GIFTGUIDE #3 | 10 TOT 20 EURO

GIFTGUIDE #3 | 10 TOT 20 EURO

Hi allemaal,

Wow, wat gaat de tijd toch snel. Ondertussen staat Kerst al bijna voor de deur. Ik moet zeggen dat ik helemaal niet het gevoel heb dat het komend weekend alweer kerstmis is. Dat is ook een beetje de reden dat de laatste drie giftguide artikelen een beetje later op mijn blog verschijnen. Voor mij voelt het echt alsof het nog minimaal twee weken duurt tot de leukste tijd van het jaar. In deze editie van de giftguide artikelen laat ik jullie een aantal hele mooie producten tussen de 10 en 20 euro zien!

MAX FACTOR MASCARA’S | ±€ 16,99 PER STUK

De bovenste mascara op de foto is de False Lash Effect mascara in waterproof, die natuurlijk ook te verkrijgen is in niet-waterproof. Deze mascara zorgt -zoals de naam al zegt- voor een intens waterproof effect. Daarnaast separeert de mascara de wimpers heel goed, waardoor het effect heel mooi is. Daarbij zorgt het feit dat de mascara waterproof is, voor een langdurig false lash effect, omdat waterproof mascara’s de wimpers altijd langer op de plek laten zitten. Deze mascara is perfect voor als je op zoek bent naar meer volume!

De nieuwste mascara van Max Factor is de Lash Crown mascara, een mascara met een heel speciaal borsteltje. Deze mascara zorgt zowel voor volume als voor lengte. De nieuwe borstel met gekroonde top is speciaal ontworpen om zowel gelijkmatig volume toe te voegen aan de basis van de wimpers als te zorgen voor definitie en separatie aan de puntjes. Deze mascara is een hele mooie toevoeging aan het Max Factor assortiment. Ben of ken jij iemand die altijd de nieuwste producten op het gebied van make-up wil testen? Dan is deze mascara van Max Factor zeker een leuke toevoeging aan de stash!

WONDER’FULLY REAL MASCARA | €14,99

Nog zo’n product dat nog niet lang op de markt is, is de nieuwste mascara van Rimmel London: Wonder’fully real. Met zijn opvallend roze huls trekt ‘ie super erg je aandacht. Ik moet eerlijk zeggen dat ik deze mascara zelf nog niet heb getest, maar ik vind ‘m er heel erg goed uit zien. Dit borsteltje lijkt enorm op de mascara die ik dagelijks gebruik, dus ik ga er vanuit dat deze mascara bijna hetzelfde, mooie effect zal hebben. Lange, volle en gesepareerde wimpers! Daarnaast bevat deze nieuwe mascara ook Keratine, een stofje dat een versterkende werking heeft voor de wimpers.

SALLY HANSEN MIRACLE GEL NAILPOLISH | €11,99

Sally Hansen heeft in totaal vijf prachtige kleuren nagellak uitgebracht speciaal voor de feestdagen die eraan komen. Van beneden naar boven: 024 Gray’t Night, 025 Merry Glitzmas en 026 Pink Prancer. Ik vind de kleuren enorm mooi! Als ik denk aan deze lijn van Sally Hansen, komt de volgende zin in mij op: “you love it or you hate it“. De Miracle Gel lijn werkt namelijk voor velen heel erg fijn. Ik werk -zoals je misschien wel weet- bij Etos en er zijn zó veel klanten groot fan van deze nagellakjes en willen nooit meer anders. In tegenstelling tot deze groep mensen, blijven deze nagellakjes bij mij helemaal niet zo mooi/goed zitten. Daar moet ik wel bij vermelden dat dit soort Gel nagellakjes over het algemeen niet goed blijven zitten op mijn nagels. Ik heb via een Poll op Instagram aan mijn volgers gevraagd wat zij van deze nagellakjes vinden. De meningen waren een beetje verdeeld, waardoor ik geen duidelijke conclusie kan geven over deze nagellakken. Toch wilde ik ze in dit artikel voorbij laten komen, omdat de kleuren enorm mooi zijn én er genoeg mensen zijn die zweren bij deze collectie.

WET BRUSH HOLIDAY GLITTER WHITE | €14,95

Zoals jullie misschien wel weten, ben ik een super grote fan van Wet Brush. Speciaal voor de feestdagen is dit mooie merk uitgekomen met drie nieuwe designs: Glitter White, Glitter Purple en Glitter Pink. Ik heb de witte variant ontvangen en hoe mooi ziet ‘ie eruit? Het glittereffect komt niet helemaal over op foto, want de glitters zijn in het echt veel zichtbaarder én hebben een hele toffe holo finish! De borstel ziet er niet alleen heel erg mooi en feestelijk uit, maar werkt ook nog eens top. Ik gebruik niets anders meer dan de borstels van Wet Brush. Ik schreef eerder een heel uitgebreid artikel over deze borstel, maar dan in een hele mooie andere print, als je hier klikt kun je ‘m lezen. Ik denk dat dit het perfecte cadeau is voor iedereen met langere lokken! 

THE BODY SHOP BODY BUTTERS | €18,00

The Body Shop is zo’n merk waar ik altijd mijn ogen uit kijk als ik in de winkel sta, maar waar ik tot ± een maand geleden nog nooit een product van in mijn stash heb gehad. Op dit moment heb ik een aantal hele mooie en fijne producten in mijn bezit, waarvan ik er een aantal zelf heb gekocht, maar ik er ook een aantal van opgestuurd heb gekregen. Zo kreeg ik ook deze super fijne body butters opgestuurd. Als The Body Shop om één productgroep bekend staat, zijn dat wel hun body butters. Ik kon mij stiekem niet voorstellen dat het zo speciaal zou zijn en ook echt de €18,00 waard zou zijn. Nou, ik kan je vertellen: I’m in loooove! Ik ben he-le-maal verkocht. Deze verzorgingsproducten zijn helemaal aan mij besteed. Ze ruiken heerlijk, voeden mijn huid goed, plakken niet en smeren heerlijk uit. Dit is echt het perfecte product voor in de winter. Op bovenstaande foto’s zie je twee verschillende geuren. Links zie je frosted berries en rechts zie je vanilla chai, twee heerlijke wintergeuren die bij de kerstcollectie van dit jaar horen. Eigenlijk heeft The Body Shop in iedere geurlijn wel een body butter zitten, dus er is echt voor ieder wat wils. Ik ben echt fan!

THE BODY SHOP CADEAUSET MATTE LIP COLLECTION | €18,00
THE BODY SHOP POWDER PUFF SHIMMER | €17,00

In samenwerking met House of Holland heeft The Body Shop deze limited edition cadeauset uitgebracht. Het is een cadeauset in de vorm van lippen, waar drie hele mooie lipkleuren in verpakt zitten. In het blikje zitten drie Liquid Lipsticks in mooie, diverse tinten. Van links naar rechts: Windsor Rose, Nairobi Camellia en Mauritius Dahlia. Qua substantie doen de lipsticks mij erg denken aan de Soft Matte Lip Creams van NYX en die bevallen mij ook altijd erg goed! Mijn favoriete kleur is Nairobi Camellia, een mooie roze-nude tint.

Rechts op de foto zie je een prachtige glitterpoeder die wederom perfect is voor de feestdagen. Je kunt ‘m bijvoorbeeld aanbrengen op je décolleté, maar ook plaatselijk op je gezicht of andere lichaamsdelen.

Op bovenstaande foto zie je de swatches van de lipkleuren uit de geschenkset. Van links naar rechts: Windsor Rose, Nairobi Camellia en Mauritius Dahlia.

Wauw, wat een mooie producten (al zeg ik het zelf, haha!). Ik denk dat hier voor iedere beauty/verzorgings-lover wel iets bij zit!

! TIP: tot en met 24 december is alle make-up van Max Factor, Maybelline, L’Oréal Paris, Rimmel en Sally Hansen 1+1 gratis bij Etos! Wellicht leuk om meerdere van de genoemde producten in dit artikel te combineren!

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review. Ik hecht heel veel waarde aan eerlijke artikelen, dus dit heeft geen invloed op mijn mening.

Delen: