2X ETOS NAGELLAKKEN

2X ETOS NAGELLAKKEN

Hi allemaal,

Etos is al een tijdje het hele assortiment aan het vernieuwen. Alle producten worden in een nieuw (veel leuker!) jasje gestoken. Als medewerkster bij Etos ben ik daar echt ontzettend blij mee, omdat de producten er gewoonweg veel mooier uit zien. Ik heb al een aantal nieuwe producten geprobeerd en laatst nam ik ook nog twee nagellakjes mee. Toen ik een jaartje of twaalf was, heb ik wel eens een aantal kleurtjes van Etos eigenmerk gekocht. Ik vond de kwaliteit toen mwah. Aangezien de nagellakjes er én mooier uitzagen én beloofde een betere formule te hebben, heb ik er twee meegenomen om uit te proberen. Ben je benieuwd naar mijn mening over deze nagellakjes? Lees dan snel verder!

Dit is wat Etos zegt over de vernieuwde nagellaklijn:

Met een geheel vernieuwde make-up collectie kon het Etos nagellak assortiment natuurlijk niet achterblijven. Ook deze lijn is gloednieuw én uitgebreid. Zo hebben de nagellakflesjes een chiquer design en is de kwaliteit van de nagellakformule verbeterd: de kleur en glans blijven nu nog langer zitten en de lak droogt lekker snel. Daarnaast hebben de lakjes een nieuw, super gebruiksvriendelijk kwastje. Dankzij de speciale waaiervorm lak je de nagel in één simpele beweging. Je hebt dus sneller een mooier resultaat!

De Etos nagellakcollectie bestaat uit 12 kleurranges met elk 6 kleuren, waardoor er in totaal dus keuze is uit een overweldigend aantal van 72 kleuren! Met zo veel kleuren kun je eindeloos combineren en experimenteren en biedt Etos voor elke dag, elk seizoen, elke stemming en iedere outfit een passende kleur nagellak. 

Het design van de Etos nagellak is er zeker op vooruit gegaan, ze zien er veel chiquer uit dan voorheen! Het zijn kleine (5 ml), doorzichtige flesjes met aan één kant “Etos” in het glas gedrukt. Ontzettend leuk gedaan! De dop loopt qua vorm over in het flesje zelf, dat maakt dat de lakjes lekker strak ogen.

Ik nam dus twee kleurtjes mee: 51 – Gasoline en 52 – Next time better. Ik vind het heel leuk dat de Etos nagellakjes niet alleen een kleurnummer hebben, maar ook namen. Ik vind dat dat altijd net iets extra’s geeft, pluspunt!

Op de foto hierboven kun je de swatches zien van de twee kleurtjes. Ik heb hier twee laagjes aangebracht op het nagelwiel. Next time better is een mooie nude-kleur. Ik houd heel erg van dit soort kleurtjes, omdat het eigenlijk altijd overal bij past. Dan nam ik ook nog de kleur Gasoline mee, omdat ik die graag in combinatie met Next time better wilde gaan gebruiken. Ik vind het lastig om deze kleur te omschrijven. Ik denk dat het het beste te omschrijven is als een metallic champagne/mauve kleurtje, heel bijzonder!

Ik ben heel erg te spreken over de vernieuwde kwastjes. Ze brengen super gemakkelijk aan. De kwastjes zijn redelijk breed, waardoor de haartjes mooi de hele nagel bedekken tijdens het lakken. Ik hou enorm van brede kwastjes, omdat het gewoon lekker snel werkt. Deze zijn wat mij betreft te vergelijken met de kwastjes van Essie en Rimmel.

Op de foto hierboven kun je de swatches nog iets beter zien. Mooie kleurtjes zijn het hè? Ik vind ze echt ontzettend mooi. Tot nu toe heb ik ze telkens samen gebruikt; next time better op al mijn nagels, behalve op mijn ringvinger, want daar draag ik dan Gasoline. Omdat de kleurtjes zo goed bij elkaar passen, geeft dat een heel leuk effect.

De houdbaarheid is prima. Op mijn nagels houden deze nagellakjes het ongeveer drie á vier dagen vol. Dat vind ik echt een prima houdbaarheid voor zulke goedkope en fijne lakjes!

Zoals je merkt, ben ik ontzettend enthousiast over deze mooie nagellakjes van Etos. De kleuren zijn heel mooi, brengen super fijn aan en blijven goed zitten. Verder hebben ze ook een heel fijn prijsje van €1,99, aanrader!

»Wat is jouw favoriete product van Etos eigen merk?«

Bloglovin’ | Instagram | Facebook