ESSIE WINTER 2017 | RING IN THE BLING

ESSIE WINTER 2017 | RING IN THE BLING

Hi allemaal,

Bij de feestdagen horen natuurlijk mooie en feestelijke nagels. Natuurlijk wist Essie daar weer raad mee, want mijn favoriete nagellak merk kwam wederom uit met een prachtige collectie die perfect past bij de feestdagen. “Bring in the bling” is de zin die groot op het persbericht staat dat voor mij ligt. Dat klinkt veelbelovend!

Essie komt vier keer per jaar uit met een nieuwe Limited Edition. Er zit altijd minimaal één kleur in iedere collectie waar ik helemaal verliefd op word en het liefste drie van die potjes op voorraad koop. Ook bij deze Limited Edition word ik weer enthousiast van een specifiek lakje, waar ik er stiekem al twee van op ‘voorraad’ heb staan, haha.

Ring in the bling – Be cherry – Suit & tied – Social-lights – On your mistletoes – New year, new hue

Toen deze collectie werd bezorgd, was ik vanaf het eerste moment enthousiast. Deze collectie is zó mooi en zó veelzijdig, echt voor ieder wat wils!

Join us as we ring in the bling & celebrate the new year. Start the party with your social-lights besties and end it on your mistletoes for your midnight kiss – with our shades your night is guaranteed to be cherry! So let’s get suit & tied and start
2018 off right- new year, new hue!

RING IN THE BLING

Dé kleur van deze collectie is Ring in the bling. In iedere Limited Edition collectie van Essie is er één kleur die het meest ‘belangrijk’ is en daar wordt dan ook de Limited Edition naar vernoemd.

Roep een nieuw begin op met deze oogverblindende robijnrode parel, getint met een lichte marineblauw. 

Deze kleur schreeuwt wat mij betreft: “kerst, kerst, kerst!”. Dit is zo’n kleur die ik door het jaar heen niet of nauwelijks zou dragen, maar waar ik tijdens de feestdagen enorm veel plezier van zal hebben. Het is een rode kleur met net iets extra’s en dat maakt ‘m bijzonder, want zo’n soort kleur heb ik nog niet eerder gezien.

BE CHERRY!

Vier en juich met deze heldere karmozijn rood.

Be cherry! is zo’n kleur die het hele jaar gedragen kan worden. De kleur neigt naar een klassieke rood, maar is net iets feller en heeft toch iets meer roze in zich. Dit kleurtje is echt op mijn lijf geschreven. Als ik een rode kleur draag, is dat meestal zo’n soort rood. I like it!

SUIT & TIED

Dress up (or down) – geen idee hoe je dit in het Nederlands kunt verwoorden, haha – voor de nacht in een chique zandbeige. 

Voor velen zal dit de perfecte nude kleur zijn, maar op de een of andere manier is dit een kleur die mij niet staat. De kleur is erg warm en mijn huid heeft een koele ondertoon, dus ik denk dat het daar iets mee te maken heeft. Toch is het een hele mooie, neutrale kleur. De perfecte kleur als je toch je nagels mooi gelakt wil hebben, maar niet te veel wil opvallen. Ook dit is een kleur die heel goed na de feestdagen gedragen kan worden, eigenlijk in alle seizoenen. Een echte alleskunner als jij een warme ondertoon hebt!

SOCIAL LIGHTS

Op het toneel te zien in een glinsterende leisteen grijze kleur, glinsterend met de warmte van amber.

Ja, ja, jaaa! Dit is mijn favoriete kleur van deze collectie. Ik ben he-le-maal in love. Grote kans dat jij de kleur ‘Chinchilly’ van Essie kent, dat is namelijk een van de bekendste kleuren van dit merk. Chinchilly is ook echt een groot favoriet en Social lights heeft eigenlijk precies dezelfde kleur. Het verschil is dat Social lights een hele mooie, unieke shimmer in zich heeft, iets wat Chinchilly helemaal niet heeft, aangezien dat een ‘gewone’ cream nagellak is. Als jij ook zo gek bent op Chinchilly, is Social lights een echte must have voor jou! Ik heb er in ieder geval al twee op voorraad staan, zodat ik de komende maanden kan genieten van dit mooie kleurtje!

ON YOUR MISTLETOES

Een dichte oxfordblauw die een kus wil stelen tijdens middernacht. 

Een mooie kleur, maar een kleur die ik er zelf niet snel bij zou pakken, aangezien ik eigenlijk nooit blauw op mijn nagels draag. Toch vind ik deze kleur erg mooi, chique en apart. Als jij van blauwe tinten houdt op je nagels, is dit zeker een mooie kleur om eens naar te kijken. De kleur is intens en diep, heel erg mooi!

NEW YEAR, NEW HUE

Ben er zeker van dat je zo’n rijke magenta paars draagt tijdens deze mooie dagen.  

Wauw, ook deze kleur is prachtig. Een hele diepe, mooie, maar niet te donkere paarse kleur. Zulke kleuren zijn echt perfect om ‘s winters te dragen!

Mijn favoriete nagellakmerk heeft weer een prachtige, veelzijdige wintercollectie uitgebracht. De kwaliteit van deze nagellakken is enorm goed. De kleuren blijven gemiddeld vijf tot zeven dagen op de nagels zitten en brengen mooi en dekkend aan in twee laagjes. Een ander pluspunt van de lakjes van Essie vind ik het fijne, brede kwastje. Met dit kwastje is het voor iedereen gemakkelijk om de nagels te voorzien van een mooi kleurtje. De nagellakjes van Essie zijn voor €9,99 te koop bij Etos. Let wel op: deze collectie is een Limited Edition, wat betekent dat je er snel bij moet zijn!

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review. Ik hecht heel veel waarde aan eerlijke artikelen, dus dit heeft geen invloed op mijn mening.

Delen: