MICHAEL KORS WONDERLUST EAU FRESH

MICHAEL KORS WONDERLUST EAU FRESH

Hi allemaal,

Michael Kors is één van mijn favoriete luxe merken. Ik draag bijna dagelijks met veel plezier dit mooie horloge om mijn pols en afgelopen jaar schafte ik ook mijn favoriete grijskleurige tasje en een portemonnee aan. Naast mode-items verkoopt Michael Kors ook heerlijke parfums. Ik heb vaker bij de parfumerie gestaan en geuren van dit merk geroken, echter is het aanschaffen van een Michael Kors geur er nooit van gekomen. Tot mijn verbazing kreeg ik een paar weken geleden een pakketje waar Michael Kors Wonderlust Eau Fresh uit tevoorschijn kwam. In dit artikel lees je alles over deze lekkere geur.

“LEVENDIG. SPRANKELEND. ZORGELOOS.” 

Ik denk dat Michael Kors Wonderlust Eau de Parfum nu zo’n twee jaar te koop is. De Eau de Parfum variant wordt omschreven als een sensuele, intens romantische, zelfverzekerde geur. Afgelopen juli heeft Michael Kors de Eau Fresh (Eau de Toilette) variant van de ‘originele’ Wonderlust uitgebracht.

Ik vind deze flacon echt ontzettend mooi. De hardware is goudkleurig en het glas loopt van glanzend-peachy naar matte-licht roze. Ik vind dit ombre effect ontzettend mooi, iets wat ik nog niet vaak in flacons gezien! Op het glanzende gedeelte van het glas staat de naam van het parfum in goude letters. De flacon heeft ronde, ovale vormen, wat voor een hele vrouwelijke uitstraling zorgt. Deze flacon straalt echt luxe uit!

De goude dop heeft ook een ovale vorm, net als de flacon zelf. In de dop staat ‘Michael Kors’ gegraveerd.

Het kartonnetje waar deze Eau de Toilette in wordt verkocht, past qua design ontzettend goed bij het parfum. De kleuren op deze foto zijn ietwat vertekenend, normaalgesproken sluiten de kleuren namelijk meer aan bij de kleuren die ook terugkomen in de flacon. Daarnaast komt ook het ombre-effect terug in het doosje.

Wonderlust Eau Fresh laat de zintuigen ontwaken met een frisse melange van levendige citrus, aanlokkelijke bloemen en de luchtige warmte van bossen. De topnoot van energieke grapefruit zorgt voor kruidige citrustoon in de geur. De volle bloemblaadjes van witte pioen roepen een zachtheid in het hart op, terwijl de houtachtige basisnoten van pamplewood aanvullend het citruseffect versterkt in de hartnoot.

“WONDERLUST EAU FRESH BELICHAAMT DE PASSIE VOOR AVONTUUR EN VERKENNING, HET VERLANGEN OM EEN KANS TE NEMEN EN TE WETEN DAT ALLES MOGELIJK IS” – MICHAEL KORS

Geurnoten:
» Top: Italiaanse bergamot, Grapefruit, Granny Smith Appels.
» Hart: Jasmine Sambac, Witte Pioenroos, Lelietje van Dalen.
» Basis: Pamplewood, Sheer Musk, Sandelhout Sri Lanka.

Als ik deze geur in één woord zou moeten omschrijven, zou ik kiezen voor het woord fris. Ik ben iemand die heel erg houdt van warme, zoete, krachtige geuren. Echter vind ik dat soort geuren voor in de lente en zomer vaak ietwat te overheersend, waardoor ik in die seizoenen vaak grijp naar subtiele, frissere geuren. Er zijn maar een aantal frissere geuren die ik lekker vind, want vooral met zulk soort geuren ben ik ontzettend kritisch. Maar: guess what? Michael Kors Wonderlust Eau Fresh is één van de weinige frissen geuren die ik heel erg lekker vind. Ik denk dat dat komt omdat de basisnoten houtachtig zijn, waardoor de ondertoon (ondanks het frisse) ergens ook warm is. Daarnaast ruik je vaak aan geuren dat ze budget of luxe zijn en dat is bij deze Eau de Toilette van Michael Kors ook zeker het geval, want deze geur ruikt duidelijk luxe. Ik heb de geur de afgelopen tijd al veel gebruikt en ik ga ‘m zeker niet laten staan tot het voorjaar, want dit is ook een geur die heerlijk is om op te doen als je gaat sporten! Michael Kors Wonderlust Eau Fresh is wat mij betreft goedgekeurd!

Michael Kors Wonderlust Eau Fresh is verkrijgbaar bij Michael Kors verkooppunten (o.a. Douglas en Bijenkorf).
> 30 ml – €49,00
> 50 ml – €72,00
> 100 ml – €95,00

Momenteel ontvang je bij besteding vanaf €55,- aan geuren van Michael Kors een Michael Kors passport case bij Douglas!

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review. Ik hecht heel veel waarde aan eerlijke artikelen, dus dit heeft geen invloed op mijn mening.

Delen: