TWEEZERMAN SLANT TWEEZER

TWEEZERMAN SLANT TWEEZER

Hi allemaal,

Als er één merk is dat bekend staat om goede pincetten, is het wel Tweezerman. Al jaren hoor ik goede verhalen over deze tool en al die tijd wilde ik er ook al eentje aanschaffen. Toch heeft de hoge prijs mij iedere keer tegengehouden, aangezien ik iemand ben die dat soort dingen gauw kwijt raakt en ik dat enorm zonde zou vinden. Ik was dan ook enorm blij en dankbaar toen ik een pincet van Tweezerman opgestuurd kreeg, aangezien ik nu eindelijk de mogelijkheid had om de meest gehypete pincet aller tijden uit te proberen.

De Slant Tweezer van Tweezerman is de winnaar van diverse internationale awards. Het zou het beste pincet ter wereld zijn, zowel voor algemeen als professioneel gebruik. Deze pincetten van Tweezerman zijn perfect gevormd met een schuin aflopende punt en verwijdert keer op keer de fijnste haartjes met veel precisie.


Mijn Tweezerman heeft een mooie, felle koraalkleur die lekker opvallend is, waardoor ik ‘m niet gauw kwijt raak. Op bovenstaande foto’s is te zien hoe mooi het pincet geslepen is. De twee kanten sluiten perfect op elkaar aan, waardoor ieder haartje gemakkelijk verwijderd kan worden.

Tweezerman heeft regelmatig acties waarbij je een gratis product ontvangt. Ik kreeg een spoolie bij mijn pincet, heel handig, aangezien ik die echt niet genoeg kan hebben!

Wat kun je nog meer vertellen over een pincet? De Tweezerman Slant Tweezer heeft een mooie vormgeving en de kleur is lekker knallend. Er zijn enorm veel verschillende kleuren (en ook printjes) te koop, waardoor er voor ieder wat wils te vinden is. Het belangrijkste bij een pincet is natuurlijk de scherpte van de punt. Het uiteinde van deze Slant Tweezer is wat mij betreft perfect, aangezien je letterlijk alles in no time te pakken hebt, handig! Wat ik daarnaast ook heel erg fijn vind, is dat je jouw Tweezerman gratis kunt laten slijpen op het moment dat ‘ie bot geworden is. Uiteindelijk doe je dus veel langer met dit pincet dan dat je een voor een goedkoop pincet zou gaan! Via deze link kun je meer informatie over de slijpservice lezen.

De Tweezerman Slant Tweezer is te koop in verschillende printjes en kleuren, degene die ik heb, is deze variant. Tweezerman is onder andere te koop bij Etos, Douglas, Ici Paris XL en op de site van Tweezerman. De normale varianten (er zijn ook mini’s) hebben een prijs van rond de €27,-.

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review. Ik hecht heel veel waarde aan eerlijke artikelen, dus dit heeft geen invloed op mijn mening.

 

Delen: