRODUCTEN ONDER DE 5 EURO

FAVORIETE PRODUCTEN ONDER DE 5 EURO

Hi allemaal,

Ik hou enorm van budgetproducten. De afgelopen jaren zijn er een aantal hele fijne en goedkope producten op de markt gekomen. Waar ik voorheen een duidelijk onderscheid merkte tussen een high-end of budget product, merk ik dat (vooral de afgelopen twee jaar) een stuk minder. Ik heb een aantal hele fijne budgetproducten onder de vijf euro in mijn stash. Vandaag deel ik met jullie mijn vijf favoriete producten onder de vijf eurolet’s go!

Essence All About Nudes eyeshadow palette – € 3,99
Dit palette heb ik van mijn zusje gekregen voor kerst. Er zitten acht neutrale kleurtjes in. Toch kun je er alle kanten mee op: je kunt er een ooglook mee maken voor overdag, maar met de donkere kleuren kun je er ook een mooie look van maken voor een feestje. De oogschaduws hebben verschillende finishes: mat, glanzend en metallic. Verder vind ik de textuur erg fijn, ze voelen heel zacht en fluweelachtig aan op de ogen. I love it!

Catrice liquid camouflage high coverage concealer 005 – € 3,59
Ik heb een tijdje een haat-liefde verhouding gehad met deze concealer, omdat ik het gevoel had dat deze niet genoeg dekking gaf voor de donkere kringen onder mijn ogen. Sinds een aantal weken gebruik ik de concealer in combinatie met de BeautyBlender en ik ben weer helemaal verkocht! Wát een fijne concealer. Wat ik vooral heel fijn vind, is dat deze echt heel licht van kleur is. Ik heb echt een porseleinen huidje, dus veel concealers zijn voor mij veel te donker.
Zoals je op de foto  kunt zien is deze enorm licht van kleur. De textuur is heel romig en is goed in te blenden in de huid. Verder blijft deze concealer enorm goed zitten. Catrice belooft dat de concealer waterproof is. 100% waterproof is die niet, maar een regenbuitje overleeft ‘ie zeker. Grote favoriet dus!

Carmex lippenbalsem tube original – ± € 3,00 
Deze lippenbalsem heeft een vriendinnetje van mij vorig jaar meegenomen vanuit Londen, super lief! Als ik deze lippenbalsem gebruik, merk ik dat mijn lippen daarna heel zacht aanvoelen, fijn! Ik heb altijd enorme last van droge lippen, dus dan is zo’n verzorgende lippenbalsem onmisbaar. Verder heeft deze lippenbalsem SPF 15, waardoor ik deze ook graag in de zomer gebruik, als bescherming tegen de zon.

Etos Colour Care Lipstick Forbidden Pink – € 4,99
Dan deze ontzettend mooie lipstick van Etos eigen merk. Hoe mooi ziet deze verpakking eruit? Ik hou enorm veel van roségoud, dus deze huls past wel in mijn straatje. Het oogt heel chique en elegant. Helaas is dit wel een Limited Edition collectie. In de meeste winkels zijn er wel nog producten uit deze collectie te koop, maar per filiaal zal de voorraad verschillen.

Ik heb twee kleurtjes uit deze collectie: Forbidden Pink (nude) en Secret Temptation (donkerrood). Ik vind beide kleurtjes erg fijn, maar aangezien Forbidden Pink een nudekleurtje is, draag ik die toch vaker. De structuur is erg romig en zacht, waardoor de lipstick ook verzorgend is. Deze lipstick glanst lichtjes, dat vind ik bij dit kleurtje totaal niet storend. Verder blijven deze lipsticks echt enorm goed zitten, chapeau voor Etos!

Hier zie je de swatch van Forbidden Pink. Mooie kleur hè? Ik ben echt verliefd geworden op deze kleur en draag ‘m nu ongeveer even vaak als mijn favoriete MAC lipstick Brave. Dat wil écht wel wat zeggen!Primark PS Love lip liner pencil 09 Rosewood mauve – ±€ 1,50
And last but not least: lipliner van Primark. Ik ben echt gek op lipliners, ik kan niet meer zonder! Eigenlijk breng ik altijd een lipliner aan als ik lippenstift draag. Op die manier blijft de kleur én langer zitten én het ziet er mooier uit, omdat je je lip er heel precies mee kunt omlijnen.

Zoals de naam al zegt, is Rosewood Mauve een hele mooie mauve kleur. Ik hou enorm veel van dit soort kleurtjes, omdat het bij elke gelegenheid, make-uplook en outfit mooi staat. Deze van de Primark was echt een koopje en blijft heel goed zitten. Ook vind ik de verpakking weer erg mooi!

Zo, dat waren mijn vijf favoriete producten onder de €5,-. Ik ben stuk voor stuk heel blij met deze producten. Ik hoop dat jullie inspiratie hebben kunnen halen uit deze blogpost. Wat is jouw favoriete product onder de €5,-?

Volg je mij al op Social Media?
▸ Facebook
▸ Bloglovin’
▸ Instagram