ETOS INTENSIVE CARE PRODUCTEN

ETOS INTENSIVE CARE PRODUCTEN

Hi allemaal,

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een review schreef over producten van het eigen merk van Etos. Een tijdje geleden ontving ik de nieuwe box met eigenmerk producten, omdat ik natuurlijk Etos Ambassador ben. In deze box zaten een aantal producten, maar het product dat gelijk mijn aandacht trok, was de Body lotion intensive care. Ik heb al eerder lichaamverzorgingsproducten van het eigen merk gereviewd en toen was ik heel erg enthousiast. Aangezien er ook een handcrème in de ‘intensive care’ lijn zit, neem ik die vandaag ook mee in deze review! Ben jij net zo benieuwd als ik?

Etos Bodylotion Intensive Care

Wauw, deze verpakking trekt gelijk de aandacht. Simpel, maar chique. Ik blijf het zeggen, maar de nieuwe verpakkingen van de eigen merk producten zijn wat mij betreft écht top. Tot nu toe bevallen alle producten eigenlijk ook heel erg goed, dus ik was heel erg benieuwd naar deze bodylotion.

Wat Etos zegt over deze bodylotion:

Bodylotion met Vaseline speciaal ontwikkeld voor de extra droge huid. Voelt heerlijk rijk aan, trekt snel in en plakt niet. Verzacht, verzorgt en beschermt.

Etos geeft daarnaast aan dat het beste resultaat wordt bereikt bij dagelijks gebruik. Er zit 200 ml in de tube en je betaalt er maar €1,99 voor. Wait, whuut? Dat is écht heel erg goedkoop voor een bodylotion.

Toen ik deze bodylotion zag, dacht ik gelijk: “oké, een bodylotion met Vaseline erin, dat gaat toch nooit fijn zijn?”. Ik moest gelijk denken aan een hele dikke substantie die lang vettig zou blijven aanvoelen. Gelukkig klopte mijn verwachtingen niet. De substantie van de bodylotion is maar een heel klein beetje dikker dan ik ben gewend. De lotion smeert goed uit en trekt verbazingwekkend snel in. Als ik dit product ‘s avonds heb gebruikt, word ik ‘s ochtends wakker met een hele zachte huid, heerlijk!

Etos Handcrème Intensive Care

De verpakking van de handcrème is eigenlijk precies hetzelfde als die van de bodylotion, maar dan wat kleiner. Op die manier herken je gelijk dat deze twee producten uit dezelfde lijn komen en ook dezelfde werking zullen hebben.

Wat Etos zegt over deze handcrème:

Handcrème speciaal ontwikkeld voor de extra droge huid. Bevat Vaseline voor intensieve bescherming en hydratatie om droge handen direct weer glad en zacht te maken. Verzacht, verzorgt en beschermt.

Daarnaast geeft Etos ook aan dat het resultaat optimaal is als je de crème meerdere keren per dag aanbrengt.

De substantie van de handcrème is dikker dan die van de bodylotion. Vooral bij de handcrème was ik bang dat het niet goed zou intrekken, iets wat ik bij een handcrème wel heel erg belangrijk vind. Ik vind het belangrijk dat na het aanbrengen van een crème op mijn handen snel door kan met mijn dagelijkse bezigheden. Sommige crèmes blijven zó onwijs lang vettig aanvoelen en dat is iets wat ik totaal niet kan waarderen. Gelukkig is deze handcrème een alleskunner. De crème voedt de huid enorm goed, maar trekt tegelijkertijd ook relatief snel in. Mijn handcrème van Trind trekt wel iets sneller in, maar die is qua prijs dan weer helemaal niet te vergelijken met deze van Etos, aangezien die meer dan €13 kost.

Ik vind deze twee producten écht enorm fijn. Ondanks dat Etos eigenmerk producten mij nog nooit teleur hebben gesteld, had ik verwacht dat beide crèmes veel minder snel zouden intrekken. Gelukkig geven deze twee toppers wél die intensieve verzorging die mijn handen echt nodig hebben (vooral richting de winter), maar trekken ze tegelijkertijd ook heel snel in. Ik kan deze producten zeker aanraden. De prijs-kwaliteit verhouding is echt super!

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review. Ik hecht heel veel waarde aan eerlijke artikelen, dus dit heeft geen invloed op mijn mening.