THE ULTIMATE ADVENTSKALENDER 2020 | THE BODY SHOP

THE ULTIMATE ADVENTSKALENDER 2020 | THE BODY SHOP

Hi allemaal,

Yes, yes, yes, het is weer zo ver: tijd voor de allereerste adventskalender unboxing van 2020. Het begint koud en grauw te worden buiten, de ‘R’ zit weer in de maand én schappen in de winkels liggen al volop vol met kerst items. Daarnaast lijken de adventskalenders als paddenstoelen uit de grond te schieten. Ligt het aan mij of lijken het er ieder jaar meer te worden? Eén ding is in ieder geval zeker: The Body Shop is weer van de partij en heeft -zoals altijd- drie verschillende adventskalenders uitgebracht. En zoals je misschien al aan de titel én de foto hebt gezien, mag ik dit jaar de meest spectaculaire van de drie met jullie delen. I’m sooo excited!

  

Natuurlijk is het het aller leukste om echt te wachten tot de decembermaand voordat je een kijkje gaat nemen in zo’n adventskalender. Toch zou ik het zelf heel fijn vinden om een beetje te kunnen spieken wat er nu in zo’n kalender zit voordat ik er eentje zou aanschaffen. Aan de meeste kalenders hangt namelijk een aardig prijskaartje en ik vind het wel belangrijk dat een kalender goed bij me past. Als je de inhoud van de kalender nog niet wil zien en het als verrassing wil houden voor jezelf, moet je snel wegklikken, want de volledige inhoud zal langs komen in deze blogpost. Van 1 t/m 25 december zal ik de inhoud van de kalender ook met jullie delen via mijn Instagram account (@dailydaphne.nl), mocht je het leuker vinden om de unboxing op de dag van het daadwerkelijke vakje te zien.

The Body Shop heeft dus drie verschillende adventskalenders uitgebracht; de entry adventkalender (€50,00 – waarde van €97,50), de classic adventkalender (€90,00 – waarde van €163,00) en de ultimate adventskalender (€130,00 – waarde van €271,00). De kalender die in deze review te zien is, is de grootste versie: Make It Real Together Ultimate Adventskalender.

COME TOGETHER. ACT TOGETHER.

“De echte magie van kerst creëer je samen. En samen zijn is nu belangrijker dan ooit. Dus versier een niet zo perfecte kerstboom. Bak een taart met je bestie. Geef onverwachte cadeautjes. Verras de mensen om je heen. Doe het samen. En vier alle momenten die jouw kerst uniek maken. Maar terwijl we toeleven naar het kerstfeest en alle gezelligheid die daarbij hoort, mogen we niet vergeten dat veel vrouwen geen veilige en gelukkige thuisbasis hebben. Nu de problemen waar vrouwen mee kampen aan het licht zijn gekomen door de coronacrisis, is het belangrijker dan ooit dat we deze tijd gebruiken om voor elkaar te zorgen en samen de toename van huiselijk geweld tegengaan.

In tijden van crisis neemt ongelijkheid toe en raken mensen uit kwetsbare groepen sneller geïsoleerd. Daarom doneert The Body Shop deze kerst een deel van elke transactie aan organisaties die zich inzetten voor vrouwen die het hardst zijn getroffen door de schaduwcrisis van Covid-19, zodat zij zich weer veilig en geborgen kunnen voelen. In Nederland werkt The Body Shop deze kerst samen met Fier om het waardevolle werk dat Fier doet te ondersteunen, zoals het opvangen en behandelen van slachtoffers van huiselijk geweld. Als je je kerstinkopen bij ons doet, draag je bij aan een nieuw opvangcentrum van Fier waar slachtoffers van geweld, uitbuiting en misbruik, opvang, hulp en bescherming krijgen.* Een plek waar zij een veilig onderkomen vinden en kunnen werken aan hun toekomst.”

En de doosjes? Die zijn geïllustreerd met personages die tijd doorbrengen in knusse, kleurrijke huisjes in Brighton, waar The Body Shop is opgericht. De personages laten zien wat het betekent om een moderne familie te zijn en samen met vrienden en buren wat liefde te verspreiden. Achter elk doosje van de adventkalender vind je -naast je dagelijkse beauty cadeau’s, zoals skincare bestsellers, heerlijk geurende bad- en bodyproducten, make-up en meer- ook tips voor little acts of kindness, zoals “if you have a neighbour spending today alone, wish them happy christmas” of “put a little gift back into this box. now give it to someone awesome”.

DOOSJE 1 TOT EN MET 5

1. Vitamin E Moisture Cream (full size – €18,00) | 2. Mango Shower Gel (full size – €7,00) | 3. Mango Lip Butter (full size – €5,00) | 4. Pink Grapefruit Hand Cream (full size – €5,50) | 5. Banana Truly Nourishing Shampoo (full size – €7,00)

Oké, ik vind dit een hele fijne start. In het eerste vakje zit gewoon een gezichtscrème uit de Vitamine E lijn, wauw! Al en aantal jaren gebruik ik met veel plezier de Vitamine E Intense Moisture Cream, maar die vind ik op sommige dagen net iets te voedend, dus naar de ‘gewone’ variant was ik al een tijdje benieuwd. Super leuk dus dat ik ‘m op deze manier kan testen. De Vitamine E producten zijn echt the bomb voor iedereen met een droge en/of vochtarme huid! De Mango-lijn van The Body Shop is mijn favoriete geurlijn van het merk, een full size douchegel en lip butter zijn dus meer dan welkom! In de winter zijn onze handen extra droog, die Pink Grapefruit handcrème gooi ik dus gelijk in m’n tas. Fijn formaatje om mee te nemen ook! Naar de Banana shampoo ben ik heel erg benieuwd, deze is voor normaal tot droog haar. Zou de bijpassende conditioner ook in de kalender zitten?

DOOSJE 6 TOT EN MET 10

6. Vitamin E Quench Sheet Mask (full size – €5,00) | 7. Facial Mask Brush (€9,00) | 8. Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask (full size – €20,00) | 9. Banana Truly Nourishing Conditioner (full size – €7,00) | 10. Happy Go Lash Mascara (full size – €14,00)

En… we beginnen weer met een favoriet. Ik schreef zo’n jaar geleden een blogpost over de sheet masks van The Body Shop en (spoiler alert!) de Vitamine E variant beviel natuurlijk heel goed. Daarbij een speciale kwast om gezichtsmaskers aan te brengen, heel erg fijn! Deze kwast wordt dan ook opgevolgd door een masker in een glazen pot, een masker dat de huid zou moeten reinigen én een glow achter laat. En ja hoor, daar is de bijpassende Banana Conditioner ook! In vakje 10 zit een -voor mij nieuwe- mascara in een hele vrolijke verpakking.

LUIKJE 11 TOT EN MET 15

11. Nicaraguan Coffee Intense Awakening Mask (travel size – €6,00) | 12. Vitamin C Energising Face Mist (full size – €18,00) | 13. Pink Grapefruit Shower Gel (full size –  €7,00) | 14. Nairobi Camellia Matte Lip Liquid (full size – €9,00) | 15. Berry Bath Blend (full size – €9,00)

Ahw, wat schattig! Een gezichtsmasker in een mini potje. Dit verkwikkende masker bevat koffie én is overigens het enige travel size product in deze hele kalender (I know, spoiler alert, again!). Toen ik het volgende vakje opende, maakte mijn hart een sprongetje. Ik heb al zó vaak voor het gezichtsverzorgingsschap gestaan in de winkel van The Body Shop en deze face mist minstens zo vaak in mijn handen gehad. Toch vond ik ‘m altijd net te prijzig om uit te proberen en greep ik dan maar weer naar mijn oude vertrouwde mist uit de (jawel…) Vitamine E lijn, deze is namelijk een paar eurootjes goedkoper. Ik ben super blij dat ik de Vitamine C mist nu eindelijk heb kunnen proberen, want hij zorgt voor een glowy en frisse huid! Een product dat ook voor een frisse huid zorgt, is de douchegel uit de Grapefruit lijn, een zoete, maar tegelijkertijd ook hele frisse geur die je lang na het douchen nog ruikt. De Lip Liquids van The Body Shop zijn echte aanraders. De substantie is top en de kleur Nairobi Camellia is prachtig. In het laatste vakje van deze vijf zit een van de nieuwste producten van The Body Shop, namelijk een Bath Blend in de geur Berry. Dit product tovert je bad in een roze en naar snoepjes ruikend sprookje, love it.

LUIKJE 16 T/M 20

16. Star Headband (€6,00) | 17. Vitamin E Gentle Facial Wash (full size – €14,50) | 18. Strawberry Lip Butter (full size – €5,00) | 19. Almond Milk & Honey Soothing & Restoring Body Butter (full size – €16,00) | 20. Camomile Gentle Eye Make-up Remover (full size – €12,00)

Handig! Er zit een haarband met een leuk sterretjes patroon in de kalender. Ideaal om te gebruiken tijdens het reinigen van je gezicht of het aanbrengen van een maskertje. Het volgende product is one of my faves. De Vitamine E Gentle Facial Wash. Deze had ik een tijdje geleden aangeschaft maar stond nog steeds te wachten tot een andere cleanser leeg was. Nu ‘ie weer in de kalender zat, zag ik het als een teken en ben ik ‘m gelijk gaan gebruiken. Oprecht één van mijn favoriete producten uit deze kalender. Wat een fijne face wash is dit zeg! In een van de eerste vakjes zat een lip butter uit de Mango lijn en nu komt er ook nog eentje uit de Strawberry lijn tevoorschijn, ook een heerlijke geur. Natuurlijk kan een body butter niet ontbreken en de geur van dit product is heel zacht. De Camomile Gentle Eye Make-up Remover is een van de best sellers van The Body Shop. Ik geef ‘m aan mama, want ik gebruik altijd waterproof oog make-up en deze remover bevat (helaas voor mij) geen olie.

LUIKJE 21 T/M 25

21. Vitamin C Glow Sheet Mask (full size – €5,00) | 22. Himalayan Charcoal Purifying Clay Wash (full size – €15,00) | 23. Almond Hand & Nail Cream (full size – €13,00) | 24. British Rose Body Yoghurt (full size – €10,00) | 25. Drops of Youth™ Youth Concentrate (full size – €28,00)

Yes, weer een sheet mask! En de Himalayan face wash is ook van de partij, leuke aanvulling op het masker dat ook in de kalender zit. Handcrèmes kun je in de winter nooit genoeg hebben, dus de Almond Hand & Nail Cream is meer dan welkom. De Body Yoghurts zijn nu zo’n anderhalf jaar geleden gelanceerd en zijn ideaal om je huid snel te voeden. En… rampampam rampampam… in het allerlaatste vakje zit het Drops of Youth™ Youth Concentrate serum. Oh my god! Dit is zo’n fijn product. Ik heb nog zo’n zelfde flesje in gebruik, maar wat fijn dat ik er nu eentje op voorraad heb. Echt een hele toffe inhoud voor dit laatste vakje.

Wauw, wauw, wauw. Wat een mega super deluxe mooie inhoud heeft de Ultimate Adventskalender van The Body Shop. De inhoud bestaat -op één product na- alleen maar uit full size producten. De producten zijn super afwisselend, zowel qua geuren als qua productsoorten. Ik vind dat je écht waar krijgt voor je geld. De waarde ligt namelijk bijna dubbel zo hoog als de prijs die je ervoor betaald en daarnaast zijn de producten mega bruikbaar, voor iedereen. Ik vind het ook heel leuk dat er vaak meerdere producten van een lijn in zitten. De kalender bevat bijvoorbeeld drie producten uit de Vitamine E lijn, twee uit de Vitamine C lijn en twee uit de Himalayan lijn. Wat mij betreft klopt alles aan deze kalender. Ofja, bijna alles. Ik miste dit jaar namelijk wel de limited edition kerstproducten. Afgelopen jaar zaten er een aantal producten in de kalender van de kerstcollectie en die heb ik stiekem wel een beetje gemist. Wat de reden ervoor is dat deze geuren niet terugkomen in deze kalender weet ik niet. De Ultimate Adventskalender is, zoals ik aan het begin van dit artikel al benoemde, de duurste variant. Ik heb de inhoud van de andere twee kalenders ook bekeken en deze zien er ook mega goed uit. Als je liever een kalender koopt waar veel / meer travel size producten in zit, kun je voor een van de andere twee kalenders gaan. Ik ben in ieder geval super tevreden en blij met de inhoud en kan deze kalender zeker aanraden!

De adventskalenders (alle drie!) zijn vanaf midden september te koop, dus ze zijn al een tijdje verkrijgbaar in de winkels van The Body Shop, maar ook online!

 

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel kan producten bevatten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Delen: