MIJN NIEUWSTE MICHAEL KORS HORLOGE | WERELDHORLOGES.NL

MIJN NIEUWSTE MICHAEL KORS HORLOGE | WERELDHORLOGES.NL

Hi allemaal,

De eerste blogpost van 2019, ein-de-lijk! Natuurlijk veel te laat dit, maar ik wens jullie allemaal een heel mooi 2019! Het eerste artikel van dit jaar wordt ook gelijk een hele toffe, aangezien ik jullie alles ga vertellen over mijn nieuwste horloge. Ik kreeg vlak voor de kerstmis een vervroegd kerstcadeautje opgestuurd van Wereldhorloges.nl, namelijk een horloge waarvan zij wisten dat ik die ik al een hele tijd op het oog had. Welk horloge dit is en alle ins & outs laat ik je in dit artikel zien!

Even ter verduidelijking voor jullie: Wereldhorloges.nl en Horlogeloods.nl zijn beiden onderdeel van Time Labels B.V.. Er zijn al twee eerder gepubliceerde blogposts tot stand gekomen middels een samenwerking met deze webwinkels, namelijk van de Michael Kors Parker én Tommy Hilfiger Carly. Beide horloges hebben zilverkleurige hardware en diamantjes, twee uiterlijke kenmerken die ik erg belangrijk vind als het aankomt op horloges. Ik kan eindeloos langs alle pagina’s van een webshop gaan en nieuwe filters instellen om zo de meest gave items ontdekken, zowel op beauty als fashion gebied. Toen ik voor de vorige samenwerkingen met Wereldhorloges.nl aan het kijken was naar mooie horloges, was het horloge dat in dit artikel centraal staat mij ook al opgevallen.

Het prettige aan Wereldhorloges.nl vind ik dat de website heel overzichtelijk is. Je kunt gemakkelijk jouw wensen ingeven en dan komen daar een aantal horloges uit die daarbij aansluiten. Denk daarbij aan het merk van het horloge, de kleur, het soort bandje, de vorm van het horloge, waterbestendigheid en ga zo maar door. Ik merk toch dat de meeste zilvere horloges van Michael Kors mij heel erg aanspreken, aangezien het wederom Michael Kors was die mijn hart heeft veroverd. Dit keer koos ik namelijk voor de Michael Kors Darci.

Voordat ik jullie alles over mijn mooie aanwinst ga showen en uitleggen, wil ik eerst nog even de voordelen van Wereldhorloges.nl met jullie delen. Zoals ik al aangaf, vond ik de webshop erg prettig en overzichtelijk werken. Ik heb -net als bij de eerdere samenwerkingen- veel mailcontact gehad met Kevin, iemand die werkzaam is bij de webshop. Kevin komt op mij enorm vriendelijk over en dat vind ik zelf heel erg belangrijk. Natuurlijk bestaat er een grote kans dat jij weinig tot geen mailcontact zult hebben met de medewerkers, maar ik vind deze ervaring wel belangrijk om erbij te vermelden, aangezien ik nog niet vaak iemand ben ‘tegengekomen’ die via de mail zo vriendelijk en behulpzaam overkomt. Mede daardoor ben ik ook heel tevreden over Wereldhorloges.nl. Daarbij zijn er een aantal punten waar Wereldhorloges.nl voor staat:
» Op werkdagen voor 22.30 besteld, dezelfde dag gratis verzonden (indien voorradig)!
» Grote collectie horloges op voorraad.
» Gratis inpakken mogelijk.
» Gratis retouneren.
» Ervaring sinds 1904.
» Eigen atelier en reparatie.
» Veel verschillende betalingsmogelijkheden: iDEAL (iets wat ik zelf eigenlijk altijd gebruik), PayPal, Creditcard, Bancontant/Mister Cash, IN3 Betaal in 3 termijnen (0% rente) en AfterPay.

Hóe fijn is het dat als je ‘s avonds een bestelling plaatst, dat het de volgende dag al binnen is. Ik vind online shoppen heel erg prettig, maar het enige nadeel is dat sommige webshops nog een enorm lange verzending hebben en hoe vervelend is het dat als je iets hebt besteld, je dan nog een aantal dagen moet wachten? Het liefste heb ik het de volgende minuut nog binnen, haha! Het grote voordeel van Wereldhorloges.nl vind ik dan ook dat je tot ‘s avonds laat (22.30) kunt bestellen en de postbode de volgende dag al aan de deur staat met jouw bestelde item. Als je een mooi horloge besteld, wil je ‘m natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben en kunnen gaan dragen!

Daarnaast verkoopt Wereldhorloges.nl een enorm grote collectie met hele uiteenlopende merken, voor ieder wat wils dus. Even een klein rijtje van de vele merken die je kunt vinden op de webshop: Armani, Calvin Klein, Casio, DKNYFossil, Hugo Boss, Micheal Kors, Seiko en Tommy Hilfiger. Alle merken produceren hele verschillende horloges, iets wat ik erg leuk vind. Op die manier is het ook ietsje gemakkelijker om een keuze te maken tussen de duizenden modellen, omdat je vrij snel kunt filteren in wat wel en niet bij jou past. Al moet ik eerlijk zeggen dat een horloge kiezen een lastig klusje blijft, zo veel moois!

Oké, mijn nieuwe horloge dus. Ik heb wederom voor een Michael Kors horloge gekozen, een merk waarvan ik de afgelopen tijd toch wel heb gemerkt dat er een aantal horloges zijn die mij heel erg aanspreken. Niet alle horloges hoor, sommigen vind ik echt te opvallend en dat past niet echt bij mij. Toch krijgt Michael Kors het iedere keer weer voor elkaar om me verliefd te laten worden op minimaal één horloge uit de collectie, haha.

Het horloge komt in een heel mooi crèmekleurig doosje binnen. Volgens mij worden alle dames horloges van Michael Kors in zo’n zelfde doosje verkocht. Ik vind het doosje super mooi, het straalt echt klasse uit. Daarbij voelt het doosje ook vrij ‘zwaar’ aan én is ‘ie van binnen met een mooie taupe kleurige, zachte, suède-achtige stof bekleed. Daarnaast zit er een stevig (maar zacht!) kussentje in het doosje, waar het horloge omheen zit. Ik hou echt van deze doosjes!

Als ik het horloge -en het kussentje- uit het doosje haal, komt er een boekje tevoorschijn. In dit boekje is van alles te vinden. Er staat in verschillende talen een gebruiksaanwijzing over het horloge, daarbij staat achterin de informatie over jouw garantie. Eigenlijk is dit horloge -in verhouding tot mijn eerste Michael Kors horloge- een simpel horloge qua functies, waardoor ik de gebruiksaanwijzing eigenlijk niet nodig heb gehad. De tijd stond ook al goed ingesteld, dus dat was ook heel handig. In het boekje is ook uitleg te vinden betreft de waterdichtheid van het horloge. Dit horloge is 5 ATM, dat betekent dat het horloge geschikt is om mee te douchen en door de regen te lopen, toch wel handig, aangezien we in Nederland wonen…

Wat trouwens ook een pluspunt is van het bestellen bij Wereldhorloges.nl, is dat je er gratis een klein apparaatje bij krijgt waarmee je het horloge op maat kunt maken, waardoor je niet telkens terug moet naar de winkel! Op die manier kun je zelf, zonder je horloge te beschadigen, de schakeltjes uit je horloge halen, zodat je horloge gelijk goed past.

De naam van het horloge dat je hierboven ziet is dus Michael Kors Darci MK3190 en kost €279,-. Zowel de kast van dit horloge als de horlogeband is van edelstaal gemaakt. Het horloge heeft een wijzerplaat in een zilveren kleur en de diameter heeft een afmeting van 39 mm. Daarnaast is de hoogte van de kast 7 mm, wat een groot verschil is met mijn Michael Kors Parker, welke een hoogte heeft van 12 mm. De Darci is een stuk ‘fijner’, dunner en nog vrouwelijker dan de Parker. Er zit twee jaar garantie op het uurwerk. Het gewicht van het horloge is denk ik gemiddeld te noemen.

Het mooie aan dit horloge vind ik dat het een heel vrouwelijk, rustig maar toch opvallend horloge is. De horlogeband is anders dan een standaard schakelband, wat ervoor zorgt dat het horloge de aandacht trekt. Verder heeft het horloge een rand met twee banen diamantjes om het klokje heen, iets wat ik erg mooi vind. Verder is het klokje zelf vrij rustig te noemen. De zilverkleurige kast weerspiegelt op een bepaalde manier, wat ook niet standaard is. Het horloge past ook ontzettend mooi om mijn pols. De afmetingen zijn precies goed en eigenlijk hetzelfde als de Parker, maar dan is deze horlogekast een stukje dunner.

Op bovenstaande foto is de schakelband heel goed te zien. In de eerste instantie was ik er niet helemaal zeker van wat ik van deze vormgeving vond, maar nu ben ik er helemaal gek op. Leuk dat het anders dan anders is. Daarbij vind ik deze schakelband ook veel vrouwelijker dan zo’n ‘standaard’ schakelband, waardoor ik dit horloge ook heel toepasselijk vind voor een chiquere gelegenheid! Ook is het horloge heel gemakkelijk om en af te doen door het handige systeem!

Ik vind dat ook dit horloge heel goed bij mij past en ik heb ‘m tot nu toe al heel erg veel om gehad. Waar ik mijn Parker horloge er nu eerder bij neem als ik een stoerdere outfit draag, kies ik voor mijn Darci horloge wanneer ik ga voor een vrouwelijke, chique look. Ik ben ontzettend blij met deze toevoeging aan mijn horloge collectie!

Eigenlijk is het denk ik niet echt nodig om nog een conclusie te geven. Ik ben ontzettend tevreden over de webshop Wereldhorloges.nl. Het contact verloopt altijd top! Daarnaast is de service van Wereldhorloges.nl heel erg goed en ik vind het ook prettig dat er een apparaatje bij het horloge wordt geleverd waarmee je je bandje zelf kunt verstellen. En het horloge? Daar ben ik wederom ontzettend blij mee!

Wil je dit horloge met 5% korting scoren? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Wereldhorloges.nl, zodat je een kortingscode kunt ontvangen. Dat zou op dit horloge toch €13,95 schelen!

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review. Ik hecht heel veel waarde aan eerlijke artikelen, dus dit heeft geen invloed op mijn mening.

Delen: