Real Techniques Rebel Edge Trio

Real Techniques Rebel Edge Trio

Hi allemaal,

Kwalitatief goede make-up kwasten zijn een must-have voor iedere make-up collectie. En bij welk merk kun je beter terecht voor fijne en betaalbare kwasten dan Real Techniques? Juist, geen enkel merk. Ondertussen is Real Techniques al een tijdje te koop bij Etos en nu is er een gloednieuwe set toegevoegd aan het vaste assortiment, namelijk de Rebel Edge Trio set. De kwasten zien er qua design heel anders uit dan ik van Real Techniques gewend ben, dus het maakte mij gelijk nieuwsgierig!

Binnen de basiscollectie van Real Techniques wordt gewerkt met diverse kleuren om op een gemakkelijke manier onderscheid te maken tussen verschillende onderdelen van een make-up routine. Bij de Rebel Edge Trio set hanteert Real Techniques deze kleuren niet, echter zijn de kwasten ontzettend mooi en passen qua design heel goed bij elkaar. De kwasten zijn metallic roze van kleur, heel erg gaaf! De set bestaat -zoals de naam al doet verraden- uit drie kwasten. De vormgeving is heel uniek, aangezien de kwasten schuin zijn. De haren van de drie kwasten staan qua vorm eigenlijk net als een contourkwast en dat wekte gelijk mijn aandacht! De haren van de kwasten zijn gemaakt van luxe synthetische Ultraplush vezels. Deze haren zijn duurzaam, geven een perfect resultaat en zijn gemakkelijk schoon te maken. De kwasten van Real Techniques zijn 100% veganistisch.

“De Rebel Edge Trio bevat drie vernieuwende make-upkwasten met een speciaal ontworpen ‘Mohawk’
design om een natuurlijke look voor ieder gezichtstype te creëren. Gebruik de aflopende, schuine
rand van de make-upkwasten voor (gedetailleerde) contour make-up.
Blend vervolgens je make-up voor een flawless finish.” 

Met deze drie schuin afgesneden brushes is de make-up artist in jou in control en creëer je een totale make-uplook. Gebruik de brushes verticaal to define your look of horizontaal om te blenden.

203 – FACE

De 203 Rebel Edge Broad Brush heeft een grote vorm voor het blenden van poederfoundation, matterende poeders en bronzers. Eigenlijk kun je deze kwast vergelijken met een ‘normale’ poederkwast. Ik vind de vorm heel erg fijn en de haren brengen poeder op een hele gelijkmatige en natuurlijke manier aan.

303 – EYE

De 303 Rebel Edge Fine Brush gebruik je voor precieze lijntjes of het aanbrengen van oogschaduw. Daarnaast vind ik ‘m persoonlijk ontzettend fijn om highlighter op een precieze en dekkende manier aan te brengen op mijn gezicht en onder mijn wenkbrauwen. De vorm van de kwasten lijkt natuurlijk ook erg op ‘waaierkwasten’ of ‘fanbrushes’, die voornamelijk worden gebruikt voor het aanbrengen van highlighter.


403 – CHEEK

De 403 Rebel Edge Medium Brush heet een medium grootte voor de wangen, ideaal voor blush, contouring of highlighters. De vorm van deze kwast lijkt heel erg op de vorm die vaak wordt gebruikt voor een contour/bronzing kwast. Eigenlijk is het zo’n vorm die je voor oneindig veel stappen in je routine kunt gebruiken. Ik gebruik ‘m graag voor het bronzen/contouren van mijn gezicht. Als je graag een iets natuurlijker resultaat wil qua highlighter, is deze kwast ook top! Je kunt met deze kwast op een hele natuurlijke manier poeders opbouwen, iets wat ik persoonlijk erg fijn vind, aangezien je dan heel gecontroleerd je make-up kunt aanbrengen. Vooral bij blush vind ik het een must dat een kwast ervoor zorgt dat een product subtiel aanbrengt.

Ik ben opnieuw hartstikke tevreden over deze kwastenset van Real Techniques. Meestal bevatten zulke sets één of meerdere kwasten die minder voor de hand liggend zijn en die je uiteindelijk niet gebruikt, maar van deze set gebruik ik dagelijks alle drie de kwasten. Ze zijn zacht, 100% vegan (synthetische haren), brengen goed aan én zijn super mooi! Daarbij blijft de kwaliteit van alle Real Techniques kwasten die ik al langer in mijn stash heb, op langere termijn eigenlijk ontzettend goed. Ze kunnen er goed tegen als je ze wast en blijven net zo zacht. Echt een mooie investering dus!

De Real Techniques Rebel Edge Trio is verkrijgbaar in alle Etos filialen voor €29,99.

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review. Ik hecht heel veel waarde aan eerlijke artikelen, dus dit heeft geen invloed op mijn mening.

Delen: