MIJN FAVORIETE GEZICHTSREINIGINGSBORSTEL

MIJN FAVORIETE GEZICHTSREINIGINGSBORSTEL

Hi allemaal,

Mijn skincare routine is er de laatste tijd flink bij in geschoten. Mijn leven heeft vooral bestaan uit werken, klussen en de overige tijd op bed spenderen. Tijd voor mijn gezichtsverzorging heb ik minimaal genomen. Lees: mijn make-up eraf halen met oogmake-up remover en micellair water én een crème, dat was het wel zo’n beetje. Ik kan je heel eerlijk zeggen dat ik dat flink aan mijn huid gemerkt heb. Mijn huid heeft veel onzuiverheden en ziet er niet stralend uit. Ik doe niet aan goede voornemens, máár bij deze neem ik me wel voor om het komende jaar weer helemaal on point te zijn met mijn gezichtsverzorging.

FOREO

Een heerlijke stap in mijn gezichtsverzorgingsroutine vind ik toch wel mijn geliefde FOREO LUNA 3, een gezichtstreinigingsborstel. Het is een prijzig product, maar wel een hele mooie en handzame beautytool die een heel belangrijk onderdeel van mijn verzorgingsroutine is geworden. Je hebt verschillende uitvoeringen van de FOREO LUNA 3, namelijk een paarse voor de gevoelige huid, een roze voor de normale huid en een blauwe voor de gemengde huid. Het verschil tussen deze drie varianten is de hardheid en dikte van de siliconen ‘haartjes’. Mocht je de FOREO LUNA 3 te prijzig vinden, kun je ook eens kijken naar de goedkopere reinigingsapparaten van FOREO. Het merk verkoopt namelijk ook mini’s en die zijn een stukje goedkoper. Een FOREO LUNA gebruik je in combinatie met een cleanser. Qua cleansers wissel ik eigenlijk altijd een beetje af, maar de FOREO Micro Foam Cleanser is een van mijn favorieten. Deze is ontzettend zacht voor de huid, waardoor je huid niet wordt uitgedroogd of trekkerig aanvoelt na gebruik. Ik gebruik de FOREO LUNA 3 een aantal keer per week om mijn huid extra goed te reinigen, vaak in de douche.

FOREO LUNA 3 | €173,10 (Paarse)
FOREO Micro Foam Cleanser | 20 ml – €9,10 | 100 ml – €44,90

 

NOTINO

Wat súper leuk is, is dat Notino.nl tegenwoordig ook een hele eigen lijn aan gezichtstools heeft ontwikkeld, waaronder meerdere gezichtsreinigingsborstels. Ik vind deze er super mooi uit zien en ben eigenlijk heel erg benieuwd of dit vergelijkbaar is met mijn FOREO LUNA 3. Ze hebben zelfs zo’n apparaatje waarmee je een masker beter kunt aanbrengen, die FOREO een tijdje geleden ook heeft uitgebracht. Ik ben heel erg benieuwd naar deze producten!

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met Notino.nl

Delen: