MARIA NILA TRUE SOFT HAIR CARE

MARIA NILA TRUE SOFT HAIR CARE

Hi allemaal,

De afgelopen tijd heb ik weer een aantal hele mooie producten binnengekregen. In het artikel dat afgelopen maandag online kwam op mijn blog, kon je lezen dat ik even een break heb genomen van het bloggen, omdat ik het -vooral in de decembermaand- enorm druk heb (gehad). Klik hier om de blogpost over mijn life update te lezen.
De foto’s in dit artikel heb ik rond de kerstperiode gemaakt, zoals je ook kunt zien aan de kerstboom op de achtergrond. Het liefste had ik natuurlijk foto’s geplaatst die up-to-date waren als het gaat om het weer, maar helaas is één van de producten al helemaal op, wat betekent dat ik dus geen nieuwe foto’s meer kon maken. Ach, nu kunnen we wel nog even terug denken aan die heerlijke kerstdagen…

Maria Nila is een merk dat ik al vaker voorbij had zien komen bij mede-bloggers. De minimalistische uitstraling heeft mij al vanaf dag één ontzettend aangesproken. In dit artikel laat ik drie producten uit een giftset zien. De giftset is helaas alleen rond de feestdagen te koop via de officiële website van Maria Nila. Echter mag dat de pret niet drukken, aangezien de producten het gehele jaar ook los te koop zijn én sommige websites de giftsets toch nog online hebben staan. Even Googelen op “Maria Nila Giftset” en je krijgt een aantal webshops te zien waar de giftsets gewoon nog te koop zijn. Zeker de moeite waard om even naar te kijken, aangezien de giftsets in verhouding goedkoper zijn dan de losse producten. In de set die ik een tijdje geleden heb ontvangen, zitten drie producten, namelijk: True Soft Shampoo, True Soft Conditioner én de Meadow Soap.

Maria Nila is een Zweeds merk dat staat voor het leveren van hoge kwaliteit producten. De ingrediënten die worden gebruikt in de producten, zijn van hoge kwaliteit. Maria Nila Care & Style is een zesdelig, kleurbeschermend haarverzorgingsprogramma. Elk deel bestaat uit een shampoo, een conditioner en een behandeling. Omdat verschillende haartypes verschillende soorten behandelingen nodig hebben, bevat elk deel van het assortiment een speciaal ingrediënt dat unieke eigenschappen toevoegt, waardoor het product perfect is voor jouw specifieke haartype. Alle producten zijn sulfaat- en parabenenvrij en gemaakt van 100% veganistische ingrediënten. Maria Nila staat dus onder andere bekend om haar 100% veganistische haarverzorging, dat onder andere te herkennen is aan de certificering met het PETA (People for Ethical Treatment of Animals) logo, welke ‘s werelds grootste dierenrecht organisatie is. Daarnaast zijn de producten ook verrijkt met het Leaping Bunny én het Vegan Society keurmerken. Bij aankoop van ieder Maria Nila product, draag je bij aan het planten van nieuwe bomen in Zuid-Amerika, waarmee je kunt bijdragen aan een betere wereld! Maria Nila verkoopt dus vele haarverzorgingsproducten die onderverdeeld zijn in zes lijnen:
> Head & Hair Heal: deze lijn bevat producten die roos en andere hoofdhuidproblemen behandelen en voorkomen, voorkomt daarnaast haaruitval en stimuleert de haargroei.
True Soft: deze lijn is ideaal voor droog en broos haar, aangezien er arganolie aan de producten is toegevoegd.
Pure Volume: deze lijn bevat Vitamine B5 en is speciaal gemaakt voor iedereen die op zoek is naar haren met volume.
Structure Repair: deze lijn maakt gebruik van versterkende ingrediënten uit de zeebodem die beschadigd en vermoeid haar verzachten en herstellen.
> Luminous Color: deze lijn bevat beschermende antioxidanten van een granaatappel en is er voor iedereen voor wie kleur en glans er echt toe doen.
Sheer Silver: deze lijn is perfect voor blond, grijs of zilver haar. Violet pigmenten helpen om koperachtige tonen te verminderen.

“De argan olie in de producten van de True Soft lijn zorgt voor
hydratatie en voeding van droog en broos haar.
Dit setje is de perfecte combinatie met de energieke Meadow
handzeep. De producten brengen je van koude, droge
winterdagen even terug naar een heerlijke lentedag.”

Maria Nila True Soft Shampoo 350 ml | €27,-

De True Soft Shampoo is een zachte shampoo voor droog haar die de structuur van het haar verzacht, hydrateert en verstevigt. Het product is vrij van sulfaten en parabenen. Gladmakende arganolie vermindert het kroezen en beschrijdt statische elektriciteit. De Color Guard Complex beschermt het haar en vermindert het verlies van kleur dat veroorzaakt wordt door wassen, warmtestyling, UV-stralen en vrije radicalen.

Ik vind de uitstraling van de matte verpakking ontzettend mooi. Het heeft een luxe en minimalistische uitstraling. De dop die op de verpakking zit, is een systeem dat je niet vaak ziet. Je moet namelijk op één kant van de dop drukken, waardoor de andere kant lichtjes omhoog komt en je het product eruit kan knijpen. De shampoo heeft een zachte, verzorgende geur, eentje die iedereen denk ik wel kan waarderen! Ik vind de geur persoonlijk echt heerlijk. Als ik mijn haren met deze shampoo was, heb ik een ‘normale’ hoeveelheid shampoo nodig. Na het wassen voelen mijn haren schoon én zacht aan. De shampoo spoelt trouwens ook heel snel uit en dat vind ik top!

Maria Nila True Soft Conditioner 300 ml | €27,-

De True Soft Conditioner verzacht, hydrateert en versterkt de haarstructuur. De gladmakende arganolie vermindert het kroezen en bestrijdt statische elektriciteit. De Color Guard Complex beschermt het haar en vermindert het verlies van kleur dat veroorzaakt wordt door wassen, warmtestyling, UV-stralen en vrije radicalen.

Wederom vind ik de verpakking heel erg mooi. De luxe en minimalistische uitstraling komt ook bij de conditioner naar voren. Daarbij zijn de shampoo en conditioner gemakkelijk uit elkaar te halen, aangezien de conditioner ietwat kleiner en donkerder is dan de verpakking van de shampoo. De dop die is gebruikt voor de conditioner, is dezelfde als die voor de shampoo. Helaas vind ik het dopje voor de conditioner minder fijn werken, aangezien conditioner natuurlijk dikker van structuur is, en daardoor minder gemakkelijk uit de verpakking komt. Het duurt daardoor iets langer voordat je de hoeveelheid conditioner die je nodig hebt, uit het flesje hebt gekregen. De geur van de conditioner is hetzelfde als die van de shampoo; zacht en verzorgend. Van de conditioner heb ik ook een ‘normale’ hoeveelheid product nodig om ervoor te zorgen dat mijn haren lekker zacht worden. Mijn haren voelen zijdezacht aan wanneer ik de conditioner uit mijn haren spoel. Daarnaast is ook de conditioner binnen no time uitgespoeld, wat echt top is.

Maria Nila Meadow Hand Soap 300 ml | €19,-

De Meadow handzeep is een zachte zeep met een frisse geur van weelderige groene weiden die de handen niet uitdroogt. Deze zeep is er zó ontzettend snel doorheen gegaan thuis, echt niet normaal, haha. Ik denk dat iedereen er spontaan vaker zijn handen door ging wassen. De geur is helemaal mijn ding en blijft na het wassen van de handen ook een hele tijd hangen. Ik kan er niets anders van maken dan dat ik deze handzeep met ontzettend veel plezier heb gebruikt, een echte aanrader dus.

Ik denk dat het wel duidelijk is dat ik ontzettend te spreken ben over bovenstaande producten van Maria Nila. Het feit dat dit merk 100% vegan is, niet op dieren test, hele mooie verpakkingen heeft én dat de producten stuk voor stuk goed bevallen, smaakt wat mij betreft naar meer. Daarnaast zijn de producten momenteel op verschillende webshops goedkoper te krijgen, aangezien de giftsets momenteel veelal te koop zijn voor €37,50, wat betekent dat je maar lieft €35,50 bespaard. Ik ben in ieder geval heel erg enthousiast over de producten die ik heb mogen testen en ik ben benieuwd naar alle andere producten van dit mooie merk!

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review. Ik hecht heel veel waarde aan eerlijke artikelen, dus dit heeft geen invloed op mijn mening.

Delen: