URBAN DECAY HI-FI SHINE ULTRA CUSHION LIPGLOSS

URBAN DECAY HI-FI SHINE ULTRA CUSHION LIPGLOSS

Hi allemaal,

Lipgloss is een product waar steeds meer merken zich weer op aan het focussen zijn. Lange tijd konden de lippen niet matte genoeg zijn, maar de laatste maanden komen de glanzende lipproducten weer helemaal terug. Toen ik jonger was, droeg ik nog wel eens lipgloss. Wat ik me van die lipglossjes kan herinneren, is dat ze heel plakkerig waren en eigenlijk totaal niet comfortabel aanvoelden op mijn lippen. Toen ik de lipgloss trend langzaam weer terug zag komen, was ik daarom ook een beetje sceptisch. Hoe zouden deze high-end glossjes mij bevallen? Ik was onwijs benieuwd!


Van links naar rechts: SPL – Fuel – Dirty Talk – Savage

Urban Decay heeft maar liefst twintig (!!!) nieuwe Hi-Fi Shine Lipglossjes uitgebracht. De uitgebreide collectie met trending kleuren varieert van subtiel tot overduidelijk aanwezig. Alle kleuren zijn volgens Urban Decay geschikt voor iedere huidskleur. Er zijn in totaal vier verschillende finishes, namelijk: Cream, Sheer Cream, Holographic en Metallic. Ik ontving vier verschillende kleuren:
» SPL – Holographic candy pink with iridescent sparkle (holographic)
» Fuel – Light neutral nude cream (cream)
» Dirty talk – Metallic burgundy with pink shimmer (metallic)
» Savage – Electric pink cream (cream)

Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss is ultra-glanzend, brengt cushion-zacht aan én zorgt voor een langhoudende hold die comfortabel voelt. De hydraterende formule, rijkelijk voorzien van vitamine E en pepermuntolie, geeft de lippen een gevoed gevoel en direct een ‘plumped up’ look. Daarnaast hebben de glossjes een lekkere vanille/munt smaak en geur, echt heerlijk!

De stijlvolle, moderne verpakking is transparant zodat je in één oogopslag de juiste tint te pakken hebt. Het reflecterende, metallic omhulsel wekt de illusie dat de gloss als het ware erin ‘zweeft’. Extra bonus : omdat de huls vlak is, past hij ook net zo makkelijk in je kleinste broekzak.

De flexibele ultra zachte applicator is een hele nieuwe technologie en maakt het mogelijk een royaal, gelijkmatig laagje gloss aan te brengen. Na één keer dippen heb je genoeg, waardoor de gloss lekker snel en gemakkelijk werkt!

Urban Decay Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss – Fuel

Ik zal maar gelijk beginnen met mijn favoriet van de vier, namelijk: Fuel. Fuel is een hele mooie cream lipgloss in een licht neutrale nude kleur. De kleur zit tussen bruin, roze en oranje in. Ik denk dat deze bij iedereen prachtig zal staan!

Fuel is een hele draagbare kleur, omdat ‘ie niet zo opvalt. Wel geeft de gloss een hele mooie glans en een lichte kleur aan de lippen. Ik vind ‘m heel mooi!

Urban Decay Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss – Dirty Talk

Dirty Talk is een kleur die ik ook heel erg mooi vind. Toen ik de kleur voor het eerst zag, had ik niet verwacht dat deze tint mij zou staan. Tot mijn verbazing vind ik ‘m heel mooi, vooral als topcoat over een nude-kleurige lippenstift. Dirty Talk heeft een metallic finish en zit qua tint tussen rood en bruin in. Toch vind ik ‘m ergens heel natuurlijk ogen, waardoor ik deze kleur ook vaak op mijn lippen smeer.

Op bovenstaande foto zie je de metallic roze (!) glitters goed zitten in de huls. Wel lijkt de kleur op bovenstaande foto feller dan dat die daadwerkelijk is.

Urban Decay Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss – SPL

SPL is een holografische kleur. Al van jongs af aan ben ik helemaal obsessed met holografische spulletjes. SPL is een lichtroze gloss met onwijs veel mooie glitters erin. Als ik er met de zaklamp op schijn, zie ik voornamelijk roze en blauwe glitterdeeltjes in, maar als ik goed in de huls kijk, zie ik ook groene en gele deeltjes zitten. Echt holografisch dus, I like!

Op het moment dat ik de kleur heb aangebracht op mijn lippen, blijft er een heel subtiel, roze kleurtje met honderdduizend glitters achter. Ik zou deze kleur niet dagelijks dragen, maar voor een feestje of tijdens een etentje vind ik dit een hele toffe kleur. Zeker een aanrader!

Urban Decay Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss – Savage

Savage is een hele opvallende kleur lipgloss. De pigmentatie van dit product is insane. Lipgloss is normaalgesproken namelijk niet heel erg gepigmenteerd, maar Savage is duidelijk aanwezig. Het is een ‘Electric Pink’ kleurtje en knalt echt van de lippen af.

Ik vind de kleur heel erg gaaf, maar ik draag eigenlijk nooit zulke felle kleuren. Toch stond ik echt versteld van de pigmentatie. Als je nog op zoek bent naar een hele fijne, goed gepigmenteerde lipgloss, zou ik zeker even een kijkje nemen!

Super shiny, cushiony soft, long lasting.

Van links naar rechts, van boven naar beneden: Fuel – Dirty Talk – SPL – Savage 

Van boven naar beneden: Fuel – Dirty Talk – SPL – Savage

Ik ben gek op de nieuwe Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss van Urban Decay. Er is veel keuze tussen verschillende kleuren en finishes, de verpakkingen zien er onwijs mooi uit en passen heel goed bij het product. Daarnaast plakt de gloss totaal niet en voelt daarom heel fijn aan op de lippen. De geur/smaak vind ik ook heel erg lekker. De mint zorgt ervoor dat de lippen een beetje gaan tintelen, waardoor ze optisch groter lijken. Ik vind dat tintelende gevoel heel erg fijn! Tot slot is de applicator heel zacht en brengt ‘ie de gloss moeiteloos in één keer aan!

De verkoopadviesprijs is €22,50 en dat is natuurlijk niet super goedkoop voor een lipgloss, maar ik heb het er zeker voor over. De gloss voelt heel fijn aan op de lippen en dat is iets wat ik nog nooit eerder heb gehad bij een goedkopere gloss. De Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss is te koop bij Ici Paris XL en Hudson’s Bay.

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review. Ik hecht heel veel waarde aan eerlijke artikelen, dus dit heeft geen invloed op mijn mening.

Delen: