MIJN TWEE NIEUWE HAIR STYLING FAVORIETEN

MIJN TWEE NIEUWE HAIR STYLING FAVORIETEN

Hi allemaal,

De afgelopen maanden heb ik twee nieuwe hair styling producten mogen bekronen tot mijn favorieten. Vanaf het moment dat ik beide producten in mijn bezit heb, gebruik ik ze iedere keer als ik mijn haren heb gewassen, and I love them! In het artikel van vandaag ga ik deze producten in het zonnetje zetten en jou meer vertellen erover.

Moroccanoil Volumizing Mist

De Moroccanoil Volume Volumizing Mist zorgt voor een volumineus luchtig kapsel, zonder te zorgen voor harde lokken. Deze mist lift het haar vanaf de wortels en geeft een prachtig volume en zorgt tegelijkertijd dat het haar soepel blijft. De mist bevat arganolie en aminozuren die het haar versterken en verzorgen. Daarnaast bevat het product ook zout uit de Dode Zee, wat zorgt voor volume en textuur. Ik gebruik de Moroccanoil Volume Volumizing Mist zowel na het douchen als tussen de wasbeurten door, voor een touch up aan volume. Het fijne aan deze spray is dat het zorgt voor volume, zonder de haren uit te drogen, vettig te maken óf harde lokken achter te laten. Daarnaast is de geur van dit product, net als alle andere producten van Moroccanoil the freakin’ bomb! Echt heerlijk.

De Moroccanoil Volumizing Mist is te koop in een 160ml variant voor €33,20 en in een 50ml variant voor €17,60.

Lee Stafford Ddouble Blow Mousse

Mousse is echt zo’n product waar ik een haat-liefde verhouding mee heb. Het zorgt vaak voor mooie, glanzende en volumineuze haren, maar tegelijkertijd krijg ik er altijd een flink zichtbare knik door in mijn haren als ik 3 seconden een staart in heb gehad. Momenteel zit ik weer in een periode waarin ik dus wel weer mousse gebruik op de dagen dat ik mijn haren was. De Ddouble Blow Mousse van Lee Stafford belooft het haar een volume boost te geven, zonder sticky en crispy te worden en die belofte komt het product zeker na. De geur van het product is not my fave, maar ook niet heel storend. Het product doet gewoonweg wat het belooft en zorgt voor een mooi volumineus kapsel met de nodige glans. Fijn spul!

Een flacon van 200ml is te koop voor een prijs van €8,40.

Extra tip

Vergeet je haren niet te beschermen tegen de hitte van styling tools. Ik gebruik zelf altijd de Résistance Extentioniste Thermique van Kérastase. Dit is een ontzettend fijne crème die jouw haren beschermt! Hitte bescherming voor je haren is erg belangrijk, gezien het anders heel erg veel te lijden heeft.

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met Notino.nl

Delen: