BUMBLE & BUMBLE BB. SCALP DETOX

BUMBLE & BUMBLE BB. SCALP DETOX

Hi allemaal,

Droogshampoo, haarlak, mousse, volumespray… Ik maak regelmatig gebruik van stylingproducten. Ik vind het heel fijn dat er producten bestaan waarmee je je haren net iets mooier uit kunt laten zien. Wel merk ik altijd dat zulke producten niet altijd even makkelijk uit te wassen zijn. Vaak als ik droogshampoo heb gebruikt, moet ik twee tot drie keer shampoo in mijn haren doen om de droogshampoo er enigzins uit te kunnen wassen. Bumble and bumble is pas geleden met een product uitgekomen dat de overblijfselen van stylingproducten gemakkelijk uit het haar zou krijgen.

Over Bumble and Bumble

Bumble and bumble is opgericht in 1977 als salon in New York City. De salon werd al snel bekend door inventieve kniptechnieken en de connectie met de mode- en editorial wereld. Het merk heeft vandaag de dag een complete lijn haarproducten met alle shampoos, conditioners, styling en treatment producten die men zich kan wensen. In New York is The House of Bumble gevestigd, met daarin een salon, Bumble and bumble. University en een uitgebreide winkel. Wereldwijd omarmen beauty en fashion insiders het merk en worden de producten veel backstage ingezet bij shows. Bumble and bumble wordt verkocht bij meer dan 3000 salonswereldwijd en is vanaf heden ook verkrijgbaar in Nederland in de retail, bij Douglas en Hudson’s Bay.

Het merk is recent gekomen met een heel nieuw product op het gebied van het reinigen van de haren. Het is na het gebruik van stylingproducten niet altijd even gemakkelijk om de hoofdhuid schoon te houden of schoon te krijgen. Echter is een schone hoofdhuid wel de basis van iedere haarstyling. Overmatig productgebruik, te veel olie, etc. is uitputtend voor de hoofdhuiden kan dof en saai haar veroorzaken, zonder volume. Dat wil natuurlijk niemand!

Bumble and bumble introduceert daarom de Bb. Scalp Detox, een verfrissende micro-bubble remedie die alle overblijfselen verwijdert vanuit de kern van bijna elk haarprobleem: de hoofdhuid. Met ingrediënten als Micellair Water, Salicylic Acid en een voedende mix van Panthenol, Vitamine B5, Cafeïne en Vitamine E verfrist en vernieuwt de Bb. Scalp Detox de hoofdhuid en brengt alles weer in balans. Of het nu afschildering is door droogte, een overload aan olie, eindeloos veel droogshampoo of te veel strakke kapsels, de knetterende schuim verwijdert alle onzuiverheden en maakt de hoofdhuid weer schoon en klaar voor een betere styling.

Je brengt de Bb. Scalp Detox aan na een week van overmatig productgebruik. Goed schudden, scheid je haar, houd de spuitbus recht en breng het direct aan op de hoofdhuid voor een tintelende behandeling. Masseer de Bb. Scalp Detox in en laat dit drie minuten intrekken. Spoel het product uit en je kunt verder met je shampoo, conditioner en masker!

Ik heb nog nooit eerder een vergelijkbaar product gezien. Als de schuim uit de fles komt, hoor je het echt knisperen en voel je het tintelen. Het voelt alsof het letterlijk het vuil losweekt door het tintelende effect. Ik vind het heel apart! Ik heb de Bb. Scalp Detox nu een aantal keer gebruikt en ik ben heel enthousiast! Ik gebruik veel droogshampoo en volumeproducten die niet gemakkelijk weg te wassen zijn. Met dit nieuwe product van Bumble and bumble is het een stuk makkelijker. Ik hoef mijn haren nog maar één keer te wassen als ik van tevoren de Bb. Scalp Detox heb gebruikt.

De verpakking is heel mooi en handig in gebruik, het product ruikt heerlijk en het is heel innovatief. Daarnaast werkt het ook nog eens fantastisch! Ik ben fan! De Bumble and bumble Bb. Scalp Detox kost ongeveer €32 euro voor 150 milliliter en dat vind ik persoonlijk wel redelijk aan de prijs. Ik denk dat je het product ongeveer 10 á 15 keer kunt gebruiken voordat het op is. Ik zou het dan ook niet iedere week gebruiken, maar een á twee keer per maand om de hardnekkige stylingproducten uit het haar te wassen. Wel vind ik het een echte must have om in huis te hebben als je vaak stylingproducten gebruikt!

De Bumble and bumble Bb. Scalp Detox is verkrijgbaar bij dertig Douglas-filialen, via Douglas.nl en bij vijf Hudson’s Bay-filialen.

Delen: