MIJN GEURKAARSEN WISHLIST

MIJN GEURKAARSEN WISHLIST

Hi allemaal,

Het enige leuke aan de winter vind ik de gezelligheid. De kou, regen, wind, korte dagen, ik word er niet heel vrolijk van. Wat ik dan wel weer súper fijn vind aan de winter is de huiselijke gezelligheid die het seizoen met zich meebrengt. (Kerst)lampjes, dekentjes, gezellige én heerlijk ruikende geurkaarsen, dat is iets waar ik me in de zomer écht op kan verheugen. Ik ben best wel een huismus, dus wat extra warmte en gezelligheid in huis, daar maak je me wel blij mee. Aangezien het momenteel nog wel een tijdje ‘winters’ gaat zijn, wil ik heel graag mijn geurkaarsen wishlist met jullie delen.

Er staan echt méga veel geurkaarsen op mijn wensenlijstje. Aangezien ik zo’n liefhebber ben van geurkaarsen, heb ik veel verschillende kaarsen van diverse merken geprobeerd, waardoor mijn wishlist ook wel wat specifieker is geworden. Zo vind ik kaarsen van Bath & Body Works, DW Home en Woodwick echt helemaal het einde, terwijl Yankee Candle vroeger hoog aan mijn lijstje stond, maar ondertussen flink is gezakt. Helaas kan ik niet al mijn wishlist items met jullie delen, maar ik ga per merk een aantal geuren noemen die ik nog graag aan mijn collectie wil toevoegen. So, let’s go!

Bath & Body Works

In oktober schreef ik deze blogpost over een kaars van Bath & Body Works, uit de White Barn collectie. Op dat moment was ik nog herstellende van Corona (nu weer, lol, maar in tegenstelling tot de vorige keer, is mijn geur momenteel gelukkig niet aangetast). Ik wist dus nog niet helemaal hoe de kaars me zou gaan bevallen, maar ik kan vertellen dat dit oprecht één van mijn meest favoriete kaarsen ooit is geweest. De geur was ontzettend lekker, helemaal in mijn straatje. Daarnaast brandde de kaars ook perfect op én was de geur goed aanwezig! Ik heb de kaars met veel plezier gebruikt én er heel veel avondjes van kunnen genieten. Echt ontzettend balen dat deze geur (Cinnamon Spiced Vanilla) al een tijdje niet leverbaar is bij Notino, maar zodra ‘ie er weer is, ga ik er sowieso weer een bestellen!

Gezien de kaars van Bath & Body Works me zó goed is bevallen, heb ik vorige maand een nieuwe geur besteld, omdat ik meer meer meer van dit merk wil, haha! Dit keer ging ik voor de geur Vanilla Bean, ook een enorme aanrader! Ik heb echt heel veel geurkaarsen van Bath & Body Works op mijn wensenlijst staan, maar hier komen de geuren die bovenaan staan: Japanese Cherry Blossom, Vanilla Pumpkin Marshmallow, Honeycrisp Apple, Caramel Brulée Latte en Mango Waters. Zoals je aan deze selectie kunt zien, houd ik van warme, vanille-achtige geuren, maar ook van fruitige en zoete geuren. Frisse, kruidige en hele houtachtige geuren zijn minder mijn ding. Volgens mij hebben alle net genoemde kaarsen drie lonten, net zoals de kaarsen die ik tot nu toe van het merk heb gehad. Ik vind dit echt top. De kaarsen branden daardoor ontzettend mooi op en het ziet er super chique en gezellig uit!

Woodwick

Woodwick is een merk dat bekend staat, zoals de naam al zegt, om zijn houten lonten. Het leuke van houten lonten is dat er een super cozy knisperend geluid van de kaars af komt als deze aan staat. Hierdoor krijg je een beetje het gevoel alsof je bij een open haard zit en dat is natuurlijk mega gezellig! Maar niet alleen zijn deze knetterkaarsen leuk omdat ze een knisperend geluid maken, ik vind ze namelijk ook heel erg mooi én kwalitatief zijn ze ook erg goed. Ik heb één kaars gehad tot nu toe, maar ik ben heel erg benieuwd naar nog een heel aantal andere geuren, zoals: Vanilla Bean, Trilogy Cozy Cabin, Warm Wool en White Honey Miel Blanc. De geuren klinken me stuk voor stuk heel goed in de oren. Het leuke van de Trilogy kaarsen is dat er drie verschillende geuren in één kaars zitten, waardoor je iedere keer verrast wordt door een nieuwe geur!

DW Home

DW Home is een merk waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Ik ken het nu al een tijdje en ik vind het een heel mooi, kwalitatief goed en vernieuwend merk. De kaarsen liggen qua prijsklasse net wat lager dan Woodwick en Bath & Body Works, dus zeker interessant om eens te bekijken. Ik leerde het merk twee jaar geleden kennen en ik schreef er destijds deze blogpost over. Vanilla Sugarcane is een geur die me altijd is bijgebleven, omdat ik die zó ontzettend lekker vond! Ondertussen staan er misschien wel 30 geuren van DW Home op mijn wensenlijstje. Het merk heeft een ruim assortiment, met wat meer standaard geuren, maar ook met hele vernieuwende en creatieve geuren, wat mij heel erg aanspreekt. Ik ga een kleine greep uit mijn wishlist opsommen: Donut Shop (omg, I neeeed this!), Cotton Canty (nog zo een!), Farmhouse Cake Batter & Vanilla, Vanilla Crème, Vanilla Cream & Bean (deze kaars is mega mooi!), Salted Caramel Truffle, Exotic Acai en Farmhouse Crisp Apple & Pear. Hoe heerlijk klinken deze geuren? Ik wil ze allemaal!

Ambientair

Heel eerlijk gezegd ken ik dit merk letterlijk een half uur, haha. Ik ging op zoek naar nieuwe merken en toen kwam ik deze tegen. De kaarsen zien er ontzettend mooi uit en spreken me heel erg aan. Daarnaast scoor je de kaarsen ook echt voor kleine prijsjes (gemiddeld €10-€15). Dit merk heeft ook roomsprays trouwens! Ik heb dus nog geen ervaring met het merk Ambientair, maar ik ben heel erg nieuwsgierig, vooral naar de geuren: Cashmere, Goji Black Tea en White Lotus.

Yankee Candle

Nog even kort over Yankee Candle, een super bekend merk op het gebied van geurkaarsen. Het merk heeft mij niet omver weten te blazen. Ik heb een aantal geuren geprobeerd, die wat mij betreft eigenlijk allemaal lekkerder klonken dan dat ze roken. Daarnaast vind ik dat de kaarsen niet intens genoeg ruiken én niet heel mooi opbranden. Ze zien er ontzettend leuk uit in je interieur, maar ik zou dan écht liever gaan voor DW Home, Woodwick of Bath & Body Works!

Oh, ik kan echt niet kiezen welke kaars ik als eerste ga bestellen. Zou jij het weten? De tijd zal het gaan uitwijzen, haha!

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met Notino.nl

Delen: