SHOP JOUW WISHLIST TIJDENS SUMMER Black Friday

SHOP JOUW WISHLIST TIJDENS SUMMER Black Friday

Hi allemaal,

Black Friday is een begrip dat in Amerika al tientallen jaren hot and happening is en deze gekte begint zich ook uit te breiden naar ons kikkerlandje. Een aantal jaren geleden begonnen grote Nederlandse webwinkels ook ineens te adverteren met speciale kortingen voor Black Friday. Nederland houdt hierbij dezelfde datum aan als Black Friday in Amerika, namelijk de dag na Thanksgiving. “Maar Thanksgiving is toch pas in de winter?”. Dat klopt helemaal, maar Notino.nl pakt nog net wat meer uit. De webshop heeft namelijk komende week de hele week Summer Black Friday acties, waardoor je ook nu, een heel aantal maanden voorafgaand aan de ‘officiële’ Black Friday, heel veel mooie producten kunt scoren met korting.

Zoals jullie ondertussen wel weten, heeft DailyDaphne.nl een doorlopende samenwerking met Notino.nl. Daarbij weten jullie als geen ander dat er alleen samenwerkingen worden aangegaan met bedrijven waar ik 100% achter sta en waar ik goede ervaringen mee heb. Notino.nl is een zeer grote webshop met een uitgebreid assortiment aan cosmetica- en verzorgingsproducten, zowel voor mannen, vrouwen en kinderen. Als je wel eens eerder een artikel hebt gelezen dat in samenwerking met Notino.nl tot stand is gekomen, ben je er waarschijnlijk van op de hoogte dat de producten die deze webshop verkoopt, een stuk voordeliger te krijgen zijn dan de adviesprijzen die merken en veel andere winkels en webshops aanhouden. De combinatie van deze factoren zorgt ervoor dat Notino.nl mijn meest favoriete webshop ever is. En vanaf komende maandag kun je je favoriete (high-end) producten voor een nog fijner prijsje scoren, want dan begint de Summer Black Friday bij Notino.nl!

Tijdens de Summer Black Friday krijg je tussen 19-07-2021 en 25-07-2021 20% korting op vele top merken, zoals onder andere Lancôme (my fave), Gucci, La Roche Posay, Chloé, Bobbi Brown, Oral B, Yankee Candle, en nog veel meer. Ik zou zeker eens een kijkje nemen bij de parfums van Lancôme, die mijn all time faves zijn. Ik vind bijvoorbeeld La Vie Est Belle Soleil Cristal, La Vie Est Belle Intensément en La Nuit Trésor Nude echt heerlijk op dit moment. Van Vichy is het Minéral 89 serum echt een aanrader. In dezelfde lijn is een tijdje geleden ook een nieuw product uitgekomen, een nieuw serum! Ook op Foreo is 20% korting, ook een hele grote aanrader dus. Ik heb zelf een Foreo Luna 3 en die is onwijs fijn! Kortom: genoeg moois te vinden bij Notino.nl.

Met de code ‘summer’ krijg je tijdens de Black Friday week 20% korting op top merken. Klik op de link in de vorige zin om te zien welke merken en producten deelnemen aan deze actie. De korting is niet van toepassing op producten die al korting hebben. Het aanbod is geldig van 19-07-2021 tot en met 25-07-2021 of zolang de voorraad strekt.

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met Notino.nl

Delen: