BAG ESSENTIALS | BACK TO SCHOOL

BAG ESSENTIALS | BACK TO SCHOOL

Hi allemaal,

De scholen zijn alweer een tijdje begonnen en dat vraagt natuurlijk om allemaal mooie en handige nieuwe goodies. Notino.nl heeft aan mij gevraagd om mijn favoriete Back To School Essentials op beauty gebied met jullie te delen, de echte must haves voor in je (school)tas! In 3, 2, 1, go!

MUGLER ANGEL NOVA

Een parfum mag natuurlijk écht niet ontbreken in jouw tas. En hoe handig is het dan om een mini parfum mee te kunnen nemen? Als er iets is wat ik zonde vind, is het om een grote flacon mee te nemen in mijn tas. Ik ben altijd bang dat de flacon beschadigd of stuk gaat én daarnaast is het natuurlijk een stuk handzamer om een kleine variant mee te nemen. Ik heb een aantal geurtjes in mini size, maar mijn huidige favoriet is by far Angel Nova van Mugler. De heerlijke felroze flacon past goed bij de geur: zoet, fruitig, maar toch vrouwelijk. En stiekem… wil ik ook de full size, oepsie.

BIOSILK

Begin deze maand schreef ik een artikel waarin ik mijn favoriete haarproducten liet zien, waaronder BioSilk. Biosilk Silk Therapy is een van de meest bekende haarproducten ter wereld is. En het fijne: het product is ook te koop in een 15 milliliter flesje. Ideaal om droge en pluizige haren onderweg te fixen!

HANDGEL

Desinfecterende handgel, een product die de meeste mensen de afgelopen maanden meer hebben gebruikt dan ooit. Ik ben van mening dat het niet goed is om je handen te veel te desinfecteren. Iets waar ‘te’ voor staat is nooit goed, wordt er wel eens gezegd, right?! Maar ik ben er de afgelopen maanden wel iets bewuster mee bezig en neem ik mijn handgels er toch wat vaker bij dan voorheen. Ik vind het heel fijn om handgels te gebruiken die een lekker geurtje hebben, dus deze handgel van SpiriTime past helemaal in mijn straatje. Ik ben voor de geur ‘Fruity Time’ gegaan, maar je hebt ook de keuze uit ‘Gourmet Time’ en ‘Flower Time’.

EOS HANDCRÈME

Handcrème is zo’n product dat al-tijd handig is om bij je te hebben. Is het niet voor je droge handen, kun je het gebruiken voor een droog plekje op je benen. De handcrèmes van EOS hebben een super handige verpakking om mee te nemen. Ze zijn namelijk heel plat, waardoor je niet zo’n onhandige tube hoeft mee te slepen die veel plek inneemt in je tas. Mijn persoonlijke favoriet is de geur ‘Berry Blossom’.

Er zijn natuurlijk veel meer producten die handig zijn om mee te nemen in je tas, zoals bijvoorbeeld een lippenbalsem, een kleine haarborstel, een deodorant, pijnstillers, elastiekjes, zakdoekjes en ga zo maar door… Wat mag er volgens jou écht niet ontbreken in jouw tas?

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met Notino.nl

Delen: