SCHOLL FEET CARE

SCHOLL FEET CARE

Hi allemaal,

We lopen duizenden stappen per dag. Onze voetjes hebben dus veel te verduren. Voetverzorging is iets waar de meeste mensen voornamelijk rond de lente- en zomerperiode mee bezig houden. Dan mogen we allemaal onze voeten laten showen en dan moeten ze er natuurlijk wel mooi uit zien. Eigenlijk is het heel gek dat voetverzorging iets is waar we een seizoen aan verbinden, want juist in de herfst en winter hebben onze voeten het meeste te verduren. In deze periode zitten onze voeten namelijk veelal opgesloten in dichte schoenen. De kou in combinatie met de verminderde luchtvochtigheid zorgen voor een droge en gevoelige huid, dit geldt ook voor de huid van je voeten. In dit artikel deel ik een aantal producten van Scholl die ik graag gebruik om mijn voetjes te verzorgen.

VOEDEND VOETENMASKER

Scholl heeft een masker ontworpen dat de droge huid van je voeten intensief hydrateert. Binnen 20 minuten heb je gladde en zachte voeten, met een intens en langdurig gevoel van hydratatie. Er zitten twee voetenmaskers in het zakje. Deze kun je gemakkelijk eruit halen. Elk masker knip je aan de bovenkant open via het stippellijntje. Daarna zijn de maskers al klaar om te gebruiken. Je trekt het masker aan op droge en schone voeten en maakt ze vast middels de kleefband. Na 20 minuten kun je de maskers verwijderen en de huid masseren om de rest van het product in te laten trekken.

Als je de sokken aan het aandoen bent, voelt het heel erg koud en een beetje onwennig, maar al heel snel voelt het masker ontzettend fijn aan. Ik vind het heel fijn dat het product mijn voeten goed hydrateert en zacht maakt, maar niet vettig. Dit vind ik fijn voor mijn voeten, maar ook voor mijn handen, aangezien ik dan niet 20 minuten met oliehanden zit óf met de maskers aan mijn voeten naar de kraan moet lopen. Het resultaat van het masker zijn twee zachte, gehydrateerde én frisse voetjes. I really like it!

VOCHTINBRENGENDE CRÈME

De hydraterende dagcrème van Scholl belooft te zorgen voor hydratatie van de voeten, zonder lang nodig te hebben om in te trekken. De formule op basis van glycerine zorgt voor een gerichte hydratatie van de opperhuid. Dit resulteert in een zachte en gehydrateerde huid. Deze crème van Scholl is in verhouding tot andere voetencrèmes een stuk lichter en dunner qua substantie. Enerzijds zorgt dit ervoor dat de crème snel intrekt, anderzijds moet je er niet vanuit gaan dat extreem droge voeten na één keer smeren zijn omgetoverd tot gladde en zachte voetjes. Deze voetencrème is ideaal voor iedereen die niet houdt van dikke voetencrèmes, maar toch op zoek is naar een fijne voetencrème. Scholl noemt dit product een ‘dagcrème’, maar met die benaming ben ik het niet helemaal eens. Het is namelijk niet zo dat het product binnen een paar minuutjes intrekt. Ik zou ‘m persoonlijk dan ook -net als alle andere voetencrèmes- alleen voor in de avond gebruiken. Toch vind ik ‘m heel fijn, vooral voor de warme zomerdagen waarop ik niet wil dat mijn voeten de hele nacht onder een dikke crème zitten.

SCHOENENSPRAY

Schoenenspray is écht een uitvinding. Sommige schoenen -bijvoorbeeld Nikes- ruiken nadat je ze een tijdje gedragen hebt, niet meer helemaal fris. Voorheen waste ik mijn schoenen in de wasmachine om ze weer lekker fris te laten ruiken. Natuurlijk is het niet goed voor je schoenen om dit te vaak te doen. Als tussenoplossing is deze schoenenspray van Scholl ideaal. Als ik mijn schoenen heb aangehad en ze terug zet in mijn schoenenlade, spray ik er altijd even kort in met de Scholl Fresh Step schoenendeo. Het is een product dat je kunt gebruiken voor alle soorten schoenen en geen resten achter laat. Het neutraliseert geuren, waardoor je jouw favoriete schoenen minder vaak hoeft te wassen en er dus langer plezier van hebt.

 

 

De producten van Scholl zijn helemaal goedgekeurd. Het merk verkoopt nog veel meer producten om je voeten mee te kunnen verzorgen, dus neem zeker een kijkje op de webshop van Notino.nl om een product te vinden dat bij jou past!

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met Notino.nl

Delen: