PERSOONLIJKE UPDATE | MIJN EERSTE YOUTUBEVIDEO, IN DE COSMOGIRL!, ETOS AMBASSADOR & LIFE AND BEAUTYSHOP

Hi allemaal,

De afgelopen tijd is het een beetje stil geweest op DailyDaphne.nl. Ik heb het enorm druk gehad op school, waardoor ik nachten heb moeten doorhalen en bloggen er dus écht niet in zat. Afgelopen woensdag heb ik mijn laatste tentamen gemaakt, dus de grootste stress is voorbij. Helaas heb ik nog geen vakantie, want komende zondag heb ik mijn laatste deadline. Gelukkig kan ik mij daarna volledig concentreren op mijn blog (en nu dus ook op mijn YouTube kanaal, whoohoo! Afgelopen dinsdag ben ik met Femke en Rianne naar Amsterdam gereisd voor het event van Etos. Sinds kort ben ik Etos Ambassador, dat betekent dat ik iedere maand een box ontvang met producten van het Etos eigenmerk om voor jullie te reviewen, enorm leuk! Die dag heb ik ook voor jullie gevlogd, omdat het mij wel zo leuk leek om jullie mee te nemen naar dit event. De vlog is afgelopen vrijdag online gekomen en dat betekende voor mij ook gelijk dat mijn YouTube kanaal ein-de-lijk geboren is, haha!

Vanaf nu ga ik mij dus niet alleen meer concentreren op mijn blog, maar komt er iets heel leuks bij. Ik heb enorm veel zin om allerlei video’s voor jullie te gaan maken. Mijn eerste video is onwijs goed ontvangen, daar ben ik heel blij mee! Op het moment dat ik dit typ, heeft mijn kanaal al 66 abonnees, is de video 626 keer bekeken en hebben al heel veel lieve kijkers een reactie én duimpje omhoog achtergelaten. Natuurlijk doe ik het niet voor de cijfertjes, maar het is voor mij wel een stok achter de deur dat de video in de smaak is gevallen bij iedereen. Ik woon namelijk in Limburg, waardoor mijn accent dus ook erg Limburgs is. Ik was daardoor bang dat niemand dat leuk zou vinden om naar te luisteren, maar gelukkig is dat helemaal niet zo!

Ik weet nog niet precies hoe vaak ik een video ga uploaden op YouTube, dus dat blijft voor nu nog even een verassing, haha. De eerste video kun je hierboven in ieder geval al bekijken! Ik zou het enorm leuk vinden als je je zou willen abonneren op mijn kanaal, want op die manier blijf je op de hoogte van mijn nieuwste video’s.

Daarnaast heb ik nog meer leuk nieuws: de nieuwste CosmoGIRL! is uitgekomen en dat betekent dat ik erin sta. Hoe gaaf is dat?!?! Een tijdje geleden kreeg ik een mailtje met de vraag of ik een aantal vragen wilde invullen voor een nieuwe rubriek in de CosmoGIRL!, namelijk de What’s In Your Wallet rubriek. Ik heb allerlei vragen beantwoord over mijn aankopen, waar ik voor spaar, etc. Ik voel mij zo vereert dat ik hiervoor gevraagd ben en stiekem ben ik er ook heel erg trots op. Ik vind het zó enorm leuk wat er op dit moment allemaal op mijn pad komt. Ik doe gewoon wat ik leuk vind en dat wordt vanuit heel veel kanten gewaardeerd en dat is zo leuk om te zien!

Afgelopen week kwam ik erachter dat ik nog iets onwijs leuks ben vergeten te delen op mijn blog. Een tijdje geleden deed ik mee aan een bloggerscontest voor de webshop LifeandBeautyshop.nl en die heb ik samen met Lana gewonnen! Wat was ik verrast en blij! Lana en ik gaan het komende half jaar een samenwerking aan met LifeandBeautyshop.nl, een webshop die is opgezet door drie vriendinnen. Zij zijn obsessed met Koreaanse Skincare producten en zijn daarom begonnen met hun webshop. Voorheen was het erg lastig om aan deze Koreaanse skincare producten te komen, maar nu is alles heel gemakkelijk verkrijgbaar, yes! Lana en ik hebben ongeveer een maandje geleden een meet and greet gehad met de drie vriendinnen die de webshop hebben opgezet. Wat een enorm lieve vrouwen zijn dat! Een aantal dagen later zijn Lana en ik vroeg vanuit het zuiden vertrokken richting Den Haag, waar we een fotoshoot hadden voor de webshop. Lana heeft die dag gevlogd, de vlog is enorm leuk geworden en geeft een hele goede impressie van deze leuke dag, dus die zou ik zeker even kijken!

Wat deze samenwerking voor mijn blog gaat betekenen? Dat ik enorm fijne Koreaanse skincare producten mag gaan testen en reviewen voor jullie! Lana en ik mogen ook producten gaan testen die nog niet te koop zijn in de webshop, zodat wij kunnen doorgeven wat we ervan vinden en of we het waard vinden om de producten op te nemen in het assortiment van de webshop. Op die manier wordt er door de eigenaresses voor gezorgd dat alleen de beste producten worden verkocht op de site. Ik ben achter de schermen al heel hard bezig met het testen van alle producten, dus daar kunnen jullie zeker reviews van verwachten!

Wel merkte ik de afgelopen tijd dat het toch wel erg druk is om mijn blog (en de kwaliteit die ik wil bieden) te combineren met school, stage, werk én natuurlijk een privéleven. Ik ben dan ook erg blij dat ik bijna vakantie heb en wat meer de tijd heb om uit te rusten. De wallen onder mijn ogen zijn op dit moment duidelijker dan ooit en mijn slaap is minder dan ooit, haha. Vanaf komende zondag kan ik mij als het goed is (en ik geen herkansingen heb) lekker gaan focussen op mijn werk, mijn blog én natuurlijk mijn YouTube kanaal. Ik heb heel veel zin om weer lekker aan de slag te gaan!

YouTubeBloglovin’ | Instagram | Facebook