MOROCCANOIL FRAGRANCE MIST FOR HAIR AND BODY

MOROCCANOIL FRAGRANCE MIST FOR HAIR AND BODY

Hi allemaal,

Twee jaar geleden schreef ik een artikel over het Treatment van Moroccanoil, de welbekende haarolie van het merk. Het is een fijne haarolie die ik veel gebruikt heb. Vooral de geur van het product is echt heerlijk. Blijkbaar is het dè typische geur van Moroccanoil. Nu heeft het merk afgelopen zomer/herfst een nieuw product uitgebracht, namelijk de Fragrance Mist for Hair and Body. De geur van deze mist zou dè enige echte Moroccanoil geur zijn, maar dan kun je er nu dus jezelf helemaal in onderdompelen. Je begrijpt dat ik deze wel moest bestellen!

Gun jezelf een vleugje amber met de zoete noten van bloemen. De parfumspray Moroccanoil Brumes Du Maroc biedt je met zijn iconische geur een heerlijk gevoel van frisheid. De lichte samenstelling die is verrijkt met natuurlijke arganolie en vitamine E verzorgt je haar en huid en zorgt ervoor dat die optimaal gehydrateerd, gevoed en beschermd zijn. De iconische geur neemt je mee naar het Middellandse zeegebied.

Deze spray heeft vele voordelen:
> Voedt en hydrateert niet alleen het haar, maar ook de huid
> Biedt verfrissing met de typische Moroccanoil geur
> Biedt UV bescherming voor de haren
> De ultra lichte samenstelling laat je haar lekker ruiken zonder het zwaar te maken

Ik vind het ontzettend leuk dat dit product zowel voor de haren als voor de huid gebruikt kan worden. Op deze manier heb je een haar- en huidverzorging product in één! De mist ruikt niet alleen heel erg lekker, maar voedt de huid ook lichtjes. Hoe fijn is dat? Daarnaast maakt dit product je haren dus totaal niet zwaar, iets waar ik normaalgesproken wel vaker last van heb bij haarparfum.

Het product is verrijkt met arganolie, dat voeding en hydratatie biedt. Daarnaast zit er ook een vorm van Vitamine E in het product, dat de natuurlijke hydratatie van het haar en de huid bevordert. Tot slot beschermt het product ook het haar tegen UV stralen.

Een wat kortere review deze keer, maar ik kan er niet heel veel meer van maken dan dat dit product doet wat het belooft en mijn verwachtingen ook waarmaakt. Het is een mooi product dat ontzettend lekker ruikt en de haren en de huid ook fijn beschermt. Is het een must have? Dat niet per sé. Is het een heerlijk item om te hebben? Dat zeker!

De spray is te koop in een flacon van 100ml (die zie je op de foto) voor €31,50 én in een flacon van 30ml voor 18,60.

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met Notino.nl

Delen: