GIFTGUIDE #2 | 5 TOT 10 EURO

GIFTGUIDE #2 | 5 TOT 10 EURO

Hi allemaal,

Afgelopen week kwam het eerste artikel online uit een serie van in totaal zes giftguide artikelen. In dat artikel liet ik zien welke producten ik tussen de 0 en 5 euro leuk zou vinden om cadeau te geven én cadeau te krijgen. In het artikel van vandaag ga ik jullie laten zien welke producten tussen de 5 en 10 euro ik leuk zou vinden om te geven én te krijgen tijdens de feestdagen.

ALESSANDRO ICE BEAR HAND CREAM | € 9,95

Deze handcrème is omhuld in een ijsblokje, maar de textuur smelt zodra het in aanraking komt met je warme lichaamstemperatuur. Door ingrediënten als shea butter en kokosolie voelen je handen fluweelzacht aan en krijgen ze de boost die ze verdienen.

Dit eerste product is ook gelijk het product waar ik het meest enthousiast over ben. Ik vind dit zó leuk bedacht. Om te beginnen heeft de handcrème een enorm mooie en chique verpakking, perfect om overal in huis neer te zetten tijdens deze koude dagen. De verpakking moet natuurlijk een ijsblokje voorstellen. Het leuke is dat de crème een hele vaste substantie heeft op het moment dat het in het ijsblokje zit, maar op het moment dat het in aanraking komt met de warmte van je handen, smelt de substantie, net als een echt ijsblokje. Heel veel credits naar degene die dit heeft bedacht! Niet alleen het concept is leuk, maar de crème doet ook nog eens super goed zijn werk. Deze handcrème is een echte must have voor de koude winterdagen, wanneer mijn handen écht wat extra’s nodig hebben. De crème is erg vet, waardoor ‘ie niet snel in trekt. Ik heb genoeg handcrèmes die snel intrekken en dat vind ik vooral fijn om even tussendoor te gebruiken. Dit product van Alessandro is echt zo’n product voor thuis, als je je handen even wat minder nodig hebt. Ik heb ‘m op dit moment op mijn bureau staan en heb er net de bovenkant van mijn handen mee ingesmeerd. Wist je trouwens dat je handen eigenlijk vooral aan de bovenkant de voeding van een handcrème nodig hebben? Juist daarom is zo’n vettere crème erg fijn!  Je merkt er namelijk niets van en je kunt gewoon alles met je handen doen wat je wil. Ook een fijne bijkomstigheid van deze crème is dat ‘ie enorm lekker ruikt. Ik ben fan!

ESSIE WINTER COLLECTION | €9,99 PER STUK

Essie is by far mijn meest favoriete merk als het gaat om nagellak. Ik heb een tijdje geleden mijn stash uitgezocht, die nu bijna alleen nog maar uit de kleurtjes van Essie bestaat. Essie komt vier keer per jaar uit met een Limited Edition, zo ook deze winter.

Er zijn weer zes te gekke kleuren te koop deze winter:
> Social Lights – een leigrijs glinsterend met amberkleurige warmte
> Be Cherry! – een heldere karmozijnrood rood
> Ring In The Bling – een oogverblindende robijnrood met een licht marineblauwe tint
> Suit & Tied – een strak gesneden zandbeige
> New Year, New Hue – een rijke magenta paars
> On Your Mistletoes – een dekkende oxford-blauw

Mijn persoonlijke favoriet is de kleur Social Lights, daar heb ik er stiekem al twee van op ‘voorraad’ gekocht, haha. Ik kan niet meer zonder dit mooie kleurtje in mijn stash!

 KNEIPP BODY LOTION MOUSSE AMANDELBLOESEM | €9,99

Een mousse geeft mij altijd een heel luxe gevoel. Tot een aantal weken geleden, had ik alleen kennis gemaakt met een douchemousse, een product dat mij echt een verwenmomentje laat beleven onder de douche. Toen ik deze body lotion mousse zag, was ik gelijk benieuwd. En ja hoor, het is echt een fijn product! De geur is heel prettig omdat ‘ie zacht maar toch zoetig is. Daarnaast is de amandellijn een hele verzorgende lijn, die ook geschikt is voor de ietwat gevoeligere huid. Deze mousse is erg fijn om even snel aan te brengen. Naar mijn mening is het niet een super voedend product, maar dat is ook niet altijd nodig. Het fijne van deze mousse is dat ‘ie snel intrekt, waardoor je ‘m ook in de ochtend kunt aanbrengen. Wil je eens iets anders cadeau geven of vragen dan een douche mousse? Dan is dit product zeker een heel leuk alternatief!

LUSH SUGAR PLUM FAIRY LIP SCRUB | €8,95

Wanneer je denkt dat dit alleen maar een suikerscrub met geweldige kleur is, heb je het mis. Niet wat betreft die kleur, die is inderdaad fantastisch, maar met onze nieuwste scrub polijst je je lippen tot perfectie. En dan het allerleukste deel… de smaak. Alsof je zoete, sappige bessen van je lippen likt! Wilde sinaasappelolie maakt het feest compleet. Met een winterse lipscrub als Sugar Plum Fairy is je lippen scrubben en verzorgen een heerlijkheid.

Een product waar ik écht niet zonder kan in de winter is toch wel de lipscrub van Lush. Voorheen heb ik wel eens de ‘bubblegum’ variant gehad en die is afgelopen jaar over de datum gegaan. Ik had niet verwacht dat ik dat product zó erg zou gaan missen. Ik merkte echt dat ik heel erg de behoefte had om mijn lippen te scrubben, waardoor ik ‘m toch maar opnieuw heb gekocht. Deze keer ging ik voor Sugar Plum Fairy. Ik heb ‘m in Duitsland gekocht, maar gelukkig kun je deze ook gewoon in Nederland kopen. Ik had deze geur nog nooit eerder gezien en geroken, maar oh wat is ‘ie lekker! Ik heb mijn eerste lipscrub ook eens voor kerst gekregen en ik weet nog dat ik daar heel erg blij mee was!

Dit waren al mijn cadeautips in de categorie 5 tot 10 euro! Heb je zelf nog een leuke toevoeging? Laat dat dan zeker weten in de reacties!

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review. Ik hecht heel veel waarde aan eerlijke artikelen, dus dit heeft geen invloed op mijn mening.

Delen: