MICHAEL KORS SPARKLING BLUSH EAU DE PARFUM

MICHAEL KORS SPARKLING BLUSH EAU DE PARFUM

Hi allemaal,

Michael Kors is één van mijn favoriete luxe merken. Ik draag bijna dagelijks met veel plezier dit mooie horloge om mijn pols en afgelopen jaar schafte ik ook mijn favoriete grijskleurige tasje en een portemonnee aan. Naast mode-items verkoopt Michael Kors ook heerlijke parfums. Afgelopen oktober maakte ik voor het eerst kennis met een geurtje van Michael Kors, namelijk Wonderlust Eau Fresh, een frisse, zomerse geur. In dit artikel lees je alles over Michael Kors Sparkling Blush, een parfum die net als Wonderlust Eau Fresh is uitgekomen in 2018.

“INTENS. HELDER. SENSUEEL.”

Het kartonnen doosje dat om het parfum heen zit, is roze en goud van kleur, wat gelijk de aandacht trekt. De kleuren van het doosje komen ook terug in de flacon, daarbij is het design van het doosje ook erg passend bij de vorm van de flacon.

De flacon van Michael Kors Sparkling Blush is geïnspireerd op een roze edelsteen, welke zeldzaam en verfijnd is, net als de geur. Het glas is perfect gesneden en de flacon wordt afgemaakt met een dop die erg kenmerkend is voor Michael Kors. Persoonlijk is de vormgeving van deze flacon niet mijn meest favoriet, al weet ik niet precies waar dat aan ligt. Echter is de vormgeving erg uniek en kom je zoiets niet snel tegen. Daarbij is de dop dus heel kenmerkend voor Michael Kors, vooral door de vierkante vorm en de puntjes in iedere hoek.

Sparkling Blush is de nieuwe Oosterse, bloemige, houtachtige geur in het assortiment van Michael Kors, die de moderne uitdrukking is van een vrouw die weet hoe ze in de schijnwerpers moet staan. Het is een geur met zo veel facetten als de geest van een vrouw, het weerspiegelt schittering en schoonheid.

“SPARKLING BLUSH VERTEGENWOORDIGT DE ZELDZAME SCHOONHEID VAN EEN
VROUW DIE MULTIDIMENSIONAAL, PITTIG EN BRILJANT IS -DAT INNERLIJKE
ZELFVERTROUWEN DAT NET BUITEN HAAR STRAALT” – MICHAEL KORS

Geurnoten:
» Top: Bergamot, Lychee, Peer, Roze Peper, Cassis.
» Hart: Jasmijn, Lelie, Roze Frangipani, Magnolia, Rozenblaadjes.
» Basis: Sandelhout, Amber, Van Illeboon, Vetiver.

De geur opent met een fruitige touch, waarna het hart de zintuigen prikkelt door de heerlijke bloemige facetten en de geur wordt afgesloten met warme, zwoele, houtachtige noten. Toen ik de geur voor het eerst op mijn huid heb gesprayd, dacht ik gelijk dat het een heel zomers parfum was. Echter bleek al snel dat deze geur eigenlijk voor iedere tijd van het jaar heel erg geschikt is. Enerzijds begint de geur heel zomers, maar de basis van Sparkling Blush is vrij warm en haalt het hele zomerse uit de geur. Ik zou dit luchtje echt in ieder seizoen dragen, terwijl ik dat normaalgesproken eigenlijk met geen enkele geur doe.

En weer heeft Michael Kors het voor elkaar gekregen: een geur ontwikkelen die ik erg lekker vind! Ik denk dat de meeste vrouwen (en mannen) deze geur heel erg kunnen waarderen. Echt een heerlijk parfum om op dagelijkse basis te gebruiken!

Michael Kors Sparkling Blush is verkrijgbaar bij Michael Kors verkooppunten (o.a. Douglas en Bijenkorf).
> 30 ml – €56,00
> 50 ml – €82,00
> 100 ml – €106,00

Momenteel ontvang je bij Douglas bij aankoop van één Michael Kors-geur vanaf 50 ml een Michael Kors Cosmetic Clutch!

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review. Ik hecht heel veel waarde aan eerlijke artikelen, dus dit heeft geen invloed op mijn mening.

Delen: