Gezichtsverzorgingsroutine tips

Gezichtsverzorgingsroutine tips

Hi allemaal,

Goede voornemens… Als je ze hebt gemaakt, is de kans groot dat je je voornemens al hebt bijgesteld of helemaal hebt geschrapt. Ik moet eerlijk zeggen dat ik al een paar jaar niet echt meer aan goede voornemens doe. Al zie ik een nieuw jaar wel als een extra nieuwe start. En dan zeg ik ‘extra’, omdat je natuurlijk op elk moment van de dag de keuze kan maken om bepaalde dingen anders te doen. Zo blijft een dingetje voor mij het onderhouden van een uitgebreide skincare routine. Ik merk dat ik vaak terug val op de basics. Ik ga in dit artikel wat basics, maar ook wat ‘extraatjes’ met jullie delen die al een hele tijd favoriet zijn. Lets gooo!

Garnier 2in1 oogmake-up remover

Deze twee-fasen oogmake-up remover is al jaren mijn favoriete gezichtsreiniging product, eigenlijk samen met die van Clinique, maar deze van Garnier is natuurlijk een stuk vriendelijker voor de bankrekening. Ik kan er eigenlijk niet heel veel meer over zeggen dan dat ik deze dagelijks gebruik en dit product niet prikt in mijn ogen. Fijn spul!

Garnier Micellair Reinigingswater gevoelige huid

Nadat ik mijn oogmake-up eraf heb gehaald, reinig ik mijn gezicht (incl restjes olie op mijn ogen) met deze Garnier Micellair Water. Dit product is hypoallergeen en bevat geen parfum. Het irriteert mijn huid dan ook helemaal niet! Ook voor dit product geldt dat ik ‘m al jaren gebruik!

Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate

Dit serum van Clinique is top voor de droge huid. Het laat zich heerlijk verdelen en trekt snel in. Daarbij vind ik de verpakking top. Het werkt super easy en is heel hygiënisch. Pluspunten! Ik vind dit echt een toppertje voor in de winter als je een droge huid hebt.

L’oreal Paris Revitalift Filler Hyaluronic Acid Serum

Nog zo’n topper voor de droge huid is dit hyaluron serum van L’Oreal Paris. Deze is nog niet zo mega lang op de markt, maar sinds ik ‘m heb geprobeerd is het wel een van mijn grote favorieten. Een gemakkelijke extra stap in je make-up routine die wel veel resultaat levert. Het fijne van hyaluronzuur is dat het fijne lijntjes opvult en aangezien ik dit jaar 25 wordt, kan ik die goed gebruiken. *Huilt in een hoekje*.

Clinique Fresh Pressed Vitamin C

Dit zijn dus van die typische producten die voor mij bij mijn ‘extra’ make-up routine horen en die ik dan vaak skip. Super super super zonde, want dit zijn echt pareltjes! De Daily Booster en Renewing Powder Cleanser zijn zo ontwikkeld dat de Vitamine C nog helemaal intact is als je het product aanbrengt. Vitamine C kan snel zijn werking verliezen als er zuurstof of daglicht bij komt, maar Clinique heeft daar met deze producten rekening mee gehouden. Echt top!

Revolution Skincare AHA+BHA Peeling Solution

Life saver én toch gebruik ik het te weinig. Deze AHA+BHA Peeling van Revolution is écht top. Je hoeft het maar één keer per week te gebruiken en et violà, je bent alweer klaar. Je laat het product maximaal 10 minuten intrekken op je gezicht en daarna spoel je het af. Het resultaat is een huid die aanvoelt als nieuw. Echt een top product!

Clinique Moisture Surge Intense

And last but not least… Eén van mijn meest favoriete hydraterende crèmes aller tijden. Deze crème van Clinique is al vaker voorbij gekomen op mijn blog en dat is natuurlijk niet zomaar. De textuur voelt zo rijk en zacht, maar tegelijkertijd trekt ‘ie relatief snel in en voedt het de huid ook nog eens mega goed. Echt echt echt een toppertje!

Als het mij lukt om deze producten weer op vaste basis in mijn routine te verwerken, ben ik al heel blij. Dit zijn wat mij betreft de must haves!

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met Notino.nl

Delen: