HAIR & BODY MISTS VAN THE BODY SHOP

HAIR & BODY MISTS VAN THE BODY SHOP

Hi allemaal,

In dit artikel wil ik nog een last minute zomertipje delen, aangezien we komende week nog even mogen genieten van een heerlijke nazomer. Dat betekent voor mij dat ik mijn producten met warme en volle geuren nog in de kast laat staan en nog eventjes ga genieten van frisse, zoete en fruitige zomergeurtjes. The Body Shop heeft afgelopen zomer vijf nieuwe body mists gelanceerd, waarvan ik er in deze blogpost vier laat zien. En voor deze geuren geldt echt: er is voor ieder wat wils!

Eerst eventjes kort over de verpakkingen. De body mists komen in flesjes van 150 milliliter. De flesjes zijn doorzichtig en van stevig plastic. Om de flesjes zit per geur een ander etiketje met een leuke, felle en vrolijke print erop. Ik vind de flesjes er ontzettend leuk uitzien. Feel good vibes krijg ik hiervan!

De body mists breng je gemakkelijk aan middels het spraytje dat aan de bovenkant van het flesje zit. Gewoon, zoals je jouw favoriete parfum ook aanbrengt. Je kunt het product aanbrengen als een parfum, maar ook over je hele lichaam én zelfs in je haren. Op die manier kun je jezelf he-le-maal onderdompelen in de geur die het beste bij jou past.

APRICOT & AGAVE

Ik ga gelijk met de deur in huis vallen, want dit is mijn favoriet van de geuren die ik in dit artikel laat zien. Apricot & Agave is een heerlijk zoete, fruitige abrikozengeur met noten van sinaasappel, bergamot en agave. Als je van zoet en fruitig houdt, is dit écht wat voor jou.

COCONUT & YUZU

Kies voor Coconut & Yuzu als je voor een frisse, tropische geur wil gaan die je het gevoel geeft dat je op vakantie bent. Het is een frisse kokosgeur met yuzu en jasmijn. Persoonlijk ben ik geen fan van kokos, maar om eerlijk te zijn is dit wel de lekkerste kokosgeur die ik heb geroken. De kokos is enerzijds aanwezig, maar anderzijds genoeg op de achtergrond voor mensen die niet van kokos houden.

LIME & MATCHA

Ik denk dat als je de naam Lime & Matcha hoort, de geur redelijk voor zich spreekt. Het is een sprankelende geur waar je zeker voor moet gaan als je houdt van een frisse citrusboost. De frisse geur bevat noten van citroen, matcha en sandelhout. Perfect voor de zomer!

PINK PEPPER & LYCHEE

De Pink Pepper & Lychee Hair and Body Mist was degene waar ik me het minste bij kon voorstellen. Roze peper, hoe ruikt dat? Nou, blijkbaar heel lekker. In combinatie met lychee in ieder geval wel! Pink Pepper & Lychee is een heerlijke geur met een boeket bloemen en pittige, maar subtiele roze peper. Ook zitten er noten van pioenroos, lychee en roos in verwerkt. Écht een hele lekkere combinatie.

Ik zei het natuurlijk al aan het begin van dit artikel, maar de Apricot & Agave Hair and Body Mist is mijn favoriet van de geuren die je hierboven hebt kunnen zien. Ik benoemde ook al kort dat de lijn eigenlijk bestaat uit vijf verschillende geuren, namelijk ook de geur Pomegranate & Red Berries. En om heel eerlijk te zijn is dát mijn ultimate fave. Ik wist helemaal niet dat die variant ook bestond, maar toen ik ‘m in de winkel zag en rook, was ik gelijk verkocht. Het is een geur van zoete rode bessen en kersen gecombineerd met friszure granaatappels en rozen. Ik vind ‘m écht heerlijk. Het is dat ik al zó ontzettend veel producten heb staan, maar anders zou ik ‘m zeker halen.

De Hair & Body Mists van The Body Shop zijn hele fijne, goed betaalbare producten. Er zijn in totaal vijf geuren, waarbij ik zeker weet dat er voor ieder wat wils is. Het is dus zéker een tip om de komende daagjes nog even snel naar The Body Shop te rennen (óf lekker vanuit het zwembad je producten te bestellen via de webshop), zodat je jezelf nog even lekker kan refreshen tijdens de aankomende hete dagen. De Hair & Body Mists zijn te koop voor €12,00 in de fysieke winkels van The Body Shop of via TheBodyShop.nl.

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel kan producten bevatten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Delen: