TONYMOLY PANDA’S DREAM COLLECTIE

TONYMOLY PANDA’S DREAM COLLECTIE

Hi allemaal,

Zoals jullie ondertussen wel weten, ben ik een enorme sucker voor mooie luxe, of juist hele schattige en grappige verpakkingen. Ik maak mijzelf er dan ook wel vaker schuldig aan dat ik producten puur koop omdat de verpakking zo leuk is, al moet ik zeggen dat ik mezelf dat steeds meer aan het afleren ben, #trots. Toen ik een mailtje ontving met de vraag of ik misschien de Panda’s Dream collectie van Tonymoly wilde proberen, kon je mijn antwoord natuurlijk wel raden. Ik ontving de gehele collectie die bestaat uit: een handcrème, een verkoelende oogstick, een overnight masker én eyepatches.

Tonymoly is één van de meest toonaangevende merken in de Korean Beauty scene. Het merk is in 2006 opgericht in Seoul, Zuid-Korea. Kenmerkend voor dit merk zijn de vrolijke verpakkingen die een accessoire op zich zijn en waar je een instant ‘dat-moet-ik-hebben’ gevoel van krijgt. Niet alleen de verpakking is verleidend, ook de inhoud overtreft alle verwachtingen dankzij de hoogwaardige kwaliteit en bijzondere werkzame ingrediënten.

Panda’s Dream Hand Cream – €11,99 (30 gram)

Een intensief hydraterende handcrème met voedingsrijke ingrediënten die anti-verouderende voordelen bieden. Handen blijven op deze manier zacht en jeugdig. De hydraterende crème is verrijkt met Manuka honing en heel toepasselijk bamboesap. De huidherstellende ingrediënten zorgen juist weer voor een egale huid.

De belangrijkste ingrediënten van de handcrème zijn:
> Manuka honing – Natuurlijke antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen helpen de huid te verzachten en te genezen van kleine wondjes en kloofjes.
Bamboe sap – Rijk aan mineralen, suikers en aminozuren die intense hydratatie bieden.
Niacinamide – Herstelt de huid tegen veroudering en gaat een doffe teint tegen.
Beeswax – Natuurlijk beschermend ingrediënt dat de huid verzacht.

Zoals je op bovenstaande foto ziet, is de handcrème erg dik. Wat mij betreft is dat helemaal geen probleem. Ik gebruik lichte, dunne, snel intrekkende handcrèmes overdag en ‘s avonds vind ik het heel fijn om mijn handen voor het slapen in te smeren met een dikke, voedende crème. De handcrème heeft weinig geur, maar ruikt licht fris, naar komkommers. Ik vind de substantie erg fijn, omdat deze enorm goed mijn droge handen weet te voeden. Wel is dit echt een crème die je moet aanbrengen voor het slapengaan, omdat hij echt even de tijd nodig heeft om in te trekken. Ik vind de crème heel erg fijn, zowel de geur als de substantie bevallen erg goed. Ook de verpakking is enorm cute! Als je op zoek bent naar een handcrème die de handen goed voedt en zacht maakt, is dit zeker een aanrader!

Panda’s Dream So Cool Eye Stick – €13,99 (9 gram)

Keep it cool met de So Cool Eye Stick! De verkoelende en hydraterende oogcrème maakt droge en vermoeide ogen verleden tijd. De stick is makkelijk mee te nemen en ideaal als je even in de spreekwoordelijke ‘dip’ zit, vermoeide ogen hebt, oververhit bent of een beginnende hoofdpijn aan voelt komen. Deze geconcentreerde oogcrème bevat bamboe en zeewater extracten die alle huidtypen kalmeren en hydrateren. Het bamboe-extract hydrateert de huid terwijl de crème de huid direct afkoelt en vermoeide ogen een opkikker geeft.

De belangrijkste ingrediënten van de oogstick zijn:
Bamboe sap – Hydrateert de huid.
Glacial Water – Hydrateert en verzacht een gevoelige huid.
> Sea Water – Rijk aan mineralen voor een langdurige hydratatie.

Wat een schattige verpakking! De oogstick is lichtblauw van kleur die goed past bij de tekst op de verpakking. Ik vind de verpakking wel erg goedkoop aanvoelen, iets wat ik bij de andere producten totaal niet het geval vind. Op het moment dat ik de stick gebruik, beweegt het product continu op en neer in de huls, erg jammer. Over de werking van de So Cool Eye Stick ben ik ook niet echt tevreden. Het is niet dat het product niet fijn is, maar het doet gewoon vrij weinig voor mijn ogen. Van het verkoelende effect merk ik eigenlijk vrijwel niets en de hydraterende werking vind ik ook gering. Daar komt bij dat de geur wat mij betreft wat aangenamer had mogen zijn. Hoe leuk deze oogstick er ook uit ziet, ik vind het geen toevoeging voor mijn huidroutine.

Panda’s Dream White Sleeping Pack – €16,99 (50 gram)

Terwijl je ligt te slapen, is het Panda’s Dream Sleeping masker hard aan het werk om de huid te voeden en te verzorgen. Zo word je wakker met een gezonde en stralende huid! De lichtgewicht maar hydraterende formule trekt daarnaast gemakkelijk in de huid. Ingrediënten zoals lavendel, rozemarijn, bamoescheuten en bessen zorgen dat donkere plekjes vervagen. Het masker is de laatste stap in je avond skincare routine. Breng het masker aan op gezicht en hals, laat ‘s nachts intrekken en spoel het de volgende ochtend af. Goodmorning healthy skin!

De belangrijkste ingrediënten van de oogstick zijn:
> Frambozen, bramen en bosbessen – Gevoelige huid rondom de ogen voeden en revitaliseren.
Bamboe-extract – Vochtversterking van de huid.
> Lavendel en rozemarijn – Ontspant de geïrriteerde huid.
Niacinamide – Laat roodheid en donkere kringen verdwijnen en zorgt voor een egale huid.

Het masker heeft een gelly-achtige substantie. In het potje ziet het product er wit uit, maar zodra het wordt aangebracht op het gezicht, is het geheel doorzichtig. Tijdens het aanbrengen voelt het masker erg verkoelend aan, dit komt door de gel-structuur. De geur is hetzelfde als die van de handcrème, maar dan nog iets minder aanwezig. Persoonlijk vind ik dat erg fijn, want een masker breng je vaak toch erg dicht aan bij je neus. Als het masker te overheersend is qua geur, kan dat niet prettig zijn.

Tegenwoordig brengen steeds meer merken een overnight mask uit. Ik vind dit soort maskers eigenlijk een beetje gek. Waarom? Ik beweeg (net zoals de meeste mensen) in mijn slaap en als ik dan een masker -dat nat en plakkerig is- op mijn gezicht heb zitten, ben ik bang dat ik het de volgende ochtend in mijn haren, op mijn deken en kussen, maar niet meer op mijn gezicht heb zitten. Ik heb het masker dan ook getest als ‘normaal’ masker. Ik heb het overdag aangebracht en zo’n 20 minuutjes laten intrekken. Het verwijderen van het masker ging onwijs snel en gemakkelijk, geen vies zooitje dus. Daarna voelde mijn huid zacht, glad en gehydrateerd aan. Eventuele vlekjes zijn wat mij betreft niet minder geworden. Al met al vind ik dit een fijn masker!

Panda’s Dream Eye Patch – €3,99

Verzorg de gevoelige huid om je ogen met deze schattige Panda Eye Patches. De frisse patches laten je er niet alleen uit zien als een pandabeertje, maar het zal ook de huid verhelderen, hydrateren en fijne lijnen en roodheid om de ogen verminderen. Plaats het masker op je ogen voor 20 minuten. Verwijder het masker en dep het resterende serum in de huid voor een betere opname.

De belangrijkste ingrediënten van de oogstick zijn:
Niacinamide – Laat roodheid en donkere kringen verdwijnen en zorgt voor een egale huid.
Bamboe-extract – Verzacht de huid.
> Vitamine C – Verheldert en minimaliseert het uiterlijk van fijne lijnen.

Ja… Wat vind ik nu van dit oogmasker? Ik kan het je niet vertellen, aangezien ik de verpakking had geopend voor de foto’s en daarna ben vergeten het masker te testen, waardoor ‘ie de dag daarna uitgedroogd was, lekker slim. Ik vind het super jammer dat ik deze patches niet heb kunnen testen, aangezien ik er echt goede dingen over heb gehoord. Ik heb helaas altijd hele donkere kringen onder mijn ogen, ook al slaap ik voldoende, dus ik had heel graag gezien wat deze voor mij zouden doen. Ik heb gelezen dat deze patches bij anderen namelijk echt wat aan de donkere kringen hebben kunnen doen. Zeker het proberen waard, toch?

Al met al ben ik heel tevreden over de Panda’s Dream Collectie van Tonymoly. Ik vind de verpakkingen erg tof en de handcrème en het gezichtsmasker zijn twee hele fijne producten. De oogstick vind ik geen toegevoegde waarde hebben voor mijn skincare routine en zou ik daarom ook niet aanraden. Hoe de oogpatches werken, kan ik helaas niet zeggen, maar ik denk dat ik ze in de toekomst zeker eens ga aanschaffen, want ik ben toch wel heel erg benieuwd!

De Tonymoly Panda’s Dream Collection is exclusief te koop bij ICI Paris XL.

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review. Ik hecht heel veel waarde aan eerlijke artikelen, dus dit heeft geen invloed op mijn mening.

Delen: