TRIND BOHO VIBES VOORJAAR/ZOMER COLLECTIE 2017

TRIND BOHO VIBES VOORJAAR/ZOMER COLLECTIE 2017

Hi allemaal,

Een (heel) tijdje geleden kwam er een enorm tof pakketje binnen van Trind met de gehele voorjaar/zomer collectie 2017: de Boho Vibes collectie. Het merk Trind is al lange tijd een enorm grote favoriet van mij. Ik kan namelijk niet meer zonder de nagelverzorging van dit merk. Een maandje of drie geleden reviewde ik dan ook drie hand- en nagelverzorgingsproducten van Trind. Mocht je die review gemist hebben, zou ik zeker een kijkje nemen, want door die producten zijn mijn nagels lang en sterk! Ik weet al een langere tijd dat Trind ook gekleurde nagellakjes verkoopt, maar die heb ik op de een of andere manier nog nooit gekocht. In deze review vertel ik jullie meer over de Caring Color Nail Laquers van dit mega fijne merk!

Wat Trind zegt over hun gekleurde Caring Color nagellakjes: 

De Trind Caring Color nagellakken zijn meer dan alleen trendy kleuren. Dankzij de toevoeging van speciale ingrediënten, die aansluiten bij de natuurlijke samenstelling van de nagel, zorgen zij tevens voor een optimale conditie van de nagels.  Trind Caring Color biedt een palet van 48 trendy kleuren. Daarnaast lanceert Trind ieder voor- en najaar tijdelijk zes nieuwe seizoenstinten.

Gekleurde nagellak die ook zorgt voor een optimale conditie van de nagels, dat is toch iets wat iedere nagel(lak) liefhebber nodig heeft?! Zoals Trind zelf al zegt, bestaat de collectie uit 48 trendy kleuren en worden er ieder voor- en najaar zes nieuwe seizoenstinten uitgebracht. In dit artikel laat ik je de zes kleuren uit de voorjaar/zomer collectie van 2017 zien: de Boho Vibes collectie, dat klinkt al heel zomers in de oren, toch?

De Boho Vibes collectie is een vrolijke bohemian collectie van zes verzorgende kleuren nagellak in een gelimiteerde oplage. Trind neemt je met deze collectie mee op reis naar Ibiza en laat je de verborgen baaitjes, de kleurrijke bevolking, de aparte marktjes en winkels, de eeuwenoude stadjes en de relaxte boho sfeer zien. De collectie bevat allerlei mooie, vrolijke kleuren: een prachtige zachtroze, een verrassende lichtgroen, een vrolijke fuchsia, een stoere teal blauw, een klassieke rood met een twist en een zonnige geel.

Deze nagellakjes zijn dus niet alleen prachtig van kleur, maar verzorgen de nagels tegelijkertijd ook door de speciale Caring Color formule van Trind.

Van links naar rechts: Sunset Ashram – Happy Hippie – Las Dalias

Ik begin met de drie kleuren die mij het meest aanspreken. Ik ben een meisje dat heel erg houdt van rode en roze tinten op haar nagels, dus de drie kleuren die je hierboven ziet, passen helemaal in mijn straatje!

Sunset Ashram

Sunset Ashram is vernoemd naar de mooiste zonsondergang op het eiland. De lucht kleurt dan felrood, net zoals de kleur op jouw nagels.

Wauw, dit is écht mijn favoriete kleurtje van deze collectie! Deze felle, zomerse rode kleur, die ergens ook wel een beetje oranje in zich heeft, is voor mij dé perfecte rode nagellak. Ik had net zo’n kleurtje opgemaakt van een ander merk, dus deze van Trind komt enorm goed van pas!

Happy Hippie

Happy Hippie is de perfecte zomerkleur en is zowel voor op je handen als voor op je voeten prachtig. Het is fel, fun, flirty, het is Happy Hippie!

Yes, nog zo’n mooi kleurtje! Happy Hippie is dé ultieme roze zomerkleur voor op je nagels, I love it!

Las Dalias

Las Dalias is een mooie, zachtroze kleur. Als je geen zin hebt om veel kleur te dragen, maar toch een verzorgde, gemanicuurde en toch een beetje zomerse look wil, dan is Las Dalias dé perfecte kleur. Leuk weetje: deze nagellak is trouwens vernoemd naar één van de populairste markten op Ibiza.

Dit soort kleurtjes vind ik eigenlijk altijd erg mooi staan, maar pak ik er zelf niet heel snel bij. Waarom? Geen idee, want deze kleur is echt prachtig!

Van links naar rechts: Summer of Love – Es Vedra – Balearic Blue

Dan komen we bij de kleurtjes die ik persoonlijk iets minder snel erbij zou pakken, maar die zeker niet minder mooi zijn!

Summer of Love

Summer of Love is een warme, diep gele kleur die prachtig staat bij een gebruinde huid (die ik nooit heb, haha!). Geel is een kleur die energie uitstraalt en dat is precies het type vrouw dat Trind in gedachten had tijdens het ontwikkelen van de kleur. Een unieke vrouw vol zelfvertrouwen die niet bang is om op te vallen. Een authentieke Ibiza-stijl hippie.

Ik vind deze kleur heel gaaf, omdat ‘ie zo apart is. Het is namelijk geen ‘gewone geel’, maar deze kleur is heel diep en krachtig. Helaas staat de kleur niet mooi bij mijn lichte huidje. Mocht jij een gebruinder huidje hebben óf juist van dit soort kleuren houden, is dit zeker een toffe kleur voor jou!

Es Vedra

Es Vedra is een verrassende lichtgroene nagellak. Een kleur die een en al zomer uitstraalt. Es Vedra is vernoemd naar het prachtige groene, mythische eiland voor de zuidwest kust van Ibiza.

Je zult mij bijna nooit met groene nagellak zien lopen, maar als ik dan voor een groene kleur zou gaan, zou ik zeker voor Es Vedra kiezen. Wat een mooie, zomerse kleur is dit zeg!

Balearic Blue

Balearic Blue is de donkerste kleur in deze zomercollectie, maar dat maakt hem niet minder vrolijk. De teal blauwe kleur doet je denken aan de Balearische Zee die het eiland van liefde en geluk omringt. Het is een stoere kleur die je ook prima door kunt dragen in de herfst.

Balearic Blue is wat mij betreft inderdaad meer een herfstkleurtje. Ik snap heel goed de gedachtengang achter deze kleur, want hij doet mij inderdaad denken aan de diepe kleur van de zee. Toch zal ik zulke donkere kleurtjes niet snel dragen in de zomer, omdat ik dan juist liever voor wat fellere en lichtere kleurtjes ga!

Wauw, wat is dit een prachtige collectie. De kleuren zijn enorm goed gekozen en doen mij echt denken aan een zomer met zon, zee en strand. De kleurtjes zijn niet alleen heel mooi gekozen, maar de kwaliteit van de nagellakjes is ook enorm goed. De kleuren blijven gemiddeld een dag of vijf zitten, helemaal prima! Trind heeft mij heel erg verrast met deze mooie collectie. Ik ga zeker eens naar alle andere 48 kleuren kijken. Stiekem is mijn oog al gevallen op een kleurtje toen ik de informatie over deze kleuren ging opzoeken, haha. Mijn favoriete kleurtjes uit deze collectie zijn Sunset Ashram en Happy Hippie!

De Trind Caring Color Nail Laquers zijn voor €10,15 te koop via de webshop van Trind, er zit 9 ml product in een flacon.

»Wat is jouw favoriete kleurtje uit deze collectie?«

YouTubeBloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review. Ik hecht heel veel waarde aan eerlijke artikelen, dus dit heeft geen invloed op mijn mening.