GIFTGUIDE #4 | 20 TOT 30 EURO

GIFTGUIDE #4 | 20 TOT 30 EURO

Hi allemaal,

Dit is alweer het een na laatste giftguide artikel voor aankomende kerstmis. Ik vond het zó leuk om de mooiste producten te verzamelen voor in deze artikelen. Ook in dit artikel komen er weer een paar hele mooie items voorbij. Wel iets minder dan er in de vorige artikelen voorbij kwamen, maar oh wat zijn ze mooi! In deze editie van de giftguide artikelen laat ik jullie een paar hele mooie producten tussen de 20 en 30 euro zien!

TWEEZERMAN WIMPERKRULLER ROSÉ | €31,95

Oeps, eigenlijk hoort deze wimperkruller helemaal niet in de categorie 20 tot 30 euro, aangezien ‘ie net iets duurder is. Ik had in mijn hoofd dat deze wimperkrullers tussen de 20 en 25 euro lagen qua prijs, maar de prijs van deze mooie special edition ligt net iets hoger. De kleur van deze wimperkruller is helemaal mijn ding, aangezien Rosé Goud mijn lievelingskleur is! Dezelfde wimperkruller in het zilver kost nog geen 20 euro, dus de prijzen verschillen enorm. Het ligt dan ook maar net aan jouw budget voor welke kleur je kunt kiezen. Mij zou je in ieder geval suuuper blij maken met deze mooie wimperkruller. Buiten het feit dat ‘ie er heel mooi uit ziet, werkt dit product ook nog eens enorm goed. Ik gebruik normaalgesproken eigenlijk alleen maar goedkope wimperkruller van bijvoorbeeld de Primark. Toch merk ik heel veel verschil tussen de goedkopere varianten en deze duurdere, luxere variant van Tweezerman. Ik vind het zeker een aanrader en een leuk product om cadeau te geven/ te vragen, aangezien je dit soort luxere producten vaak toch niet snel voor jezelf zal kopen.

ESTÉE LAUDER PURE COLOR LOVE LIPSTICKS | €25,00 PER STUK

Een mooie liptick kan natuurlijk niet ontbreken. Estée Lauder is dit jaar uitgekomen met 30 (!) nieuwe kleuren in vier verschillende finishes. Zo zorgen zij ervoor dat er voor ieder wat wils tussen zit. Van heldere en donkerdere tinten tot nude en neutraal, ga aan de slag en stem je look af op elke outfit, gemoedstoestand en gelegenheid. De mogelijkheden zijn eindeloos. Durf te experimenten door kleuren te mengen, houd het bij één favoriete tint of creëer laagjes van kleur. Liefde kent geen regels.
> Ultra Mattes – Weelderig matte, opvallende kleur
> Shimmer Pearls – Opvallende glinsterende kleur met intense parelmoer
> Cooled Chromes – Opvallende chroomkleur met extreme parelmoer
> Edgy Cremes – Opvallende romige kleur

Wauw, deze kleuren zijn zó mooi! Van boven naar beneden:
> Strapless – Edgy Cremes
> Comet Kiss – Cooled Chromes
> Galactic Gold – Cooled Chromes

Ik vind de kleuren onwijs mooi en ze zijn ook allemaal zo anders. De bovenste is mijn favoriet, omdat ‘ie goed dekt én de kleur ook helemaal mijn ding is. De andere twee zijn ietwat transparanter en bevatten een glittertje. Ook dat vind ik heel mooi en feestelijk! Deze lipsticks voelen comfortabel aan op de lippen en hebben een gemiddelde houdbaarheid. Ze voelen enorm luxe aan en zien er heel erg chique uit. Aangezien ik mijn lipstick altijd meeneem en bijwerk overdag, vind ik het belangrijk dat de verpakking mooi is. Daarnaast hou ik enorm van het luxe gevoel dat dit soort lipsticks met zich mee brengen. Zwaar, glimmend en een chique uitstraling, ik hou ervan!

LANCÔME LE VERNIS | €26,75

Ook een mooie nagellak mag natuurlijk niet ontbreken in de collectie van een echte beauty-liefhebber. Ik ben zo’n meisje/vrouw (hoe noem je dat eigenlijk als je 19 bent?) dat al-tijd haar nagels mooi in de lak heeft. Wat mij betreft zijn mooie, verzorgde handen en nagels echt een visitekaartje en dus ook erg belangrijk. Deze nagellakjes van Lancôme zien er heel mooi en luxe uit, perfect om cadeau te doen aan een echte nagellakliefhebber. Links zie je de transparante topcoat, die ervoor zorgt dat de nagellak een optimale houdbaarheid heeft. In het midden zie je mijn persoonlijk favoriete kleur, een mooie mauve achtige kleur, die iedereen mooi zal staan. De rechter tint is een echte zomerse, knalroze kleur, wauw!

Goedkope producten kunnen ook heel fijn zijn, maar toch merk ik dat mijn hartje sneller begint te kloppen van de meer high-end merken. Ik ben een sucker voor mooie verpakkingen en dat is toch iets wat je over het algemeen alleen maar ziet bij de luxere en duurdere merken. Extra leuk om cadeau te doen. Het zal iets bijzonders zijn in de stash van degene aan wie je het cadeau gaat doen, iets waar diegene iedere dag van zal genieten!

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review. Ik hecht heel veel waarde aan eerlijke artikelen, dus dit heeft geen invloed op mijn mening.

Delen: