EINDELIJK GEEN SCHUURPLEKKEN MEER OP MIJN BENEN | SMOOVALL

EINDELIJK GEEN SCHUURPLEKKEN MEER OP MIJN BENEN | SMOOVALL

Hi allemaal,

Ik ben een grote fan van de zomer en ik geniet altijd enorm van de warmte. Jurkjes en rokjes dragen zonder panty is iets wat ik heel fijn vind. Het staat heel vrouwelijk en lekker zomers. Iets wat voor mij minder prettig is aan de zomer, is het feit dat mijn benen altijd onwijs tegen elkaar aan schuren, waardoor er als het ware brandplekken ontstaan. Vanaf het moment dat mijn lichaam rondingen begon te krijgen, was dit ieder jaar weer een struggle. En dat juist terwijl ik het zó fijn vind om jurkjes en rokjes te dragen… Korte broekjes draag ik liever niet, omdat dat -door mijn peer-figuur- niet echt de goede punten van mijn lichaam accentueert. Helaas moest ik toch vaak geloven aan het dragen van korte broekjes, want oh, wat gaan mijn benen schuren als ik een rokje/jurkje draag. Daar moest toch iets tegen te doen zijn? Yes, ik heb iets gevonden. Lees je mee?

En ja hoor, daar kwam dé oplossing binnen, namelijk: Smoovall Huidcontact Spray. Oh my, YES! Mijn enthousiasme was zó groot. Wat nou als het zou werken en ik gewoon weer jurkjes en rokjes aan zou kunnen, ook op hele warme dagen?

Smoovall is dus een huidcontact spray. De spray is niet alleen te gebruiken op de dijen (waar ik het voor gebruik), maar ook voor tijdens het fietsen (dan spray je het op het gedeelte waar je zadel tegenaan komt, dus bijvoorbeeld je billen en dijen), armholtes, knieën, etc.

Smoovall belooft dus huidirritatie door wrijving te voorkomen:
» Geen huidschuring/pijnlijke plekken
» Onzichtbaar, niet plakkerig, geen gedoe
» Werkt minimaal vier uur per applicatie
» Preventief middel, ‘Spray before you play’

De spray wordt geleverd in een mooi vormgegeven doosje. Op de achterkant van het doosje staat nog allerlei informatie over het product. Wat ik zelf een heel grappig detail vind, is dat men begint met de zin: “Psssst… mogen we 86 seconden van je ‘lenen’?” Gewoon het idee dat de ontwikkelaars er een timer bij hebben gehouden vind ik echt hilarisch!

De spray is dus doorzichtig, iets wat ik erg fijn vind. Daardoor zie je ‘m niet zitten én geeft ‘ie geen vlekken op kleding. Je dient de spray op ongeveer tien centimeter afstand te houden van de huid. Daarna wacht je ongeveer een halve minuut, want dan is het product als het ware ‘opgedroogd’. Vanaf dat moment kun je gewoon verder met je dagelijkse bezigheden. De spray voelt helemaal niet vettig aan en plakt ook niet. Ik had eigenlijk wel verwacht dat ik ‘m zou voelen zitten en dat het heel poederig aan zou gaan voelen. Gelukkig is dit totaal niet het geval. Ik voel de spray dus helemaal niet zitten, top!

Bij mij houdt de spray het ongeveer drie uur vol. Aan de ene kant is dat best lang, maar aan de andere kant ook weer niet… Ik had op vakantie bijvoorbeeld iedere keer een klein tasje bij me, waardoor ik de spray niet mee kon nemen. Dat resulteerde toch in schurende benen aan het einde van de dag. Misschien is het een leuk idee als Smoovall ook mini’s gaat verkopen van ongeveer 20 milliliter, zodat je het product ten alle tijden gemakkelijk kunt meenemen. Als ik een grote tas bij me heb, neem ik de spray wel mee. Er zit 80 milliliter in een flacon, dus het is gelukkig geen mega spuitbus. Daarnaast vind ik het ook heel fijn dat het een spray is -en bijvoorbeeld geen crème-, aangezien het door de dag heen gemakkelijk is om even opnieuw te sprayen. Ik kan deze spray zeker aanraden voor ladies die hetzelfde probleem hebben als ik!

De spray is voor €12,99 te koop op de website van Smoovall.com. De verzendkosten zijn gratis vanaf €20,-, wat betekent dat als je er twee besteld, je geen verzendkosten hoeft te betalen. Super fijn!

YouTubeBloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review. Ik hecht heel veel waarde aan eerlijke artikelen, dus dit heeft geen invloed op mijn mening.