LANCÔME LE VERNIS NAGELLAKKEN

LANCÔME LE VERNIS NAGELLAKKEN

Hi allemaal,

Nagellak is een product waar ik stiekem niet zonder kan. Er gaat geen dag voorbij dat ik geen nagellak op mijn nagels draag. Wat mij betreft zijn verzorgde handen en nagels een visitekaartje. Ik voel mij dan ook veel verzorgder als mijn nagels mooi gelakt zijn en dat vind ik erg prettig. Most of the time lak ik mijn nagels met de nagellakken van Essie, een merk dat de meeste mensen wel zullen kennen. Wat mij betreft is dat dan ook het perfecte nagellakmerk. In deze review staan de nagellakken van Lancôme centraal, de Le Vernis nagellakken. Lancôme is een high-end make-upmerk waarvan ik hoge verwachtingen heb. Ik ben benieuwd!

De Le Vernis lijn bestaat uit 14 nagellakken. Er zitten 13 kleurtjes in het assortiment en één topcoat. De kleuren die in deze review voorbij komen zijn (van links naar rechts): 551 – Au Balcon, 365 – Rose Flirt én de topcoat. De formule van de Le Vernis nagellakken belooft snel te drogen, lang houdbaar te zijn én een langdurige spiegelglans achter te laten op de nagels.

De verpakking van deze nagellakken is werkelijk de mooiste die ik ooit heb gezien voor een nagellak. De nagellakken ogen elegant, chique en vrouwelijk. De flacon slank gevormd, loopt uit in een hoekige vorm en heeft een geweldig mooie en sierlijke dop, waar het onwijs mooie logo van Lancôme te zien is.

Aangezien de dop toch wat dik en onhandig is om vast te houden tijdens het lakken van de nagels, is het bovenste dopje vooral bedoeld als decoratie van het flesje. Als deze dop van het flacon wordt verwijderd, komt er een slanke, ribbellige dop tevoorschijn. De ribbeltjes in dit dopje zorgen voor extra grip, waardoor het lakken van de nagels gemakkelijk gaat.

De Le Vernis nagellakken hebben een mooi breed, vol en rond afgesneden kwastje, zoals ik kwastjes het liefste zie. Dit soort kwastjes werken wat mij betreft toch echt het beste, omdat het kwastje eigenlijk al het werk doet.

551 – Au Balcon

Au Balcon is een grijs-bruinige mauve-achtige tint, écht helemaal mijn kleur. Dit is zo’n typisch kleurtje dat letterlijk iedere dag geschikt is. In de winter, zomer, naar werk of naar een feestje? Zulke kleurtjes zijn altijd goed én heel goed te matchen met een mooie outfit. Daarnaast is het een neutrale tint, waardoor ‘ie voor iedereen draagbaar is. I like it! De nagellak heeft van zichzelf al een hele mooie glans. Het effect van de topcoat over deze nagellak heen, is verderop in dit artikel te zien.

365 – Rose Flirt

De naam Rose Flirt omschrijft de kleur van deze nagellak erg goed. Rose Flirt is een felroze, zomerse kleur. Dit is zo’n typische tint die je mij nooit in de winter zal zien dragen, maar die in de zomer regelmatig op mijn nagels te vinden is. De kleur is prachtig en de glans maakt het helemaal af!

Top Coat

Voor mij is het lakken van mijn nagels niet compleet zonder een topcoat te gebruiken. Ik snap écht niet dat er mensen zijn die hun nagels kunnen lakken zonder er een topcoat over aan te brengen. Dit product maakt voor mij zó veel verschil. Het zorgt ervoor dat de nagellak veel langer blijft zitten én het zorgt meestal voor een hele mooie, gel-achtige glans op de nagels. Daarbij is het een extra laagje dat over je nagels zit, waardoor je nagels nog sterker zijn en dus minder snel afbreken. Lancôme belooft dat de topcoat een hoogglans laagje achter laat op de nagel.


551 – Au Balcon
365 – Rose Flirt

Yes! Van zulke glansjes word ik enorm blij! Deze topcoat is zeker een toevoeging aan de finish van de Le Vernis nagellakjes. Er blijft een glans achter die ik zou omschrijven als een gellook en dat is iets wat ik zoek in een topcoat. Daarnaast droogt dit lakje redelijk snel en zorgt het ervoor dat de kleur langer op de nagels blijft zitten!

Ik ben enorm tevreden over de Le Vernis nagellakjes en Top Coat. De verpakkingen zijn onwijs mooi, de kwastjes zijn perfect, de kleuren dekken in één á twee laagjes, hebben een mooie glans én blijven een dag of vijf zitten. Wat wil je nog meer? Het enige minpuntje is toch wel het prijskaartje, maar dat is ook wel logisch bij een merk als Lancôme.

De Le Vernis nagellakken en de Le Vernis Top Coat zijn wat mij betreft goedgekeurd en voldoen zeker aan mijn verwachtingen. Wel hangt er een prijskaartje van €26,50 aan deze nagellakjes, wat natuurlijk aardig aan de prijs is. Ik zou daarom toch voor een merk als Essie gaan, aangezien ik die nagellakken eigenlijk net zo fijn vind. Feit is wel dat deze Le Vernis nagellakken een enorm luxe-gevoel met zich meebrengen en dat is wat mij betreft ook veel waard. Zeker leuk om er een (paar) toe te voegen aan je collectie!

Lancôme is te koop bij Douglas, Ici Paris XL en De Bijenkorf.

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review. Ik hecht heel veel waarde aan eerlijke artikelen, dus dit heeft geen invloed op mijn mening.

Delen: