THE WET BRUSH | WATER COLOR PINK

THE WET BRUSH | WATER COLOR PINK
Hi allemaal,
Ik denk dat een grote bos vol klitten waar geen borstel tegen op kan voor iedereen met lange haren wel bekend is. Daarnaast heb ik heel fijn en kwetsbaar haar, waardoor het al genoeg te voorduren heeft. Een tijdje geleden ontving ik The Wet Brush, een borstel waar ik al meerdere keren van had gehoord, maar nooit had verwacht dat ‘ie écht zó bijzonder zou zijn. Ik neem jullie mee in mijn mening over deze borstel!

Het team van The Wet Brush ontwikkelde een collectie met unieke en professionele haarborstels. De haarborstels van The Wet Brush lijken op een gewone borstel, maar werken zó veel fijner. Ik gebruikte voorheen eigenlijk altijd hele basic borstels die ik in verschillende winkels kocht: DM, Primark, Etos, etc. Ik had stiekem écht niet verwacht dat deze borstel zo veel fijner zou zijn, dus ik was een beetje sceptisch toen ik ‘m ging testen. Daarnaast beloofde deze borstel ook nogal wat, dus of ‘ie dat allemaal waar zou maken?
Er zit zowel patent op de Intelliflex borstelharen als op de SoftTips Polymeer. De borstels van The Wet Brush zijn ingezet met IntelliFlex borstelharen. Deze gepatenteerde borstelharen zijn uitermate dun, sterk en flexibel. Wat resulteert in bescherming voor het haar, een betere doorbloeding van de hoofdhuid en een borstel die met minimale inspanning door je haar, knopen en klitten glijdt.
De uiteinden van de IntelliFlex borstelharen op The Wet Brush bevatten SoftTips Polymeer waardoor klitten en knopen makkelijk te verwijderen zijn, zonder dat ze het haar breken of beschadigen. Daarnaast voorkomt het dagelijks borstelen met een borstel van The Wet Brush klitten vanaf het begin en voorkom je hiermee onhandelbaar haar. De gepatenteerde borstelharen buigen rondom de knopen, halen deze er zachtjes uit zonder het haar te breken en zijn geheel pijnloos. Het resultaat? Gezonder haar zonder klitten, gespleten haarpunten zijn verleden tijd en minder haaruitval. The Wet Brush is zowel op nat als droog haar te gebruiken en is ook uitermate geschikt voor extensions, pruiken en kroeshaar.
Wat wel handig is om te weten, is dat The Wet Brush afraad om de borstel te gebruiken in combinatie met een föhn. De hitte van de föhn kan er dan namelijk voor zorgen dat de IntelliFlex borstelharen beschadigd raken.
Oké, stiekem heb ik het natuurlijk al lang verklapt. Maar wauw, wát ben ik onder de indruk van The Wet Brush. Ik had nooit verwacht dat deze borstel al zijn beloftes zou nakomen. Daarbij dacht ik altijd: “een borstel is gewoon een borstel”, maar op het moment dat ik nu mijn oude borstel gebruik, vind ik die echt niet meer fijn.
The Wet Brush is enorm flexibel en de IntelliFlex borstelharen prikken niet en doen geen pijn. Waar andere borstelharen enorm hard kunnen zijn, bewegen deze gewoon heel soepel mee. De haarborstel laat na het borstelen ook een mooie glans achter op de haren, iets wat ik ook altijd wel heel mooi vind. Daarnaast haalt de borstel gemakkelijk de klitten uit mijn haren, óók op nat haar. Ik heb vroeger altijd geleerd dat het veel beter is om een kam te gebruiken op het moment dat de haren nog nat zijn. Dat heb ik tot nu toe ook eigenlijk altijd gedaan, omdat je ook merkt dat het met een ‘gewone’ borstel heel erg stroef kan gaan, waardoor de haren gemakkelijk beschadigen en kunnen breken. Deze borstel durf ik wél gewoon te gebruiken als ik net uit de douche stap. Omdat de borstelharen zo goed meebewegen, heb ik ook echt het gevoel dat het geen kwaad kan om mijn haren dan te borstelen.
Niet geheel onbelangrijk: HOE TOF IS DEZE PRINT? De borstels komen in meerdere hebberig makende printjes en kleuren. De kleur die ik heb ontvangen is de roze ‘Water Color’ variant. Dit is een Limited Edition variant van het originele model met een waterverfprint en is te koop voor €14,95. Er zijn dus nog veel meer printjes te koop, dus zeker voor ieder wat wils! Ik vind deze borstel helemaal zijn geld waard. Ik kan namelijk écht niet meer zonder. The Wet Brush heeft mij echt overtuigd van de werking, ik ben groot fan! The Wet Brush is onder andere verkrijgbaar bij Douglas en de beter gesorteerde drogisterijen!

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review. Ik hecht heel veel waarde aan eerlijke artikelen, dus dit heeft geen invloed op mijn mening.