TRIND WINTER IN NEW DELHI FALL/WINTER COLLECTION 2017/2018

TRIND WINTER IN NEW DELHI FALL/WINTER COLLECTION 2017/2018

Hi allemaal,

Yaaay, het is weer tijd voor de nieuwste collectie van TRIND, namelijk die voor het najaar en de winter van 2017/2018. Zoals jullie misschien wel weten is TRIND een merk dat mijn hartje de afgelopen paar jaren heeft veroverd. Ik gebruik op wekelijkse basis hun nagelverzorgingsproducten en sinds een aantal maanden gebruik ik ook met veel liefde de gekleurde nagellakjes van dit merk. Ik ben helemaal geen fan van het najaar en de winter, maar toen ik deze nieuwe collectie zag, kreeg ik er stiekem toch een beetje zin in! TRIND heeft namelijk weer een prachtige collectie van zes verzorgende nagellakken uitgebracht.

Deze collectie voor het najaar en de winter is geïnspireerd op de kleurrijke winter in New Delhi, India. De mythische, verzadigde collectie bevat een originele oker, een prachtige groen, een diepe donkerblauw, een stoere grafiet, een verfijnde rode kleur en een oudroze. Voor deze collectie liet het creatieve team van TRIND zich inspireren door de kleurrijke Indiase winter, de opvallende kleuren van het eten, de mode, cultuur en architectuur. De kleuren zijn perfect voor de herfst en winter en bieden volop mogelijkheden om jouw ‘edgy’ stijl te tonen of juist jouw klassieke schoonheid te benadrukken.

Deze Caring Color nagellaken van TRIND voorzien jouw nagels niet alleen van een prachtige kleur, maar de nagels worden tegelijkertijd ook verzorgd en versterkt!

Hindu Blue

Voor deze donkerblauwe tint werd TRIND geïnspireerd door de Hindu God Krishna met haar blauwe huidskleur. Krishna is de God van compassie, tederheid en liefde en daar kan TRIND zich helemaal in vinden. Hindu Blue is een zeer draagbare jeans blauwe kleur die alle huidstinten flatteert en geschikt is voor alle leeftijden.

 

Wauw, wat een mooie kleur is dit zeg! Normaal ben ik echt niet van de blauwe kleuren op mijn nagels, maar op de een of andere manier heeft deze kleur toch iets neutraals in zich, waardoor ik ‘m juist heel erg mooi vind.

Kashmir Winter

Wintersport is misschien niet je eerste associatie met India, maar in het Himalaya gebied kun je fantastisch skiën. Elk jaar worden er in Kashmir ski wedstrijden gehouden. Deze kleur van TRIND is een prachtige grafiet kleur die perfect is voor de winter. Deze kleur past overal bij, is zeer stijlvol maar niet zo voorspelbaar als een klassieke rood. 

Wat is dit een gave kleur zeg! Ik moest heel goed kijken, want in de eerste instantie leek het net zwart. Zelf draag ik niet gauw zwart, dat vind ik gewoonweg te hard bij mezelf staan. Deze diep-grijze tint vind ik daarentegen wel enorm mooi. Als ik deze kleur zie, denk ik inderdaad gelijk aan de winter. Het nadeel van zulke kleurtjes is alleen dat het een heel vervelend klusje is op het moment dat je de kleur eraf wil halen. Maar als ‘ie op de nagels zit, is deze kleur echt prachtig!

Genuine Jade

Jade is een edelsteen die in Azië wordt gezien als een beschermer tegen het kwaad. Maar meer nog staat Jade bekend om zijn verzadigde groene kleur. Een kleur die ook veel gebruikt wordt in traditionele Indiase kleding. Het is een zeer flatterende kleur voor de meeste huidtypes en een tint die prachtig aansluit bij de kleuren van de najaarsmode. 

Wow, wat een fel kleurtje is dit zeg! Als ik deze kleur zie, denk ik eerder aan de lente dan aan de herfst. Misschien is dat ook juist wel heel erg leuk, aangezien ik graag het zomergevoel zo lang mogelijk wil behouden. Zoals jullie misschien wel weten, ben ik  groot fan van de meer natuurlijke tinten, dus deze vind ik best wel gewaagd. Zo’n kleurtje moet echt bij je passen. Eén ding is zeker: ik vind de kleur wel heel erg gaaf!

Spicy Saffron

Saffraan is een van de kostbaarste kruiden ter wereld. Het is letterlijk zijn gewicht in goud waard dankzij het arbeidsintensieve oogstproces. Saffraan wordt veel gebruikt in de Aziatische keuken en geeft gerechten een prachtige, rijke, diepgele kleur. Nu kun je hetzelfde luxueuze effect benaderen op je nagels. Spicy Saffron is dé ultieme herfstkleur en het is absoluut prachtig bij redheads met een huid als porselein en bij iedereen met een warme huidtoon. 

Ook dit is zo’n ‘out of my comfortzone‘ kleurtje, maar toch vind ik ‘m ergens ook wel heel erg chique. Diepe okergele tinten is iets wat steeds meer terugkomt, zeker in de herfst. Ik vind de trend heel erg leuk, maar helaas is dit een kleur die voor mij niet flatterend staat. Deze nagellak neigt iets meer naar de bruine kant, waardoor ik deze zeker kan waarderen!

Pink Chai

Pink Chai, tevens bekent als Noon Chai of Kashmiri Chai is een opvallend roze drankje dat gemaakt wordt van dezelfde theebladeren als groene tee, maar het smaakt heel anders. Pink Chai heeft een licht ziltige smaak en is ongelofelijk romig. De smaak is dus net zo uniek als dat het eruit ziet. TRIND’s Pink Chai is een zachte, maar verzadigde oudroze tint met een mat effect die de kleur uniek maakt en precies de juiste dosis roze toevoegt aan je outfit. 

Deze nagellak kon wel voor mij gemaakt zijn! De mooie, diepe, oudroze tint die deze nagellak heeft, vind ik echt perfect voor in de herfst en winter. De kleur zit een beetje tussen roze, paars en rood in en ik vind ‘m werkelijk prachtig! Wel breng ik een glanzende topcoat over deze nagellak aan, because I love shiny nails!

Taj Mahal Sunset

Heb je ooit de zon zien ondergaan bij de Taj Mahal? Ik helaas nog nooit… Het paleis kleurt dan dieprood en er heerst een oase van rust in het anders zo drukke India. Deze diepe, masala rode kleur komt ook veel terug in traditionele Indiase sari’s voor bruiden. Maar eenmaal op je nagels, is het een klassieke, verfijnde kleur die helemaal klaar is voor de december feestjes. Beetje jammer van dat haartje/stofje (van het witte kleedje) op mijn nagel…

Deze rode kleur is ook al zo mooi! Op het moment dat ik zin heb in een iets opvallender kleurtje, draag ik heel graag rood op mijn nagels. Deze diepe rode kleur is écht een herfstkleurtje. Dit is wel zo’n typische kleur (net als Kashmir Winter) die je enorm lastig van je nagels afkrijgt, of beter gezegd: uit je nagelriemen. Maar deze kleur is zó mooi dat ik het er wel voor over heb, haha!

Deze foto wilde ik trouwens ook echt even met jullie delen. Ik vind het zelf heel erg mooi om te zien hoe de kleuren van de nagellak terugkomen in de decoratie van herfstbladeren, kastanjes en dennenappels die ernaast liggen. De kleuren komen gewoon precies overeen, waardoor je ook gelijk ziet dat dit echte herfstkleuren zijn!

Wauw, wát een prachtige collectie heeft TRIND weer uitgebracht. Deze kleuren zijn allemaal zo divers van elkaar, maar tegelijkertijd zie je gewoon dat het één collectie is en dat vind ik wel heel knap gedaan. Mijn twee favoriete kleurtjes zijn Pink Chai en Taj Mahal Sunset, maar dat kon je vast al raden. Deze collectie bevat zeker voor ieder wat wils. Niet alleen de kleuren zijn weer heel erg mooi, maar de kwaliteit van de Caring Color nagellakjes is ook nog eens helemaal top. Deze nagellakken blijven bij mij namelijk rond de vijf dagen mooi op mijn nagels zitten!

De Trind Caring Color Nail Laquers zijn voor €10,15 te koop via de webshop van TRIND, er zit 9 ml product in een flacon.

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review. Ik hecht heel veel waarde aan eerlijke artikelen, dus dit heeft geen invloed op mijn mening.